Hirdetés
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Land
veterán
válasz
Teko001 #58988 üzenetére
Nem látok ott olyat. Új elofizetest kotottem, amihez 1500 ftert kaptunk kotelezoen film csomagot meg nagyvilag csomagot. Ezeket le lehet mindani 30 nap után, mert egy honapig ingyenes. Elvileg a tvn, de hogyan... Fene tudja.
Nothing Phone (1) 8/256 Black & Motorola Moto G 2015 16/2 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Teko001
őstag
"1500 ftert kaptunk kotelezoen film csomagot meg nagyvilag csomagot" Ez valahol sántít őszintén szólva szerintem, ha tényleg így volt. Kötelezően nem fizettetnek elő minicsomagra, hogy aztán mond le. Nem mondom, hogy átvertek titeket, de... Mindenesetre ha IPTV-ről van szó, ott volt ilyen alkalmazás, de én se találom most. Ha online be tudsz lépni, ott le tudod mondani, vagy telefonon.
-
törölt tag
Nagy valószínűséggel félre lettél tájékoztatva,mert a Filmvilág és a Nagyvilág nem ingyenes, első hónapban 390 Ft/csomag, utána 1800 Ft/csomag és egyik csomagot sem kötelező igénybe venni, valószínűleg csak a jutalék miatt sózta rád az értékesitő.... TV-n keresztül nem tudod lemondani,mert nincs már lassan 1 éve az a menüpont. Telefonon kapcsoltasd ki ügyintéző segítségével, vagy ha betudsz lépni az online felületre akkor ott.
-
xigris
őstag
válasz
Intruder2k5 #58993 üzenetére
Köszi akkor valszeg megoldható
-
gilfoyle
őstag
Vigyázni kell az ügyintézőkkel, engem megvezetett a csávó. Elmondta h a Filmvilág csomag 2 hónapig 390Ft.
Aztán a 2. hónapban jött a számla az 1800Ft-ról. Gyorsan lemondtam és reklamáltam, h nem ezt mondták... De mint kiderült ez az ügyintéző sem volt a helyzet magaslatán, a következő havi számlában ismét szerepelt a csomag. Mindkét eset a Mammut 1 földszintjén történt.
Telefonon sikerült elintézni és "méltányosságból" jóváírták a két hónapot. -
gilfoyle
őstag
válasz
Intruder2k5 #59011 üzenetére
A webes ügyintézés nem működik vagy legalábbis egy hónapja még nem működött. A lemondásról, reklamációról volt papírom.
-
dr.bubo
őstag
Nem álmodozok.
De ez a táblázat is jó, ha csak simán (tv, telefon nélkül) a Netmánia XXL-t rendelem meg, akkor 300Ft/hó lenne az ára.
[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
válasz
trassher #59022 üzenetére
Ukrán mobil hálózat nem ér el Kisvarsányig, mert az is megoldás lehet bár nem tudom hogy az Ukrán mobilinternet hogy áll
Nekem is lehet jobban megérné valamelyik román mobil internet, de én szoktam magammal vinni a voda MiFi router-ét mert a telefonomról lemondtam a internetet és ezzel oldom meg azt is
Amúgy nézted már hogy havonta mennyi adott generálsz, én nem a napokig otthagyott esetleges filmek letöltésere gondolok, hanem csak a napi böngészésre
Pohosnak minnél kevesebb pénzt. - ( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A70 / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
trassher #59024 üzenetére
UPC korlátlan mobilnetjei.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
válasz
trassher #59024 üzenetére
Nekem a voda 8GB-a van
Ezt most mértem, 13 is szokott lenni de most a ping is magas az is ilyen 30-40 általábanAmúgy azért lett a vodátol mert akkor még a T-nek nem volt normális hálózata nálunk, azóta lehet hogy van de ugye a 2éves hűség még nem járt le
Adatforgalmat mondjuk ingyenes Bitmeter programmal is tudod motorozni, nálam alap minden telepítésnél amit én csinálok
Laptopom voda nett, bár csalóka mert van hogy otthoni wifi is benne van(néha otthon is előveszem a laptopot frissítések meg egy két apró dolog miatt de inkább munkában használom)(#59025) DJ. Ru$y
Ehhez kell UPC vezetékes szolgáltatás is
[ Szerkesztve ]
Pohosnak minnél kevesebb pénzt. - ( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A70 / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
dr.bubo
őstag
Nem kell vezetékes szolgáltatás a upc mobilnethez.
Részlet az akciós feltételekből:
" Vezetékes UPC szolgáltatással nem rendelkező ügyfeleink csak ügyfélszolgálati irodáinkban fizethetnek elő UPC Mobilinternet csomagra. UPC mobilstick nélküli csomag rendelése esetén 3 havi, míg UPC mobilstickes csomag rendelése esetén 6 havi havidíjat előzetes megfizetése szükséges a szolgáltatás igénylésével egyidejűleg."Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
trassher
addikt
válasz
DJ. Ru$y #59025 üzenetére
Ezek a csomagok elég gyengék. 2Mb/sec 5990 forint meglévő upc előfizetés mellé. Ez nálunk abszolút nem játszik.
bul07: Tudom hogy gyors a vodás mobilnet, telefonon hasít szépen. Azért tartok az adatkorlátos nettől mert akkor már lenne sebesség és itthon is tudnék normális tartalmakat böngészni, nézni, stb és hamar elfogyna. Úgy látom jó megoldás nincs, ha lenne akkor az eddigi 14 év alatt már csal rábukkantam volna.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
válasz
dr.bubo #59027 üzenetére
Az oké hogy nem kötelező de akkor nincs is akciós ár, hanem lista ár
Freedom L -> van vezetékes 5.990 Ft/hó -> nincs vezetékes 14.900 Ft/hó(#59028) trassher
Megkelne nézed hogy napi mennyi adat megy el 6:00-tól , 0:00-ig
voda 20-a azt jelentené hogy napi 650MB, és éjszakára meg lenne 100GB[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
Onnan költöztünk ide 2001-ben az árvíz után.
Mondjuk úgy hogy az utcában elég sötét lett a kép.
bul07: Kipróbálom ezt a progit amit ajánlottál és utána kiderül hogy megérné e vagy sem.
Azt mondjuk nem tudom hogy online játék (League of Legends, Warthunder) mekkora adatmennyiséget generál.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
válasz
trassher #59031 üzenetére
Van a statisztikában órás rész is , elkezdesz játszani egész előtt és másik egész utánig tolod és ekkor megnézed hogy egy óra folyamatos multi után mennyi adatott generált
A telefonod vodás nettjénél meg tudod nézni a pinget az kell a jó multi játékhoz
-
Az mitől van, hogy időnként elmegy a hang, visszajön, elmegy a hang, visszajön ?
Pl. most is a SuperTV2-n, de már korábban más csatornán is észrevettem. -
bopeti98
őstag
A Telekomnál hogy megy ez a kötbér fizetés ( részükről )? Mennyi idő míg jóváírják?
Csak mert már 15.000 Ft-al lógnak nekem kötbér címszó alatt, de nem vontak le egy fillért sem a mostani számláról. -
Renato1993
tag
válasz
bopeti98 #59037 üzenetére
Mondd fel a hűséget, fizesd ki a kötbért még így az elején akkor(ha még ők tartoznak neked 15k-va, akkor még így is pozitívra jössz ki), és határozatlan idejűt használj addig amíg be nem kötik a DIGI-t, aztán szüntesd meg fenébe a T-t
Ha jót akarsz magadnak. Ha nem, akkor maradj a T-nél, és irigykedj azokra a szomszédokra akik váltottak, spórolnak egy csomót, és jobb szolgáltatást kapnak[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
bopeti98
őstag
Nem rég rákérdeztem, akkor ha jól emlékszek olyan 25 ezer környékére mondták a kötbér. Most szerintem már ~30K lenne.
Amúgy ha most szépen levonták volna az a 15 ezret, nem jutna eszembe váltani, mert a legutóbbi ügyem úgy lett lezárva, hogy most már nem lesz semmi gond, de hát a Telekom végtelen mennyiségű meglepetést tartogat az előfizetők számára. Ráadásul amilyen műsort itt lenyomtak nekem az elmúlt hónapokban, már a legkisebb problémára is ugrok. -
Renato1993
tag
Engem is ez fogad, mondjuk az én esetem annyiban speciális hogy mi május közepén lemondtunk minden szolgáltatást, de a hét előző felében még be tudtam lépni, és még a szolgáltatások között a net előfizetés sem tűnt el a listából, pedig már rég elkellet volna tűnnie...
De mivel eddig E-számlával fizettünk, és még egy számla lesz, ezért nem ártana ha be tudnánk még lépni... érdekes szituáció, mivel lemondtuk, ezért meg kéne szüntetniük szerintem a fiókot is, viszont ha megszüntetik, nem tudjuk befizetni az utolsó számlát, tehát logikusan még élnie kellene fióknak valameddigGigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
Renato1993
tag
válasz
bopeti98 #59041 üzenetére
Mikor kötötted a két évet?
Hogy jön ki ennyi kötbér? Kérj egy részletezést, mert csak azt fizettethetik ki amit a két év hűség miatt kapsz kedvezményként havonta, abból is csak a már eltelt hónapokat, nem a hátralévőket.
Több szolgáltatás egyidejű használata miatti kedvezmény nem képzi a kötbér részét.
Még esetleg olyat számolhatnak fel, hogy bekötési díj, amit elengedtek a hűségért cserébe, volt ilyened?
Mennyi a havidíjad amúgy?[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
Sasos
senior tag
válasz
fradi81 #59044 üzenetére
Én is csak fizetni járok be és mivel lassan érkeznie kellene az aktuális számlának, gondoltam benézek.
(#59045) Renato1993: A 18k kötési díjat is felszámítják ilyenkor gondolom, amit hűség vállalása esetén elengednek. Az meg tudja tolni már az elején is rendesen. Ráadásul ha van nála Digi is, akkor nem is kis kedvezményt kaphat havonta a listaárhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
válasz
Renato1993 #59045 üzenetére
Igen, 18K bekötési díj + van speciális kedvezmény is, amit szerintem szintén hozzácsapnak a kötbérhez.
Most jelenleg pontosan én magam sem tudom mennyi a havidíj, mert hatalmas káosz van, de talán mintha 9500 Ft-ot mondtak volna telefonba. IPTV Családi+HD, 2. vevőegység, HBO MaxPak, NetMánia L, meg Alap telefon.Szerk: Most hogy így írtam, még az HBO kötbér is ott van.
[ Szerkesztve ]
-
Renato1993
tag
válasz
bopeti98 #59047 üzenetére
Értem, a bekötési díj szívás.
Azért számolj utána, lehet (kb tuti) hogyha DIGI-re váltasz, kevesebbet fizetsz két év alatt, mintha 2 évig a T-nek fizetnéd a havidíjat, és a különbözetből kijön a kötbér, vagy még többet is megspórolsz.
Ha csak nullára kijössz, akkor is jobban jársz minőségileg a DIGI optikájával.Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
bopeti98
őstag
válasz
Renato1993 #59048 üzenetére
-
xigris
őstag
Sziasztok! A T milyen modemet ad a 120 megához?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Playstation 5 lemezes verzió. Bontatlan ,új ,garanciás, számlával.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung X5 thunderbolt3 1TB külső SSD
- God of war ragnarok collector
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L380 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest