Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Computex 2023: megreformálta az SFX tápszabványt a Streacom
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- GeForce RTX 4070-esek az ASUS elképzelése alapján
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
-
gabo01
senior tag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a box (Amiko HD-8840) bekapcsolása után kb. 3-4 percig szabálytalan időközönként villódzik a kép?
-
kabelmania27
Topikgazda
Másnál is lassabban töltődik be a port.hu mint a többi oldal?
-
zoli62
addikt
válasz
kabelmania27 #39005 üzenetére
Esténként ez gyakran előfordul.
-
_Norbi_
aktív tag
válasz
kabelmania27 #38992 üzenetére
messzi vagy élosztótól
-
daniel2121
senior tag
Eljött az idő hogy megválok a T csoporttól, le kell mondanom a szolgáltatást internet és vezetékes telefont. Hogyan tudom a legegyszerűbben lebonyolítani?
-
dchard
veterán
válasz
kabelmania27 #39009 üzenetére
A valóságban számít, csak ezzel nem szembesülnek az előfizetők. A specifikáció szerint a HFC hálózaton nem lehet nagyobb az elektromos jel késleltetése mint 0.8 msec. Ez meglehetősen erősen korlátozza a hálózatban lévő nem optikai távolságokat, ezért is van az üveg meglehetősen közel az előfizetőkhöz ilyen hálózatoknál.
Abban viszont teljesen igazad van, hogy a norbi gyerek megint hülyeségeket beszélt
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
speedport w724v type ci -vel (ugye azon nincs kék UTP-s Wan port csak 4 sárga lan port) meg lehet azt csinálni hogy routerkent használom nem t-home os nettel (optika pr telecomos ugye a lakásba csak egy utp kábel jön csak a asus routerem úgy néz ki meghalt és amíg gariztatom jó lenne nem net nélkül maradni)
Tehát igazából annyi lenne a kérdésem hogy ha bedugom mondjuk a lan 1 be és megadom a felhasználónevem jelszavam akkor attól a vdsl es iptv és digitális telefonom vajon működni fog e meg? -
válasz
ImpersonatoR #39012 üzenetére
Nem mivel T-Home firmware van rajta amiben sok minden le van tiltva.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Huroq
senior tag
Most akartam belépni a Telekom oldalára és a töltő csík nem töltődött be, ezért csak az volt a helyére írva, hogy "knight-rider"
-
TeeJay
félisten
egy hete rendeltem SAT TV családi csomag helyett családi+HD-t amihez az egyik gagyibb STB-t is HD tudásúra cserélik, erre kiderült hogy csak 8 és 16óra között tudnak jönni a szerelők csak úgy lehet időpontot kérni. reklamáltam hogy 7-kor reggel szüleim elmennek dolgozni és főleg 4-5 körül érkeznek haza, azt mondták meglátják mit lehet tenni, ma felhívott újra a nő hogy csak 8-16 között tudnak időpontot adni.
lehet panaszt fogok ezellen tenni mert ha UPC-nél tudnak este 8-ig időpontot adni nehogy már egy T-kom ne tudjon ilyet...így marad az hogy jövőhéten hazanézek szülőkhöz és nekem kell majd az STB-t intézni...
cserébe szerintem ha kijönnek kérni fogom hogy kalibrálják be újra a tányért mert 4éve van feltéve és azóta biztos lazultak már a csavarok meg a szél is mozgathatta, tekerjék be újra maxra az értékeket a profi mérőjükkel.szerintetek lehet kérni hogy a kábel végére tegyenek új csatlakozót?
ház szigeteléskor le kellett vágni a gyári préselt mert vissza kellett húzni a kábelt és lekapni a tányért, aztán utána csak tekerős F csatit tudtam visszatenni ráMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Gedeon31
addikt
válasz
daniel2121 #39010 üzenetére
Pl. így
[link]
-
hétalvó
addikt
létezik, hogy korlátlan kábelnetet lekorlátoznak? torrent upload 1k. speedtest 5mbitet ir upra.
valaki tudja mennyi a határ és mikor állítják vissza?
lehet kicsit elszálltam mert free leech vanhttps://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
Úgy nézem megvan az új kedvenc csatornám Paramount Channel
Ahogy nézem ismétli rendesen a filmeket de ez nem gond nekem , így ha aznap nem tudom megnézni akkor majd másnap vagy harmadnap csak sikerül
Azért remélem nem a gagyi szinkronokkal adják a filmeket, most megy a Vissza a jövőbe film na ennek is van gagyi szinkronja[ Szerkesztve ]
Pohosnak minnél kevesebb pénzt. - ( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A70 / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
hétalvó
addikt
[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
Na így pár perc után nem örülök annyira a gagyis szinkronnal nyomják
(az eredeti szinkronnal a legjobb nem a DVD és Blu Ray szinkronnal), remélem csak egyedi eset és nem minden film gagyi szinkronját használják, ha igen akkor ez is megy a tucatcsatornák közzé
Pohosnak minnél kevesebb pénzt. - ( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A70 / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
válasz
Atomantiii #39018 üzenetére
Akkor azt benézted, az utolsó időpont 4-6 ig van, ami azt jelenti maximum fél 5 re érjen haza az előfizető és 6 ig befejezi a szerelő!
Aki 1x nem tud kicsit alkalmazkodni akkor ne rendeljen semmit se ennyi!A szerelő is ember van munkaideje, és ő is szeretne hazaérni!TeeJay Gondolom te sem szeretsz a munkaidőd után dolgozni,milyen jogon várod ezt el másoktól?
[ Szerkesztve ]
-
Bajusz2010
tag
Kérdezném ha bekötik az IPTV-t a modem és a 2 db vevők között kb. 25m vagy 50 m UTP kábelt kellene kiépíteni ( falban csőben vezetve), amelyben a kábel hossza függ a modem az elhelyezésétől. Kérdésem kell erősítő? Vagy még nem csökkenne a jelszint.
Hallottam van már Digifilm a T-nél? Havi 300Ft hűségidővel vagy nélküle? -
törölt tag
válasz
Bajusz2010 #39026 üzenetére
Nincs DigiFilm.
-
törölt tag
válasz
Bajusz2010 #39032 üzenetére
FOX-ot reklámozzák sok óriásplakáton, nem a DigiFilmet....
-
twinx
csendes tag
Érdekelne,hogy Érden a központban,a lakótelepen,milyen szolgáltatók elérhetőek?
-
villamos
őstag
válasz
#74774528 #39041 üzenetére
Sajnos ez egy örök ellentét marad. Az emberek, akik meg tudják fizetni a szolgáltatást, azért tudják ezt megtenni, mert van munkahelyük. A legtöbb helyen általában 8 -tól, 16 óráig tart a munkaidő. Persze ki lehet venni szabadnapot, de ezek jóval értékesebbek a többség számára, hogy holmi pár perces művelet miatt beáldozzanak egy egész napot. Nem beszélve arról, hogy sok helyen a munkáltató szigorúan megszabja, hogy mikor mehetsz, mikor nem, szabadságra, akár még akkor is, ha ez törvénybe ütközik, "ha nem tetszik, nem kötelező itt dolgozni"...
(#39042) Sofian: hozzánk hétvégén jöttek stb -t beüzemelni...
[ Szerkesztve ]
"Én eddig azt hittem ez egy egyetem, de kiderült hogy óvoda."
-
Möhe
addikt
A Huawei HG8245- helyett van rá mód hogy más modemet kapjon az ember Optinet XXL alá?
Egyszerűen képtelenség ezzel a xarral kintről bejelentkezni DDNS-el. Ha mégis az egy kis csoda lenne ha embernek van otthon egy NAS vagy mikroszervere. Mert meg lehet kerülni ezt a dolgot de akkor a 0-24ben futó gépen kell egy klienst futtatni ami ugye nem biztos hogy az adott eszköz szoftvere támogat/lehet futtatni.
Szakad a cérna ezzel a modemmel kapcsolatban. A 850a minden gond nélkül tudta azt amit a cserecucc nem. Ki lehet verni belőlük másik modemet vagy hogy másik FW-t kókányoljanak hogy engedélyezzék a "bridge" módot ,vagy több beállítást lehessen alkalmazni egy otthoni hálózat gond nélküli használatához?
(olyan embertől kapott infók alapján mondtam ,amit egy ilyen modemmel hasonló szituval küzdött és csak "csellel" tudott létrehozni egy bejáratot)[ Szerkesztve ]
-
Nem kapsz másikat,bridge meg az iptv miatt nem lehet kapcsolni!Ha visszaváltasz kissebb sebességre,akkor talán visszakaphatod a régit!
(#39044) _Norbi_ Befejezhetnéd már ezt a optikai dolgot,a hülyeséggel,ha ennyire kell húzd ki magadnak,vagy költözz olyan helyre ennyi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- E-roller topik
- Diablo IV
- Az emberek többsége szerint az AI véget vet a civilizációnak
- Újabb nagy felhős hibát vétett a Toyota
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Computex 2023: megreformálta az SFX tápszabványt a Streacom
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ford topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok