Hirdetés
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoles
csendes tag
Üdvözlet!
Na megérkezett a T-sat-os télapó e biztos rosszak voltunk mert csak virgácsot(rosszat)kaptunk!
Szerelő érkezik,parabola fel!Örültünk mint majom a f....nak,de ekkor jöttek a gondok:
1. két stb-al kértük de csak 1-et rakhat fel,neki ennyi van a papírján de azt elárulta a jóember hogy van nála mindenből több,mutatom a szerződést hogy második beltéri ekkor beszél a főnökével de akkor sem lehet menjünk T-be veszekedni!
2. Felrak antenna egy egész elfogadható helyre ott tuti jó lesz,még nekünk is elfogadhatónak tünt,ekkor méregetnek kb 1 órát és sajna pont az amost nem látja de lát minden mást.Antenna le majd átrak az utcafrontra onnan jó dehát elcsúfitja a házat oké az asszonnyal belegyeztünk, majd csak megszokjuk.
3. Stb bekötés???? érdekes a házat mi úgy csináltuk hogy a tv kivezetéseket rendes fali koax konnektorokal oldottuk meg szerintem ez normális-átlagos,a szerelőnek nincs hozzá kábele sőt még a raktárban sincs csak menetes ami stb-be kell úgyhogy ha normálisan akarjuk használni akkor vegyünk egy átalakítót vagy kábelt,NA KÖSSZ!
4. Este A T-ben azt mondták hogy nekik mindenhol csak 1 stb szerepel dehát a szerződésben ott van feketén-fehéren!Na ekkor már k.pipa voltam erre azt mondja a csaj hogy megigényelik de a felszerelést az ki fogják számlázni erre mondom mi egyszerre rendeltük mert akkor nincs felsz díj(8500ft) csak az utólagosnál! Az ügyfélszolga azt mondta ha megkapjuk a csekket jöjünk reklamálni és akkor talán jóváírják!NA KÖSSZ!Legalább annyi jólesett volna hogy bocsi mi b...tuk el dehát még ennyi sem!Tapasztalatok:
Kép:szellemképes valószínű hogy valamit még állítani kell a t-sek nek nembaj majd a második stb-nál!
Hang:jóminőségű bár a hifire még nem kötöttem rá.
Pozitívum: A családi 49 helyett valamivel több min 80 csati van a kódoltakon kívül.
Negatívum:A távírányítót nem lehet a tv-re programozni így ki-bekapcsoláshoz kell az is, minden másra dobd félre!Ja lényeg: a szerelők több helyen fúrogattak az antenna miatt és megjegyezték hogy milyen jó hogy a ház még nincs szinezve, majd akkor a lukakat el tudjuk tüntetni, és elnézést kértek hogy ilyen bénák de ez a második antenna szerelésük,mert ők valójában telefonosok!NA KÖSSZ!
Bocsi a hossszért!
[ Szerkesztve ]
az erő legyen veletek....meg a joghurt
-
Cyberslider
őstag
Hm. Szellemképes nem lehet a kép, mert a műholdtechnológiában kizárt a szellemkép. Hacsak nem a fellővés-konverziónál van vmi hiba.
Érdekelne ez a szerelgetés. Mert nem tudom, mit fognak szólni a szerelők, ha közlöm, hogy a szép falra nem rakhatják rá az antennát. Helyette a terasz betonoldalát fogom javasolni, ahová tegyenek egy árbócrudat, arra pedig az antennát. Szerintetek?
Az ablak mellett átfurnak, vagy van vékony ablakkábelük is? Szerintem nincs, úgyhogy jobban járok,ha veszek. Ugyanis furni megint csak nem akarok
(Ez egy vékonyka kábel amire rá lehet zárni az ablakot)
Akkor nálad is a falban lévő meglévő kábelre kötötték vhogy rá? Én is igy szeretném, csak előtte majd lekötöm a még élő tkabelt , mert a kábelen lévő feszültség lehet tönkrevágja a fejet.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
rollins
őstag
SAT -hoz lévő t-home -os Set top Box -ot lehet olyan mono tv-vel összekötni amin 1 video és 1 db audio rca szerű csatlakozó van? Scart csatl. nincs. Ahogy néztem neten az rca -val stereo tv hez lehet, de ezen a nyomorult tv-n csak 1 audio van. Meg tudja oldani a szerelő anélkül hogy nekem kelljen venni valami kábelt vagy átalakítót? (sry a lama kérdésért)
-
Zoles
csendes tag
válasz
Cyberslider #3002 üzenetére
Üdvözlet!
Ne is számíts rá hogy többféle kábellel mennek,2 féle van nekik a fekete=kültéri,fehér=beltéri! Nekem a behúzott közp koaxra nem kötöttek hanem ua utvonalon kívül a gázcsőre kötözőzték rá és ahol összefut a ház össz szobája ott befurtak,azért nem kötöttek a behúzott koaxra mert most jó idő volt inkább megcsinálták és akkor ha hozzák (VÉGRE!)a második beltérit akkor kötnek arra rá nehogy akkor gáz idő legyen és kint kelljen szívnijuk-ezt ők mondták!
Szellemkép meg minden csati alatt van sőt valahol el is tudom olvasni a feliratokat ami a szellemképben van!Kicsit szemcsés is a képünk,bár a szerelő azt mondta ahol eddig telepítették(1db) ott dícsérték!az erő legyen veletek....meg a joghurt
-
Zoles
csendes tag
válasz
rollins #3003 üzenetére
A mi stb-nken úgy emlékszem 2scart,1hdmi,1optikai,1koax audió,és úgy emlékszem van videó(sárga)rca és hang rca is de ezt csak holnapra tudom megnézni!
De ha tudsz keress rá az stb-ra:INTEK márka és talán sc10-es de fejből nem vagyok benne pontosan biztos!
De létezik scart-rca átalakító abból 1 videó rca-tés 1 hang rca-t tudsz használni!az erő legyen veletek....meg a joghurt
-
Panthera
őstag
Hello!
Háát...megjött a kedvem a T-SAT-hoz!
2 tv-re szeretnék ilyet és érdekelne, hogy mennyiből jön ez ki (Sat TV Alap csomag, telefon és net nem kell). Ha jól számoltam így 1490(alap)+390(a 2. vevő).
A bekötés az ingyenes lenne? Néztem a lapjukon, hogy az utólagos buherálás az plusz költség. Esetedből látszik, ténleg figyelnek arra, hogy minél több ilyenből follyon be. -
rollins
őstag
Biztos van rajta RCA, de hogy Mono RCA-s TV-re jó és hogy adnak -e kábelt, nem tudom.
Habár Xbox-nál ezt írták egy oldalon (nincs Xbox-om ): Mono TV esetén a jobb vagy a bal oldali RCA audiocsatlakozót csatlakoztassa a TV bemeneti audiocsatlakozójához
Ez a nyomorult TV rajtam maradt. :-)[ Szerkesztve ]
-
Zoles
csendes tag
válasz
Panthera #3006 üzenetére
A bekötés ingyenes na még az lett volna a csúcs ha ezért a gányér még pénzt is kérnek!
Este még nekem kellett elmenni kábelért hogy normálisan használjam,addíg ott kerülgettünk egy 6m-es kábelt a háló-nappali padlóján!RCA: tök mindegy stereo rca melyik felét dugod a tv be úgyis csak 1 fog szólni mert mono de a lényeg lesz képed is meg hangod is!
Kábelt csak egy scartot és egy hdmi-t kapsz a beltérihez!
[ Szerkesztve ]
-
Cyberslider
őstag
Hát ez a szellemkép nem tudom mitől lehet, talán a beltéri és a tv között van vmi gixer, vagy rossz a box.
Amugy mekkora a tányér amit hoznak? 90 vagy 60cm? Csak elég legyen, ha ömlik a hó
-
Zoles
csendes tag
válasz
Cyberslider #3009 üzenetére
Nekem elég nagynak tünik úgyhogy biztos nem 60-as de ha hazamegyek lemérem!
Elég rusnya is a ház oldalán!
A szellemképről meg annyit hogy biztos nincs és mégis van![ Szerkesztve ]
-
Cyberslider
őstag
válasz
ForRedGlory #3012 üzenetére
Na ilyenkor jön jól ha telefonon rendeli meg az ember. Én épp ma akarok bemenni a tpontba, hogy megkössem, mivel tegnap nem tudtam, mert leállt a tkábeles rendszer... Gr. Itt aztán nem lesz beszélgetés visszahallgatás. Bár mondjuk gondolom lesz szerződés, meg sok kis pipa, meg X. Főleg az aláírásomnál.
-
Zoles
csendes tag
válasz
ForRedGlory #3012 üzenetére
Személyes megrendelés volt az e-parki T-pontban úgyhogy nincs mit visszahallgatni!
A 1412-vel meg már nem is próbálkozok amióta az iptv nem jött össze és volt egy 37perces zenehallgatásom!? A pannonnál legalább van visszahívás kérése menüpont!
Egyértelműen a T hibázott mert a mi szerződésünkben feketén fehéren benne van hogy második set top box!!!Cyberslider
Más kábellal még nem próbálkoztam csak a scartokat dugtam át másikba de tök felesleges!A hozzáadott scarttal jónak kéne lennie![ Szerkesztve ]
-
kew
senior tag
találtam egy 8 éves cikket, a közepe tájt van egy táblázat az akkori adsl árakkal.. jópofa
cirka 310.000 + fáért adtak egy 1,5mbites vonalat
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Ne pörögj már!
"Egyértelműen a T hibázott mert a mi szerződésünkben feketén fehéren benne van hogy második set top box!!!"
Ha ez igaz, akkor faxold be a szerződésed a 06-1-411-0550-re és hívd fel 2-3 órával a faxolás időpontja utána a 1412-t és ingyen megkapod a 2. STB-t is... Ennél egyszerűbb eset nincs is...
-
Zoles
csendes tag
válasz
ForRedGlory #3016 üzenetére
Bocs hogy meg mertem szólalni!
Nem pörgök csak elmondtam a tapasztalataimat, neked nem volt egyértelmű ha egyszer leírom hogy mi van a szerződésemben akkor az nem egy megbeszélt rögzített felvétel amit kvázi félremondhatok-érthetek én is hanem a tisztelt ügyfélszolgálat nyomtatott akiknek mint tudjuk minden a kisújjukban van! Te pedig ne védd ennyire a T-t! Talán a T-szponzorál? Nem tudom talán ismét leírom hogy megértsd hogy kb ötödszörre bent voltam a T-nél személyesen elmondtam a gondomat! Tehát nem fogok faxolgatni mert még a végén az is lemarad-elveszik! Hja és hívjam az 1412 Te viccelsz????? ismét leírom hogy megértsd nem szeretnék 20-30percig zenét hallagtni!
Ha kicsit visszaolvasol a topicban akkor meglátod milyen kálvárián mentem keresztül azért mert a tisztelt szolgáltatótol szeretnék netet illetve TV-t ebből kifolyólag már kicsit kezd elegem lenni ! Ha legalább minden klappul ment volna a sat tv-vel akkor egy pozitív véleményt írtam volna de azt hiszem ennyi cumi után te sem lennél olyan nyugodt! Lassan 1 hónapja beköltöztünk és se tv se net, azóta volt szerzödésbontás(iptv) és ezért a net is az új szerződésbe(sat-tv) került holott az már rég mehetne a régi szerint igyhát ismét a lista végére kerültünk!Milyen megoldás ez? Soha nem voltam még T-s csak más szolgáltatókat ismerek és azokkal nem volt ennyi gondom ha itt is ez lenne pozitív tapasztalataim lennének!Bocsi a hosszért!
[ Szerkesztve ]
-
Cyberslider
őstag
Nah.. most jöttem nemrég Tpontból ,megkötöttem mindent (Solo happy+dsl telefon+sat tv 2 beltérivel) a 2 beltérire 4x rákérdeztem
Azt mondta a srác "ha nem viszik ki, jóváírjuk!"
Viszont! Akinek van szerződése: ti is olyat kaptatok, ahol a dsl telefonra 1500Ft/hó van irva? Mert sehol nincs szó arról hogy 0Ft kedvezménnyel, meg ilyenek. A sat tv kiegészítőn is csak az van, hogy 1 éves hűségel (kedvezmény nélkül) 3000 pénz. Szóval ez normális, hogy e sok papír között nincs konkrétan leirva hogy akkor 5400+1990+390+0?
Bújkál bennem a kisördög!https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
Allien
veterán
Nincsen esettleg másik scart csatlakozód? Esettleg dvd-hez? Meg kellene próbálni azzal helyettesíteni az stb - tv köztit, mert pl iptv-nél is volt, hogy sz*r volt a scart. Spúrolnak rajta 50 forintot, hogy egy megfelelő minőségüt rakjanak a dobozba.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
gjuhos
csendes tag
Sziasztok!
ADSL-ről szeretnék VDSL-re váltani, mert nem tudok dolgozni az abnormálisan lassú feltöltési sebességgel. Azt szeretném kérdezni, hogy ehhez a frekvenciaszűrőt cserélni kell? Csak mert az nálam be van falazva, és bontani kell... -
gjuhos
csendes tag
Sziasztok!
ADSL-ről szeretnék VDSL-re váltani, mert nem tudok dolgozni az abnormálisan lassú feltöltési sebességgel. Azt szeretném kérdezni, hogy ehhez a frekvenciaszűrőt cserélni kell? Csak mert az nálam be van falazva, és bontani kell... -
gjuhos
csendes tag
Köszönöm! Ez egyébként egy analóg vonal és jelenleg egy Externet ADSL van rajta. Van, aki a közelmúltban rendelt VDSL-t? Kiváncsi lennék a tapasztalatokra a sávszélességgel kapcsolatban. Olyan helyen lakom, ahol koax kábelen futó internet nincs és nem is lesz, mert önálló (egymástól távoli) házak vannak.
[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
senior tag
Most volt egy megint csak felemelő beszélgetésem egyik szegény ügyfélszolgálatossal...Az internetem egy nap többször is megszakad senki sem tudja miért.
Másodikán jelentettem be a hibát, ugye 72 óra a kijavítás...semmi telefon semmi email, erre most hívtam őket ,hogy akkor mi van(ma is megszakadt 3-4 szer)
Azt mondta az Úr,hogy a bejelentés után pár percre lefutott a vizsgálat és jó is volt minden.
Ha jó volt arról miért nem szóltak? Vagy miért nem kérdeztek rá mint máskor? (nem az első eset volt)Egyáltalán miért én hívom őket és várok hallgatom a hülye zenéjüket...10-20 perceken keresztül és utána ugyanott kötünk ki,hogy a hiba marad..ő visszaküldi a szerelőknek a hibabejelentést én meg idegesen remegek a gép előtt..várva,hogy mikor szakad meg megint.
Annyira de annyira...
(muszáj rágyújtanom és bontanom egy sört...szétvet az ideg)
[ Szerkesztve ]
-
gjuhos
csendes tag
Állítólag van. Ez Budapest XII. kerület, Galgóczy utca. Koaxal csak a bérházakat meg a lakótelepeket szokták, mert az az üzlet.
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
-
Allien
veterán
Egy kér(d)és. Meg kellene nézni a modemet, mennyire "meleg". Dlink-nél vannak ilyen anomáliák, hogy akár napi többszöri szakadás (ha pl a táppal vannak gondok). Igaz, "másképpen" szakad, és ezt elvileg a megfelelő emberke észre vehetné, csak nem biztos, hogy olyanhoz kerül a problémád. Ettől függetlenül, egy kézrátéttel érdemes vegvizsgálni, mert nem szabadna (nagyon) melegnek lennie.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
gjuhos
csendes tag
Nincsenek különleges igényeim. Egy 4/4 Megás simán megfelelne. Csak sajnos a jelenlegi 4 Megás letöltésemhez 250 kbit/sec feltöltés társul és ezzel van a baj. Ebből a 250-ből működik 190.
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
De, ha nem találkozott ezzel a hibával, akkor ugye nem is gondolhat erre.
Ki kellene próbálni egy teljessen más modemmel (is), tehát ha ez Dlink, akkor nem Dlink-l.
Persze, nem biztos, hogy megoldható. De, ha van haver, akár azt is lehet, hogy a két modemet felcserélni egy napra (még ha mind a kettő dlink, akkor is), és ki-ki mit tapasztal.
-
lesaux
veterán
Ma áthoztam a számítógépet az új házba, bedugtam a csatlakozót az aljzatba, és voilá:
Köszönöm, T-Home!Meg a frankó kábelezést is. (Már csak a kábeltévét kéne bekötni.
)
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
válasz
balla07 #2947 üzenetére
tehát az elsődleges STB-n csak egy nagy piros x van? vagy van alatta fehér pötty is 1-3 ? Mert az ilyen hibát fel kell venni stb cserére általában. Nem is értem miért nem veszik fel. Mert az, hogy újratölti a szoftvereket attól még működik, de most nem is működik az elsődleges, legalább, ha betelefonálsz, akkor a másodlagos STB-re át tudják állítani a felvételi jogot, azzal is előrébb vagy. Telefonálj szerintem nyugodtan.
-
nesa
veterán
Nekem holnap szerelik a SAT -tv nemreg volt kint 1 manusz nezte a terepet...
-
Blackdeath
aktív tag
üdv
már több mint 2 hete hogy megrendeltük a t-home kábeltv-t (17.ker Rákoskert, Csendítő utca), és még mindig semmi. most a héten voltak itt szerdán este 7:10-kor(!!!), és a sötétre hivatkozva nem tudták behúzni az oszlopról a kábelt (mert felénk most így van). azt mondták hogy majd jönnek pénteken. hát nem jöttek. úgy látszik, hogy nem tetszik a 2 tapló szerelőgyereknek, hogy nem akarunk perkálni nekik 15-20 lepedőt a beszerelésért. mert ugye mi azt mondtuk nekik, hogy ők csak húzzák be, majd mi elosztjuk a 4 tévére. nem vagyunk mi hülyék ennyit fizetni. kinyalhatják.
mi a rákot csináljunk hogy végre történjen valami???
-
Aranytaltos
csendes tag
válasz
Cyberslider #3002 üzenetére
Ablak kabel meg nem talalkoztam ilyennel. Biztos hogy erre megflelelo?
SAT es hagyomanyos TV kabeles megoldasoknal kozosito dukal. Ez a kaneles 40-980Mhz savot es a 1000-2000Mhz savot kozositi. A csatlakozo aljzat sat kivezetesere kell a boxot kotni. A ket szolgaltatas nem fogja egymast zavarni.
Nem ertek mindenhez de vannak olyan reszek amihez jol
-
battag
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem meg a Sat Tv-t. Pár infót szeretnék kérdezni olyan szerencsésektől, akinek már bekötötték:
- Merre néz az antenna? Milyen holdat kell befogni?
- Milyen típusú pontosan a Set top box (csak annyi tudok, hogy Intek)
- Nálunk már volt korábban műhold, amivel az Astra és az Eutelsat holdakat fogtuk (2 tükör, 2 fej). Szerintetek az megoldható, ha a tükrökre a T-home-os szerelő csak az új fejet szereli fel és minden kábelezése marad (tekintettel, hogy frankún minden a falban megy)?
- A kábelezéshez sima koax kell, vagy valami spéci?
- A korábban használt elosztó (amibe bement a fejekről a kábel és elosztotta 4 Tv felé), az most is használható lesz? Vagy a digitálishoz más kell?Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.: BattaG
-
frájdéj
tag
Hi!
December elsején bővítettem a mobilinternetes csomagom 5Gigásra és kértem a korlátlan opciot.
Nagyrészt FTP-röl szeretnék letölteni,kérdésem az lenne,hogy mit jelent hogy extrém letöltés?
Milyen szankciókra számíthatok,ha elérem?
A szerzödésben csak a p2p dolgokról van szó... -
Nite
őstag
hali...
- antenna kb. majdnem arra nez ammere a digisek (thor), az amos3 a muholdjuk
- a muholdvevo (de utalom hogy stb-nek kell hivni) Intek HD-S10CX
tobbi kerdes nehez
sima coax-ot hasznalnak az tuti
egyebkent marhajo ez a cucc, 2 tv-n is gyonyoru minden, pici alapzaja van a muholdvevonek, de sztem csak a scart miatt... viszont csak akkor hallani, ha eppen "csend" van
1,5 nap alatt kijottek es bekotottek, es 49 helyett kereken 70 csati van
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Cyberslider
őstag
válasz
Aranytaltos #3039 üzenetére
18 éve "műholdazom"
Persze, jó rá ez az ablakkábel is és akkor nem kell fúrni semmit. Itt egy link, képpel:
[link]Amúgy a jelenlegi bektött kábelre lesz rávezetve, mint ahogy írtam, de a T-kábelt ahol bejön a házba, kihúzom, mivel az lemondásra kerül. Így nincs szükség közösítőre.
-
Cyberslider
őstag
Az új antennára még a fejet se kell feltétlenül felszerelni, persze inkább, mivel twin-t adnak, meg dB értékben is jobb lehet. (3-nál adnak quad fejet)
Az antenna az AMOS-ra néz, a DIGI-től jobbra. Nem sokkal. Simán befogja ha dél felé szabad az ég.
Kábel sima koax, és használható a már behúzott. Csak kell egy átalakító + 1-2 méteres szál, hogy F-csatis legyen a vége. Ezért nem kell új kábelt behúzni.Nite: milyen csatik vannak még? Ukán?
Nem kéri a beltéri vmi telepítő kódot?https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
Aranytaltos
csendes tag
osztó ugyan az, lényegtelen milyen a veteli megoldás (hagyományos, digitális) csak arra kell ügyelni hogy szélessávú legyen, de mivel volt müholdad az biztos olyan.
Barmilyen tányér plusz fej megfelel, neki a műhold poziciójára állitják vagy földi adóra (ez a megoldástól függ mit használ a szolgáltató) az irány már behatárolhatja hova kerülhet egy adott épületen az antenna. Ha a tied a tetőn van akkor 99% nincs problémusz. De ha nem ott 50% esély van arra hogy éppen rosz helyen van. A különbség a beltériben van és a hozzá adott dekodolóban valamint csip kártyában. Jobb beltérik esetében elégséges lehet a csip kártya is.
-
Aranytaltos
csendes tag
válasz
Cyberslider #3044 üzenetére
szerelsz is ? En speciel csak TRISET kábeleket használok, nekik meg ilyen "izéjük" nincs, szerintem nem véletlenül.
[ Szerkesztve ]
-
Nite
őstag
válasz
Cyberslider #3045 üzenetére
hali, a csaladi 49-en felul jon meg:
Nickelodeon, Kids Co, Jim Jam, Boomerang
MTV Hits, MTV Dance, MTV2, AXN Sci-fi, AXN Crime
Viasat Explorer, Viasat History, History Channel, Discovery Travel & Living, Discovery World, Discovery Science, Zone Europa
Sport Klub+, EurosportNews, Extreme Sports Channel, NASN, Fishing and Hunting
ForRedGlory: nem csak hogy megy, en egyenesen imadom
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- World of Tanks - MMO
- WWDC, iOS 17: Látványos újítások iPaden, hasznosak az iPhone-on
- Milyen program, ami...?
- Amatőr csillagászat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- GTA V
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes verzió. Bontatlan ,új ,garanciás, számlával.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. +3630 13 00000 Garanciával!
- Samsung X5 thunderbolt3 1TB külső SSD
- God of war ragnarok collector
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L380 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest