Hirdetés
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garmin Edge 840: mindent bele!
- Billentyűzet gondom van
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkristof05
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem hogy ha Mamámnak van egy DSL HGW-je (Speedport Entry 2i) akkor abba ha beleírom a Saját PPPOE felhasználónevemet és jelszavamat akkor mamámnál lesz internet? (mert neki nincsen internete csak voip-je)
-
Pubszon
veterán
válasz
szkristof05 #119001 üzenetére
Szia.
Elmész mamánál és kipróbálod.
De nem valószínű.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Boond
őstag
válasz
Tompika777 #118998 üzenetére
jó, kérdés... van külön mobil topic? nem tudtam.
Revolut meghívó linkemen keresztüli regisztráció esetén, 7000 ft-ot ajánlok fel, a meghívott félnek - vagyis Neked. (ha érdekel, írj pm-et) - K&H bank Ajánló kód (30.000)+10.000 ft forint számlanyitási akció. Kérd PM-ben.
-
Boond
őstag
válasz
Beni2360 #119000 üzenetére
Hm, nah ez hasznos infó... Ezt hogy lehet kérni? tudna vki linkelni ezzel kapcsolatos cikket?
Revolut meghívó linkemen keresztüli regisztráció esetén, 7000 ft-ot ajánlok fel, a meghívott félnek - vagyis Neked. (ha érdekel, írj pm-et) - K&H bank Ajánló kód (30.000)+10.000 ft forint számlanyitási akció. Kérd PM-ben.
-
Beni2360
félisten
válasz
Boond #119004 üzenetére
Látod csak beírtam a gugliba
És máris kiadta az opciót. Domino Most
Igaz most már nem ingyen van és az 5 Ft is már 9 Ft.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - Zyxel NSA325 v2 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Mobil témát itt lehet srácok folytatni, más is szólt érte, de nem ért célt.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Boond
őstag
válasz
Beni2360 #119005 üzenetére
Jó ez 190 ft / 30 nap
Ilyen, meg hasonló ajánlatok x perc ingyen vagy minimális összeggel a vodánál is van. (sőt 20-30-60-90) perceket is szoktam kapni ingyenesen, és nem csak régi, hanem 2-3 éves kártyára is. Ezért nem fogok rátölteni. de köszi, vkinek biztos hasznos infó
(#119006) DJ. Ru$y köszi
-
Norbee833
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kaptunk egy kaon cg3000 eszközt a telekomtol 1000/25-ös net bővítés miatt...
Először semmit nem tudtunk használni normalisan mint előtte. Minden eszközt ledobalt a wifi stb...
Volt szerelő sikerült nagyjából megcsinálni. Letoltes jó azóta nincsenek ilyen problémák. Viszont a PS4-nél valami nem oké. Például van a PES 2021 játék. Semmi soha nem volt előtte. De most az online jatekra nem csatlakozik. Connection faild es egyket code amit kiír. Egyszerűen nem tudom mi lehet. A GTA5nel is volt mar h kiirta h nem menti az online dolgokat. Mit kellene csinálni? Tud valaki segiteni?? Valami blokkolja a konami szerverre való csatlakozást?Köszönöm
-
Beni2360
félisten
válasz
Norbee833 #119009 üzenetére
Tudnál nekem a beállításokról képeket csinálni és pü-ben átküldeni? Én is most kaptam meg Hétfőn de a wifivel nem vagyok kibékülve.
A 433-swifi kártyámat 200-ra le butította.
Segítségedet előre is köszönöm.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - Zyxel NSA325 v2 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
South Velen
addikt
Hali,
tegnap arra ébredtünk hogy nincs net (koax, sagemcom modem-router)
újraindítottuk, és 3 percig minden király volt, hozta a sebességeket is.
Aztán megint elment a net (pontosabban csatlakozva marad és 0,01 Mb/s-re csökken a sebessége, ami semmire se használható. ping nem növekszik meg, ha ez számít.)
Ezt akárhányszor újraindítjuk a routert, eljátsssza.
3 percig tökéletesen jó, aztán elmegy.Mi lehet a gond? Persze bejelentettük a hibát, elvileg ki is jönnek majd helyszínre, de nekem teljesen úgy tűnik mintha a központban tiltanának le a netről 3 perc után.... tehát mintha nem itt lenne hardveres gond.. mégis a központból elvileg nem sikerült megoldani..
persze lehet hogy a sagemcom csoda adta meg magát, csak fura hogy 3 percig teljesen jó.
Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Ha beállítottam a kedvenceket az iptv-ben utána már nem tudom a csatorna sorrendet állítani?
Hogy az 1-en az M1 legyen,a 25-ön pl.Sport1 ![ Szerkesztve ]
-
Darkness
aktív tag
Üdv!
A TVGO már visszaállította az órát.
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
Beni2360
félisten
Én meg olyat tapasztalta amióta kicserélték a modemet a Kaon cg3000-ra, hogy pl az RTL Klub SD adása is 1090i-ben jön.
Amikor telefonon kérdeztem a 300/20 net váltását 1000/200-ra azt mondták, hogy nálam nem érhető el. Küldik a futárral a modemet és cseréljem ki. Na erre jött a telefon a Vandától, hogy Hérfőn 10-11 közt tudom-e fogadni a szerelőt, IGEN volt a válasz és tényleg jött fél 10-kor és a csere elött fent a padláson egy elosztót cserélt (2:1-be kis alu kütyüt) igaz csak 1 kábel jött onnan tovább de a végén 1000/200 net lett belőle.Mondjuk bajnak nem baj csak a WIFI-vel nem vagyok kielégedve. 3.5 méterre vagyok szembe a modemmel a szobában a TV felett a lebegő polcon van és csak ennyit tud produkálni.
A vezetékes meg ennyit.
A 433-swifi kártyámat 200-ra le butította.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - Zyxel NSA325 v2 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tlala
őstag
válasz
tobias40 #119012 üzenetére
Használd a T-kom Műsorújság appot a telefonodon, azzal úgy állítgathatod a sorrendet a beltérin, ahogy akarod.
Ráadásul távirányítóként is használhatod a telefonodat. -
-
Norbee833
csendes tag
válasz
Beni2360 #119010 üzenetére
Szia.
Egyedül annyit állítottunk át az alapon h a wifi le van jelszavazva. Külön a két frekvencia.
Viszont amikor a szerelő kijött javítani akkor végül az elosztot ami kint volt (talán tap/in/out) volt rajta azt végül elvitte es egy az egyben van összekötve a bejövő koax a miénkkel.
A szobaban meg mondta h a jel le volt folytva mert ilyen falba bedugos volt a koax. Es az lefolytotta. Azt is szet szedte es újra tette a csatlakozókat. Azóta egyébként ezerszer jobb. De ezt a ps4 játék szerverekre nem csatlakozást nem értem mivel a ps azt írja tökéletes minden. -
Beni2360
félisten
válasz
viktorhu #119016 üzenetére
Na cheteltem a Gabikával és felvette a hibajegyzéket és mondta, hogy mindenképpen áramtalanítsam 1-2 percig. Na kihúztam hátul a táp dugóját és elmentem a dolgomra.
Meglepetésként ért, hogy a TV adása ment tovább az IPTV boxon.
A modem beállításban át tettem a sávszélességet 20/40-ről 20/40/80-ra ami eddig nem hozott eredményt és lám visszajött a 433 Mbps sebesség a kártyámon.
Úgy néz ki így már rendben vagyunk.
Lenne egy kérdésem, rádugtam egy hdd a modemre látom elérem a média boxban DLN-n de nem tudok rá másolni a lapítóról.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - Zyxel NSA325 v2 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Beni2360
félisten
válasz
Beni2360 #119020 üzenetére
Lenne egy kérdésem, rádugtam egy hdd a modemre látom elérem a média boxban DLN-n de nem tudok rá másolni a lapítóról.
Tárgytalan megoldódott.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - Zyxel NSA325 v2 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tlala
őstag
válasz
tobias40 #119021 üzenetére
Nekem is pont így van összekapcsolva, csak a router AP módban van.
A saját router másik IP tartományban van? Mert akkor az a sikertelenség oka.
Kompromisszum lehet, hogy a sorrend átrendezés idejére bekapcsolod a telekomos eszköz wifijét is, és arra csatlakozol a telefonnal.
Elvégre nem rendezi át az ember a csatorna sorrendet naponta. -
Kbali
veterán
válasz
Tompika777 #118998 üzenetére
Mert minden telefonos topikba beírta és indította a flamewar-t.
-
válasz
csako #118958 üzenetére
Na, ma délelőtt csendben be is állították a netet és a tévét az új díjcsomagokra a kedvezménnyel együtt.
Viszont 4-500-nál semmi sem mér többet lefele, se a speedtest.net, se a szelessav, se a CLI app (többféle szerveren)
felfele elkúszik a 940-ig néhol. Sagemcom újraindítás megvolt. Ha így marad, annak fejében nem gáz, hogy csak 200 Ft-tal fizetek többet érte, mint a 300/75-ért
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Harkovz
aktív tag
válasz
csako #119027 üzenetére
Nálam is ugyan ez van.Mondjuk én hülye vagyok ehhez,de nem lehet,hogy a géped tud ennyit?Az enyémben SSD van az írási teszt annyit mutat mint amennyi a letöltés szokott lenni.Nem függ össze a kettő?Tehát,hogy akkora letöltési sebességet tud csak a gép amennyi a háttértár írási sebessége?
-
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok!
Valóban novembertől új ONT-ot ad a Telekom a 2000es nethez, amivel ki is lehet használni a sebességet?
Bocsika a kérdésért, ha már kibeszéltétek a dolgot...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
enginev3.0
félisten
válasz
kakuk.tamas #119032 üzenetére
Legutolsó infó amit hallottam az jövő év eleje, de jó hír lenne ha már idén
Meg is rendelnémA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
válasz
smiti #119031 üzenetére
Annyit nem ér
hálókártya drivert próbáltam frissíteni, a sebesség maradt annyi, amennyi, de akkor jó, ha van megoldás rá.
Más érdekesség: még augusztusban beszéltem velük, hogy az IPv6 nem megy, akkor valamit csinált az ügyintéző (nem voltam otthon), de nem javult meg, én pedig inkább csak legyintettem, nem hívtam újra, mert nem volt létszükséglet, viszont most észrevettem, hogy kapok hathengeres (v6) címet
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
tobias40
veterán
válasz
Honnan van az info-d erről?
Igen meglepő lenne ha ilyen hamar kiadnák az új eszközt erre. -
Kaba
addikt
válasz
Nem valószínű,mivel a tesztelés még zajlik.
-
Darkness
aktív tag
nem, egy órával kevesebbet mutatott az alkalmazásban. azaz ami ott jelzett, hogy hol tart a műsor, az egy órával korábbi állapot volt...
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
lugosi
félisten
Sziasztok!
Nagyon jó az összefoglaló, örülök hogy ilyen alaposan összeszedtétek. Úgy látom, hogy a nálam felmerült vegyes (t-online, t-mobile) kérdésre nincs benne válasz, ezért megkérdeznélek titeket.
Új otthoni telekom előfizetést szeretnénk kötni, net+tv+vezetékes telefon. A felület kiírta az alján, hogy ha mobilt is kötünk, az nagyobb kedvezmény. Ez jó ötletnek tűnt, megnéztem egy kisebb csomagot és valóban alig drágul 400 Ft-tal a csomag (a 30% kedvezmény miatt).
A kérdés az, hogy van egy dominós számom, amit ilyen feltételekkel (havi 400 Ft-ért 4 giga mobilnet) átváltanék a magenta 1 keretében a fenti csomaghoz havidíjasra.
A kérdés: meglévő számot, ami jelenleg dominós, be lehet hozni új előfizetésnél magenta 1-be?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
lugosi #119039 üzenetére
Természetesen be, ne az oldalon intézd a hordozás miatt sem, hanem személyesen vagy a 1414-en. Ha telefonon intézed él a 14 nap elállási jogod.
[ Szerkesztve ]
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
IntelKiller7
veterán
Héten be lett kötve az optikai net. 1000/1000.
Viszont az Xbox elég rosszul viseli.
Nat csak mérsékelt és a letöltés is a béka segge alatt van.Mit lehet vele kezdeni?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
IntelKiller7
veterán
válasz
IntelKiller7 #119042 üzenetére
Annyira tudtam, hogy 1,5 óra szórakozás után, ha kiírom, 5 percre rá jó lesz.
szerk. Mégse.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #119044 üzenetére
Valószínűleg ki van kapcsolva az ONT-ban az upnp ami nem is baj, ezt nézd át. (Lehet ez inkább Xbox téma.)
-
headhunter
addikt
válasz
enginev3.0 #119033 üzenetére
Van infó róla, melyik "típust" tesztelik?
-
Kaba
addikt
-
enginev3.0
félisten
válasz
headhunter #119049 üzenetére
Felfelé 1.2?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Parfüm topik
- Diablo IV
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Politika
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
- Motorola Edge Neo 5G - 8/128GB - Very Peri hibátlan 2 év garancia!
- Next Level Racing Szimulátor állvány - Racing Wheel Stand DD
- Elitebook 830 G8 13.3" FHD IPS i5-1135G7 Iris Xe G7 16GB 256GB NVMe WIFI 6 IR kam gar
- Új Samsung Galaxy Watch5 Eladó okosóra dobozzal eredeti csomagolásban
- Precision 5530 15.6" FHD IPS i7-8850H P1000 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest