Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ozzyxx78
csendes tag
Nyíregyháza, optika, android fos, még semmi javulás!
Ügyfélszolg lehalt, pedig most beszélgetnék vkivel😃
Am milyen szolgáltatás ez??
Kritikán aluli ez a boxos megoldás, de a tv go sem müxik
Kezdem unni, h amikor néznék vmi műsort, persze vasárnap este szarik be a csodarendszerük -
yogibear
addikt
Lehet a múlt heti telekomos látogatásakor odaszólt a főni, hogy ha már a digit xarrá cseszték, nehogy már a tré adása kicsit is jobb legyen, rakjanak már be ők is valami ordas hibát a tévé adásaikba, különben dádá lesz...
-
Sziasztok!
Mondanátok csatornákat, amelyiken tutira akadozik az adás?
Megnéztem néhányat, de semmi gond. Újpest, optika, 1000/1000, net rendben és az Androidos is ok.
Vagy későn kapcsoltam be és már megoldódott a hiba? -
Szpisti
addikt
Nálam megjavult már az IPTV. Az TVGO továbbra se tölt be.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Szaggatás miatt újraindítottam a boxot, hátha. Bejelentkezést kér, de nem tud bejelentkezni, hoppá hiba-t dob, újra vagy data fetch lehetőségekkel. Hiába nyomok az újrapróbálkozásra, semmi. Valami ötlet?
-
Rise17
tag
itt is meghalt,optika
-
kovacss72
aktív tag
Kecskeméten 20 perc szaggatás után most jó.
-
ozzyxx78
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #152029 üzenetére
Hi
Bennevagyok.
A qrva tetves android szarjukat mindjárt kib@szom a f@szba!!!
Bocsi! -
mgaben
senior tag
Nálam is szaggat. TV GO web be sem jön.
-
bb.bocs
őstag
válasz
victorhun7 #152027 üzenetére
pár napja csak szopunk a telekommal. elöször a ping érték száll el,bejelentés után 10 perccel jó lesz... rá 1 napra ismét ping az egekben..bejelentem, megint idővel elmúlik, majd felhiv egy uriember másnap hogy mi a hiba... amit persze nem tudok produkálni. megkér hogy majd ha ujra előjön hivjam a mobilján esetleg, de huzzak le kb mindent a modemrőlhogy kizárjuk a saját eszkőz hibát. és itt a vasárnap, szar az iptv. hivjam? most minek,mindenkinél szar. más jellegű a hiba ahhoz képest mint volt... más szolgáltató meg nincsen a házban XD csomagot váltani lefelé nem érné meg sokkal jobban.. (max majd ha nem lesz öreg, a neten kívül a többit kb lemondani.
-
kakuk.tamas
addikt
Szerintem eljött az idő egy csoport NMHH panaszra.
Mint az internet probléma, mint a szokásos esti TV szarakodás miatt.Baromira nem érdekli a Telekomot egyik se, ahogy az látszik…
-
zsoca29
tag
Akkor nem csak nálam darabos a kép .
-
victorhun7
tag
És ilyenkor a Vanda is meghal
-
Szpisti
addikt
Na most kezdte az esti szokásos akadozást az IPTV...
(Budakalász)
És a TVGO app a telón be se tölt. -
kakuk.tamas
addikt
Zalaegerszeg is elesett. SZAR SZOKÁS SZERINT A TV!
Mostmár tényleg b@szdmeg Telekom! -
patrikcoc
senior tag
Másnál is E:105 van az androidos boxon? Elkezdett akadni a műsor, aztán már csak ezt adja be…
-
AnonymusX
őstag
válasz
maglew #152016 üzenetére
Szia!
Nézd meg az okoswifi beállításaiban, hogy a WPA3 (esetleg WPA2+WPA3) titkosítás engedélyezve van-e. Ha igen, állítsd csak WPA2-re. Egyébként az okoswifihez jár WiFi asszisztencia szolgáltatás, a Telekom munkatársai segítenek megoldani a Wifivel kapcsolatos problémákat.
Annyi kell Wifi mesh eszközből, amennyit a lakókörnyezet indokol. Falakon, szinteken keresztül jelentősen gyengülhet a jel. Az hogy nálad elég volna-e egy, ahhoz ismerni kéne az épületet. Azonban a Telekomnál az okoswifi minimum 2 eszközt tartalmaz, nem lehet lealkudni egyre.
Ha kevesebb eszközzel szeretnéd megoldani a Wifi lefedettséget, akkor a Telekomos ONT/HGW mellé egy Wifi routerre vagy AP-ra volna szükséged a Wifi kiterjesztéséhez. Azonban így nem lenne átjárható olyan simán a két wifi hálózat, mint a Telekom okoswifinél vagy más mesh eszközökkel.
-
maglew
aktív tag
Sziasztok.
Csináltak nálunk WiFi erősítés.
Ennek hatására az egyik mobil folyton elveszti a jelet hitelesítés problémát jelez. Mi lehet a gond?Amúgy ebből a WiFi erősítős cuccból miért kell 2 db? 1-el nem oldható meg?
Mindkettőt be kell konfigurálni az appban? -
Multibit
nagyúr
válasz
Essejó #152014 üzenetére
Nem a TP-Link az első cég, aki téves információt közöl. Ha egy switchnek van felhasználói felülete, amin különböző dolgok beállíthatók (IP címek, VLAN, DHCP, stb, stb), akkor az buta, vagy menedzselhető eszköz?
Amúgy a cég is tudja, hogy mi van, csak kreált egy új, jól hangzó nevet a menedzselhető helyett (Easy Smart). -
gabo89
senior tag
válasz
DRPCDoki #152005 üzenetére
Utóbbit választanám, ha AP módba lehet tenni a routert. Akkor csak egy switch kell.
A másiknál kérdéses (nekem), hogy switch->switch->box esetén megy-e az IGMP. Bár ha nem, akkor se gáz, mert akkor direktbe dugod a két STB-t, a nappaliban lévő switch-et, és a szobában lévő switch-et, és az utóbbi switch-be a mesh-t és a laptopot.#152011Essejó: Tévedsz. A TL-SG105 és a TL-SG108 nem menedzselhető, IGMP képes switch. (Kivéve az TL-SG108 V1, az nem IGMP képes, de olyat már nem kapni) A TL-SG105E és TL-SG108E pedig menedzselhető, IGMP képes switch. És megnézve, az IGMP alapértelmezetten engedélyezve van a menedzselhetőekben.
-
tuto558
aktív tag
válasz
BusinessGuy #152008 üzenetére
1414-et kell hívni, ők tudják bridge-be kapcsolni
-
BusinessGuy
őstag
válasz
tuto558 #152007 üzenetére
Nincs tv.
Akkor marad a bridge mód és kinézek valami komolyabb Wifi6 routert.
Igen 1000-es netre alig másfél hónapja, de még kérdés szhinten sem merült fel náluk, most pedig kapcsolatba lépve velük azt a választ kaptam hogy kérni nem lehet, ők ajánlják fel amikor van rá lehetőség. Még az se garantált hogy ha panaszkodnék a jelenlegire és cserét kérnék akkor már WIFI6-ost kapnék mert raktárkészletfüggő.Bridge mód akkor jelenik meg ha rátolok egy routert? Jelenleg ott ahol a neten irják a Bridge mód kapcsolót, ott nekem nincs semmi csak Basic DOCSIS lehetőségek, a neten található infók alapján itt kéne lenni a Bridge mód kapcsolónak is...
Szerk: Közben találtam fórumot ahol irják hogy a telekom kivette a Bridge mód kapcsolóját....
Akkor hogyan rakjam bridge módba? -
tuto558
aktív tag
válasz
BusinessGuy #152006 üzenetére
Ha van IPTV/TelekomTV, akkor bármilyen wifi6-os AP-t(akár telekom okoswifi) vagy akár routert AP módban a Sagemcom után köthetsz.
Ha nincs TelekomTV/IPTV, akkor a Sagem bridge módba is rakható és router módban is mehet rá akármilyen wifi6-os router.
Btw, a hűség hosszabbítás 1000-es netre történt? Nekem arra automatikusan küldték a 3896AX-es sagem-et.
-
BusinessGuy
őstag
Sziasztok. Kicsit amatőr és hülye kérdés lesz, de ehhez sajnos nem konyitok annyira.
Eléggé kellene nekem a wifi6 VR és egyéb megoldások miatt itthonra. Nekem jelenleg Sagemcom 3890 V3 van ami nem wifi6, új eszközt nem kaptam nemrég új hüséggel, ügyintéző pedig azt mondta kérni sem lehet a cserét, ha van lehetőség ők ajánlják fel. Sajnos a wireless VR egy bizonyos szint felett problémás, illetve a rengeteg eszköz ami rá van tolva sokszor "megmakkantja" a telekomos eszközt.... A wifi6 ezeken sokat segitene, volt szerencsém kipróbálni is, rokonnál a 3896AX dolgozik....
A kérdésem az lenne lévén közvetlenül saját eszközt nem köthetek a sagemcom helyére, hogy megoldás-e ha szimplán a meglévő telekomos stuff lanjára rákötök egy wifi6-os routert? Vagy igy semmilyen változást nem fogok tapasztalni sőt még ronthatok is esetleg a pingeken,stb?
Köszönöm! -
DRPCDoki
tag
válasz
gabo89 #152004 üzenetére
Az STB a földszinten van a nappaliban, ahova csak 1 kábel megy, ezért a földszintre kellene egy IGMPs switch, ha jól értem és abba menne az STB és egy Mesh WiFi router.
A szobámban Technicolor-ra rákötném a laptopom, ahogy most is van, aztán rákötnék a Technicolor-ra egy IGMPs switch-et, amire rákötném a nappaliban levő kábelt, amit fentebb írtam, ami a nappaliban levő IGMPs switch-be menne.
Aztán a szobában levő IGMPs switch-re rákötnék még egy Mesh WiFi router-t, ami a szomszéd szobában lenne - itt végül nem lenne STB, ezért nem lenne még egy 3. IGMPs switch sem.
És még 2 másik szobában levő STB-t is rákötnék a szobámban levő IGMPs switch-re.
Így a laptopomnak is jutna port a Technicolor-on.
Vagy lehetne úgy, hogy a szobámban nem lenne IGMPs switch, alábbiak szerint:
- Technicolor-ból megy a földszintre egy kábel, arra egy IGMPs switch, az IGMPs switch-re pedig megy egy STB és egy Mesh WiFI.
- Technicolor-ból megy összesen még 2 STB-hez 1 - 1 kábel. Így már 3 port foglalt a Technicolor-on.
- Technicolor-ra rákötöm a Huawei B535-232 router-t, amit most nem használok. A Huawei B535-232 router-en kikapcsolom a WiFi-t. A Huawei B535-232-re rákötöm a laptopomat és a szomszéd szobában levő Mesh WiFi-t. Viszont nem tudom, hogy így a Mesh WiFi jól fog-e működni. -
gabo89
senior tag
válasz
DRPCDoki #151997 üzenetére
A szobádba miért tennél switch-et, miért nem közvetlenül csatlakoztatod az STB-t a Technicolorra? Minden elférne. 2 switch, egy laptop, egy STB.
Én most abban nem vagyok biztos, hogy switch-switch-STB esetén működik-e az IGMP funkció. Ajánlott switch: TP-Link TL-SG105, TL-SG108. Ezek nem menedzselhetőek. Csak be kell dugdosni az eszközöket, és kész. A TL-SG105E és TL-SG108E menedzselhető. Ott azt hiszem be kell kapcsolni az IGMP funkciót. Beszéltem egyszer egy szerelővel, ő SG105E-t szokott telepíteni, nekem SG108 van.
Az IGMP-s routerek (az én tudomásom szerint) router módban tudják az IGMP-t, AP módban nem. Szerintem engedd el, én is azt tettem. Nekem modemből megy a kábel a switch-be, onnan külön az AP módban lévő routerben, külön az STB-be, és külön egy PC-be.
-
yogibear
addikt
válasz
patrikcoc #151993 üzenetére
bár ez csak a szokásos szombat esti működés.
SDMC is dobott egy hátast tv-zés közben és restartolt úgy fél 9-9 között... már nem először...
Az egy dolog, hogy van nyomora a boxnak nem kevés, túlélem valahogy, de az hogy csak úgy restartoljon alig 4 óra üzem után, mert neki úgy tetszik, az azért már idegesítő... -
snyper990
őstag
válasz
DRPCDoki #152000 üzenetére
Angolul TX power.
Ajánlott routerekért és routerekkel kapcsolatos infókért a milyen routert topikban érdemes keresgélni/kérdezni. Amúgy passz, kb. próba-szerencse. Általában nincs az ilyesmire túl nagy igény...
Attól, hogy 2 router egyforma, nem feltétlenül lesz köztük seamless/fast roaming, de akár különbözőek között is megvalósítható lehet. Tudnia kell mindkettőnek az ezt biztosító wifi szabványokat (802.11 k/r/v), bár még akkor is közbeszólhat a különböző gyártók eltérő implementációja.
De gyártókon belül vannak saját egyedi megoldások saját elnevezésekkel (pl. Asus - AiMesh), amik nagy valószínűséggel meg tudják oldani, ami neked kellene (Ethernet backhaullal). Szóval kérdezz rá a topikban, hogy melyik ajánlott, aztán olvass utána, hogy a kinézett típusban lehet-e állítani az adóteljesítményt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a OnePlus 13T
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest