Új hozzászólás Aktív témák

• pdr755

tag

válasz sziszi-fuszi #134810 üzenetére

Nyilván, én spec sosem tagadtam hogy a fillérb---ás és az ügyeskedés hazájában élünk és ez befolyásolja mi érhető el és milyen módon (mielőtt valaki rögtön kontrázna hogy "de ez azért van mert pénztelenek az emberek" csak annyit hogy aki egyszer már ügyeskedő az ügyeskedő marad akkor is ha rászakad a bank, tehát az ügyeskedés alapvetően kulturális és nem anyagi kérdés)
    Jó kérdés hogy miért nem tette jelenleg elérhetővé a netflix appot a szolgáltató, lehetséges hogy egyszerűen voltak magasabb prioritású feladatai - valahol azt olvastam h eredetileg később akarták volna piacra dobni ezt az androidos IPTV rendszert de fel kellett gyorsítani a bevezetést, mert a korábbi boxokat már nem gyártják/nincs hozzájuk alkatrész etc. Nem tudom hogy így van e.

Még valami: sok esetben az exkluzivitási szerződés marketing eszköz is, tehát az a szolgáltató/szállító amihez valami exkluzív, marketingeli is ezzel a portékáját (pl. apple pay Mo-n pár hónapig csak az OTP-nél volt, pár évig csak az amerikai AT&T szolgáltatónál volt elérhető az iphone szolgáltatós változatban). Nem lenne logikus ha a voda kötött volna ilyen exkluzivitási szerződést és utána nem szerepeltetné a marketinganyagaiban is.

Kérdés: Aki rátette unofficial módon a netflixet erre a boxra, annak a 4K is megy?
    Mert én úgy tudom hogy a 4K-hoz előbb kell certifikáltatni az eszközt a netflixxel és lehet h erre várnak (a telekom részirül) a hivatalos közzétételével az appnak (azaz hogy a 4K netflix is menjen vele mint rendesen kell)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák