Aktív témák
-
Bosiken
csendes tag
Na este hívtak a t-online-tól, hogy megcsinélták a rendszert.
Hurrrráááá
Utánna egy órával lefagyott a STB
[Szerkesztve] -
Bosiken
csendes tag
válasz
WonderCSabo #361 üzenetére
16:9 az van, a stabilitás háááát olvasd el amit eddig írtam
azt döntsd el -
Bosiken
csendes tag
válasz
WonderCSabo #359 üzenetére
Nekem 107-es plazma van hdmi-vel összekötve 1080-as felbontásban, a felbontást betudod állítani a STB menüjében. A hang nekem optikai kábellel van átlökve a házimozira, teljesen jól szól. De ha a tv-n hallgatom az is jó minőségü. Ha STB stabilan hozza azt amit tud akkor ez egy nagyon jó kis rendszer.
-
Bosiken
csendes tag
Azóta nem, nem működik stabilan. Ez a harmadik hete, hogy megy, és legalább 5* kellet újra indítani. Mindig bejelentettem a hibát, több kollégával beszéltem, már akik meghallgatják, azt nem történik semmi. Állítólag a mérnökök vizsgálják a dolgot. Csak egy kérdés, ha az eszköz a sz@r, és az nálam van akkor szerinted, hogy jönnek rá a hibájára?? Igaz találtam a postaládámban egy cetlit, hogy járt nálam egy szerelő, csak nem tudott bejutni. Itt jelezném, hogy mint sokan mások, fél egykor én is dolgozom
tehát legalább egy telefon előtte, hogy legyek otthon. Ezt még a GELKA is jobban csinálta. Hát nagyvonalakban ennyi
[Szerkesztve] -
Bosiken
csendes tag
Hali!
Nekem a héten kötötték be a az adsl netet, a t-home tv-vel együtt.
Hááát nem is tudom, a szerelő reggel 1/2 9-re jött és délután 5-kor végzett.
A set-top-box nem működött, délben elment és hozott egy újat.
Amit hozott, na az sem működött, igaz ezen már volt hang, és mutatta a pontos időt tehát lett egy rádiós órám. Majd érkezett a felmentő sereg délután 4-kor és hozta a 3. kütyüt. És igen ez már működik. A szerelők elmennek, kb 1 óra és elmegy a hang, majd hullámzik a kép....
Újra indítom és most már működik. Hát egyenlőre ennyi, egy hete van de még nem győzött meg, hogy ez egy állóképes rendszer...
Most várom a szerződést, mert azt meg rossz címre küldték
Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Eladó Konfig Pentium G4400 16GB DDR4 120GB SSD GTX1050Ti 4GB!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest