- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Ghid
csendes tag
Hali,
T-s listáról inkább ide regisztráltam...
Azt mondjátok, hogy ha 2 stb van az egyik felvevős, akkor is csak 2 stream jön? Ez elejétől fogva így van?
Egy-két éve amikor megrendeltem, majdnem biztos vagyok benne, hogy úgy marketingelték (nekem legalábis), hogy a két nézett stream mellett mehet a felvétel.
Bár nem emlékszem, hogy kipróbáltam volna, az idő nagy részében nincs rá szükségem.
Mosta kkor hazudtak, vagy közben változott?A dolog apropóját az adta, hogy most két esetben is az előre beállított felvétel nem történt meg.
Az első felvételnél lehet, hogy be volt kapcsolva a második box is, de egyik box se írt hibajelzést, hogy mi legyen a felvétellel. A második esetben biztosan nem ment a második box, de a felvevős se jelezte a felvételt, pedig 10 perccel korábban ellenőriztem, hogy be van-e állítva.
Na ezért most tesztelgettem.
Mindkét box be, műsorújságban felvétel indít. Kiírja hogy indítja, de nem történik semmi (felvétel LED se)
Viszont csatornaváltást nem enged. "Felvétel" törlés...engedi. új felvétel indítás, megint jelzi, hogy indítja, de nincs felvétel. Ezután viszont hiába töröltem a felvételt, aztán még a másik streamet is leállítottam, de semmit nem engedett változtatni. Csak táp ki-be-re tért magához. Szóval meghülyült.az egészEzek szerint elképzelhető az a helyzet, hogy mindkét stb-n megy egy stream és a beprogramozott felvételt nem indítja el? Ez így nagyon gáz, hiszen azért programoztam fel, mert fel akarom venni.
Meg úgy alapban nem az lenne a normális, hogy ha 2 stb +felvétel opció akkor 3 streamet adnak?
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest