- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Aktív témák
-
kammu
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvastam pár oldalt, de nyilván nem az egészet. Én is új lennék az IPTV témában. A napokban felhívtak, hogy nálunk is elérhető az IPTV (Telekom... jelenleg: T-Home analóg kábel tv, 15Mbit-es Kábelnet-em van) ha most bevezetném emelnék a netem 30Mbit-re az előfizetői díjjam is csökkenne 1000 fortinttal.
Mondtam, nem váltok mert család van gyerekeknél is van tv, nem akarok 3 STB-t venni - fizetni. Itt jött az amin meglepődtem mert erről nem hallottam még... hát akkor úgy telepítjük, hogy 1 tv-re rátesszük a STB azon mehet a digitális adás 57 csatornával a többi tv-n meg marad az analóg és ott továbbra is nézhető a megszokott 22. Minden infoban azt olvastam ahány TV annyi STB. Gondolkodtam végül is lehetséges, hisz az oszlopról bejön a kábelen a cucc, van egy modem ami szétválasztja TV, NET jelre ...
Itt már olyan rész van amit csak találgatok mert nem láttam még IPTV-s megoldást egyik ismerősömnél sem.
Ha jól tudom az STB-nek sima LAN csatlakozása van és végül is a netről tölti le a tartalmat erős túlzással egy youtube kliens, csak épp a T-Home szerveréről húzza le a dolgokat. (de persze az is lehet folyamatosan kapja az 57 csatornát tömörítve aztán azt szedi ki belőle amit épp nézel, de ez mindegy is)
Ha ez így van akkor tényleg lehetséges az, hogy a TV mellé viszek net-et a routeremből és oda dugom rá a STB-t az STB megy TV-be és ott azon az 1 TV-n megy a digitális 57 csatorna... míg a többi TV-n a már kihúzott koaxon megy az analóg adás.A kérdésem az lenne, valakinek van ilyen hibrid rendszere - tapasztalat? Illetve ilyen okos TV-m van mert már minden okos és netet már behúztam hozzá korábban, használom is a net-et a tv-n, ha hoznak STB-t akkor minden esetben hoznak hozzá egy routert is vagyis gatewayt vagy ez hogy van hálózatilag? (azt is hallottam ezek tudnak WIFI-t, így is van a lakásban WIFI csak hát a TV környékén már gyenge a jel és ha ez tudna WIFIt szórni akkor ott is erős lenne a jel)
Szeretném ha az okos TV-n továbbra is tudnék netezni, meg ott lenne az IPTV a többi TV-n meg menne az analóg adás.
Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robogó, kismotor
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged