- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karmko
tag
Tudom, nem a topik témájába illő, de ez pörög normálisan, így lenne itt egy elméleti kérdésem a túlfeszültségvédőkről.
Kellene nekem egy 6-8 aljzatos elosztó, és ha már beszereznék egyet, akkor arra gondoltam, hogy túlfeszültségvédő is legyen. Viszont felmerült bennem, hogy miért költenék sokezer forintot egy ilyen elosztóra, mikor vehetek egy db aljzatos túlfeszvédőt is (töredék áron), amit bedugok a falba, majd abba egy sima mezei elosztót.
Így belegondolva nem is nagyon értem, milyen létjogosultsága van a többaljzatos túlfeszvédőknek?!
Valaki fel tudna világosítani, hogy miért jobb, ha egy termékben van jelen az x aljzat és túlfeszvédelem sokszoros áron? Mire nem gondoltam? -
Karmko
tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam egy használt APC Back-UPS ES 550-es (BE550G-GR) szünetmentest benne a haldokló akkujával. (Egyébként aki adta, annak lesz az új, amivel kapcsolatban kérdezgettem pár napja.)
Nos, kidobni nem szeretném, hiába elavult technika, meg van jobb.
Ebbe a leírás alapján 7Ah 12V-os akku kell, viszont nekem van itthon új 9Ah 12V-os UPS akkum. Mennyire kockázatos belerakni a nagyobbat? Nyugodtan használhatom azzal is vagy készítsek mellé poroltót is? -
Karmko
tag
válasz Cs1csó #15111 üzenetére
Köszi, így már érthetőbb a dolog.
Az Ellipse PRO 1200 DIN sajnos nem fér bele. 40 000,- a keret.
Ez az Eaton megbízható márka? Sosem hallottam róla, bár igaz, nem vagyok szakmabeli.
Amiről hallottam már korábban is, az a CyberPower.
Akkor ezeket sem ajánlod?
[link]
Ha jól látom, ezek is line-interaktívak.
Valóban, volt egy határozott elképzelésem, hogy 1 termékkel megoldok mindent, de ha nem ajánlod, akkor lehet, hogy alszok rá egyet.
Meg ki kell puhatolóznom, hogy nem kap-e frászt a megajándékozandó illető az 1 USP+1 elosztó +1 túlfesztől. Vezeték hegyek... -
Karmko
tag
válasz Marci112233 #15109 üzenetére
Tehát még egyszer:
8 Schuko aljzat, amiből minimum 4 akkumulátoros (ez a szünetmentes), a maradék pedig csak túlfeszvédő.
Például:
[link]
Ami a túlfeszvédőbe van dugva, az nem befolyásolja az akkumulátors részének teljesítményét.
Mintha kínaiul írnék...De tudjátok mit?! Lényegtelen.
Megoldom.
Ha esetleg kötekedésre vágynék, majd visszatérek.[ Szerkesztve ]
-
Karmko
tag
válasz piero86 #15102 üzenetére
Ajándékba lesz az UPS, szóval amiről tudok:
PC: [link]
A NAS-nak nem tudom a fogyasztását, de 24/7 megy (a PC is valamiért) 2 db WD RED HDD-vel.
Router telekomos. Passz, hogy milyen.
Egyéb dolgokról nem tudok.
A lényeg, ha esetleg elmegy az áram, akkor próbálja meg addig bírni a szünetmentes, míg vissza nem jön. Többnyire nem lesz ott senki, aki szépen szabályosan leállítja a dolgokat áramszünetnél...[ Szerkesztve ]
-
Karmko
tag
Sziasztok!
Otthoni felhasználásra (PC+Synlogy NAS+Router+perifériák) keresek új szünetmentes tápegységet 8 Schuko aljzattal, amiből minimum 4 akkumulátoros tartalék. A keret maximum 40 000,- Forint.
Első körben ezt a kettőt néztem:
[link]
vagy
[link]
Ezek ajánlott típusok? Vagy esetleg tudtok "jobbat" ebben az árkategóriában hasonló teljesítménnyel?
Segítségeteket előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest