Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Karmko #15110 üzenetére

    Amit linkeltél: [link] azt felejtsd el már nem forgalmazzák hivatalosan ezek amiket látsz szerintem beragadt termékek pár éve még kb. 25k-ért árulták most pedig 36k-ért vagy drágábban. Ez egy régi termék Offline típusú és csak 405W tartásra képes. Nem egész 20k-ért nagyobbat tudsz venni 850VA-est, és modernebb Line-interaktív típust is akár. A maradék pénzből pedig vehetsz egy elosztót a védendő eszközöknek és többi eszköznek pedig egy feszültségvédős elosztót. Még így is 30 ezer forinton belül fogsz maradni.
    Kicsit úgy érzem mint ha nem tanácsért jöttél volna ide, hanem, hogy erősítsük meg azt amit kigondoltál. Sajnálom de ezt nem fogod itt megkapni tőlem és mástól sem.

    Esetleg ez: Eaton Ellipse PRO 1200 DIN
    Erre akár mindent rá is köthetsz

    Ez egy régi, gyenge, drága, offline UPS nem ajánlott. 8 aljzatos megoldást nem nagyon fogsz találni ezért írtam, legyél okosabb és másként oldd meg:
    - Eaton 5E 850i USB DIN (5E850iUSBDIN) 20k, line-interaktív, tehát modernebb, olcsóbb, erősebb 850VA 480W tartásra képes van rajta 1db schuko
    - A UPS 1db schuko aljzatába bedugsz egy 4-es elosztót kb. 2-3k
    - a többi eszköznek aminek nem kell akkumulátoros védelem csak túlfeszültségvédős elosztó kell kb. 2-3k az is

    Fontos a UPS-be csak SIMA elosztót szabad bedugni, a túlfeszültségvédős elosztót közvetlenül a fali konnektorba kell csatlakoztatni. Ha egy kvázi szinuszos UPS-be feszvédős elosztót dugsz akkor a kvázi szinuszt az elosztó akár hálózati hibának is érzékelheti és leold ezáltal áram nélkül maradnak a eszközeid.

    24-26k-ból megvagy tehát minimum 10 ezer forintot megspóroltál.

    + amit linkeltél azon kívül nem tudok 4+4 aljzatos UPS-t főleg nem olcsón.

    Tehát értem mit szeretnél de amit linkeltél az drága és régi típus, újabb típusban pedig talán csak amit linkeltem elég drágán van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák