-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok.
Látom éppen téma volt a NAS mellé tehető szünetmentes. Ha a gyártó weboldalán a kompatibilis eszközök között nincs az éppen kinézett darab, az biztos hogy nem lesz jó hozzá? Csak az jöhet szóba, ami ott fel van sorolva? -
FrezeR
senior tag
válasz
Cs1csó #18649 üzenetére
Most akkor hogy is van ez? Passzolna a tápomhoz az általad említett Cyberpower?
Árban nem lenne rossz pedig. Amúgy vettem egy fogyasztásmérőt, rákötöttem mindent amit írtam, hogy el kellene neki vinni és így 210-240 W között ugrál és változik átlag felhasználás mellett az összfogyasztásuk, nyilván terheléskor több, de ez az alap. (Tehát a gép, hangfal erősítője, monitor, modem, router, NAS lóg rajta).
Egyébként az említett APC Back-UPS ES 700 azt csinálja, hogy ha kihúzom a konnektorból veszett módon elkezd sípolni, de minden amit rákötöttem le is áll tehát mintha nem lenne áram. Eltelik vagy 5 mp és abbahagyja a sípolást majd bekapcsol a telep és onnantól szépen tartja az eszközöket újra. De ha ezután a kis remeklése után megint kihúzom, akkor simán tartja őket, nem sípol és megy minden.Akkor van baja, ha hagyom "pihenni", állni.
-
FrezeR
senior tag
-
FrezeR
senior tag
válasz
Cs1csó #18642 üzenetére
Igen már elég régóta megvan nekem. Eddig szépen tette is a dolgát, de ez persze nem jelent semmit. Sajnos nem értek hozzá, de meg tudom majd nézetni viszont lehet érdemes lenne továbblépni. Amúgy egy modem, router, NAS és a monitorom osztozik rajta. Van esetleg olyan típus amit konkrétan tudnál ajánlani ilyen feladatra? Mondjuk olyat, ami azért pár percnél tartja ezeket.
Van egy másik matuzsálemem is, arra a gépet kötöm csak, szerintem az is csereérett lesz lassan, bár nemrég vettem új akkut hozzá szintén, viszont nem vagyok teljesen elégedett vele, mert az sem teljesít már úgy ahogy kellene. Egy Back-UPS RS 1000VA-ról van szó. Erre lenne javaslat vagy ahhoz tudni kell a gépem összetételét is?
Annyira nem jó, hogy kettő is kell, de nem tudom hogy lehetne vagy érdemes lenne e kiváltani a kettőt egyre, de félek az már olyan teljesítményt igényelne, ami elég drága megoldást kívánna -
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Korábban írtam, hogy van egy APC Back-UPS ES 700 típusú szünetmentesem amibe vettem egy ilyen akkut.
Szépen beleraktam tölti is minden oké eddig, viszont van egy olyan jelenség, hogy ha eltelik kis idő és rápróbálok, hogy tartja-e a rákötött dolgokat és kihúzom a konnektorból, akkor minden ami rá van kötve elszáll, tehát nem tartja. Ha viszont azonnal visszadugom és kihúzom megint mondjuk pár másodperc múlva, akkor meg szépen tartja őket és átkapcsol. Miért lehet ez, hogy bizonyos idő elteltével nem vált át akkura? Valami beállítási gond vagy más lehet? -
FrezeR
senior tag
Sziasztok.
Akkumulátor ügyben kérnék segítséget.
Van nekem egy APC Back-UPS ES 700 típusú szünetmentesem és megadta magát benne a gyári akku, eddig mindig arra cseréltem ki. A kérdésem az lenne, hogy vannak ehhez ilyen olcsóbb pótakkuk is amit ajánlottak nekem hozzá. Ezekről van szó.
Ti ajánlanátok bármelyiket vagy nem érdemes mást használni a gyári helyett? Ha mégis, akkor ezek közül melyiket mondanátok, hogy jó lehet?Köszi
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Hátha tud nekem segíteni valaki a következő problémámban. Van egy APC Back UPS BE700 GR típusú szünetmentesem. Nem egészen egy éve vettem bele új aksit.
Az utóbbi napokban azt csinálja, hogy kapcsolgat mint ha mindig elmenne az áram vagy kimaradna pillanatokra. Olyan 2-3 mp-re átkapcsol és ezt megteszi 1x valamikor meg 5x -10x egymás után és egész nap igen gyakran. De nem megy el semmi ami rá van kötve, és a másik szünetmentesem sem jelez, hogy ingadozás lenne. Tudja esetleg valaki mitől lehet ez? Tönkrement benne valami?Köszönöm előre is.
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Hátha tud nekem valaki segíteni.
Van egy APC Back UPS BE 700 GR típusú szünetmentesem és ebbe keresnék akkumulátort (RBC17). Tud valaki esetleg olcsó helyet ahol hozzá lehet jutni ilyesmihez?
Akár itt PH-n akár máshol.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APC BX1400UI szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- APC UPS hálózati kártya AP9617
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- Effekta MTD 1500 1500VA 938W valós szinuszos szünetmentes eladó új aksikkal
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest