Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Dr. Akula #52 üzenetére
Lol, játékos netezős példa vs user errorok okozta gond..Komoly.
Mégegyszer utoljára. 3 éve használom monitorkent a C9-et. 0 beéges holott azon dolgozok (is) akár napokig 10-12 órákban ugyan azzal a statikus felülettel....
Ott vannak a több ezer órás tesztek 5 éves oled modellekkel. Full statikus tartalom alap fényerőn napi 20 órában járatva több mint 1 hónap mire beég és akkor végig ott volt a képen ugyanaz a tartalom minden percben nem váltották nem ment rá más soha.Minden más csak szájtépés és szokásos nettó bullshit oledrinya aminek az alapja közelít a nullához mert igen komoly user error vagy hibás készülék ég be.
Ennyit a témáról de hiába bizonygatják neked felhasználók tesztek hogy alaptalan a rinya és max hibás vagy széthajtott tv ég be nem, van 1-2 arc aki valami mód (ismételten nagyon durva user hiba vagy hibás készülék) beégette az oledet, tehát az oled általánosítva beég...Vagyis ha én egy autót úgy használok hogy mindenhova 2-esbe megyek visító motorral és az autó szarni megy akkor problémás az autó a te felfogásod szerint ... Hisz ha többmillió tulajnak nincs baja de nekem van akkor az az autó szar.
Teszed mindezt NULLA oled tapasztalattal....
Nem tudom eldönteni hogy ez már trollkodás mert unatkozol vagy emberi butaság....
Javaslom mindenkinek hogy hagyja rá. Láthatóan meddő beszélgetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- DIRT Rally 2.0
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Túra és kirándulás topic
- Hardcore café
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest