- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Szintén fekete, egyelőre nincs csomagszám. Az órát is várom, de lehet a fülest jobban.
Aki CN...DE csomagszámot kapott, Standard szállítással kérte?
A múltkor, a OnePlus 13 rendelésemet én Standarddal kértem, CN...DE csomagszámot kaptam. Németországból küldték, ott belföldön DHL Paket csomagként mozgott, de eléggé stresszes volt a dolog, mert Feucht-on keresztül jött, és még mindig olvasni hébe-hóba ott eltűnt csomagokról. Nem volt gond, szerencsére átjutott, aztán jött más probléma. Valamilyen adategyeztetési probléma miatt itthon az MPL nem tudta kézbesíteni, és +1 hét volt mire kezdtek valamit a csomaggal. Lehozták először a kézbesítést végző kirendeltségre, ott dekkolt 2 napot (engem nem tájékoztattak), majd visszavitték a CSLK-ra, de ott is volt még 1-2 felesleges plusz köre. Legalább +1 hét volt ez a Magyarországon belüli sz@arakodás. Ebből tanulva én most inkább Priority-vel kértem, ha jól tudom azt a UPS szállítja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ötnapos használat remek Wear OS-szel, az EKG és a katonai minősítés is megvan.
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest