- Autós kamerák
- Alienware notebook topik
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
Teszteltem a dolgot, fix max fps + vsync. És abszolút igazad van! Mint a vaj! Kicsit engedünk a képkockaszámból és remek smooth játékélményt kapunk. És ha már átmentem win10-re, akkor még egy kicsit kísérleteztem. vsync helyett FRTC (vsync nélkül)! Az AMD nem ajánlja, sőt a forspoken alatt a fül el sem érhető, de globálisan aktiválható, és láss csodát az is működik, ráadásul megvan az az előnye, hogy gyakorlatilag egyesével állítható. Csak jól kell megválasztani az értéket, de ugyanazt az eredményt kapjuk! FRTC esetében a maximum frissítési képesség alatt (3-5 közötti érték elég) kell lenni, illetve amit írtál, hogy figyelembe kell venni a minimumértéket, de ennyi. Köszi a tippet!
Kár, hogy csak ez az egy szem demo van, és a FMF 6800-ason nem érhető el.
-
Duck663
őstag
Nem elég, még kell faragni a késleltetésen. 60+ alap képkocka kell, hogy a késleltetés elfogadható legyen, de inkább úgy érzem, hogy 70-75 is elkél. Ha bekapcsolod a képgenerálást az alap képkockaszám némileg csökken. Tehát ha megvolt a 60 képkockád folyamatosan, a generálásnál nem lesz meg a 60 kiindulód. De ha már van folyamatosan akárcsak 60 képkockád, mit akarsz? Persze a több mindig jobb, de 60 teljes kép mellett már a legtöbb játék elég élvezetes. Ha lemegy 45-50 környékére a kiinduló képkockaszám, hiába van 90 körül a generált, érezhetően lassul, akadozik, egyszerűen darabosnak érződik. Pedig én nem vagyok erre kihegyezve.
Persze be lehet kapcsolni a felskálázást, hogy több alap FPS legyen, de nem rontanék a natív minőségen. Nekem ez a felskálázgatósdi nem gyere be. Ez a képgenerálás tetszik, (eddig) mert kifejezetten jó minőségűnek érződik. De nagyon kell hozzá a magas alap képkockaszám.
-
Duck663
őstag
"A késleltetést tekintve a FidelityFX Super Resolution 3 alapból nem kínál ilyen megoldást, az AMD erre vonatkozóan nem javasol semmit a fejlesztőknek..." Na ez egy nagyon komoly probléma! Erre reagálni kell, mert az eljárás leggyengébb pontja a késleltetés! Ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni!
#5 Raysen623: Ott a Forspoken demo a Steamen, próbáld ki és dönts el magad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túra és kirándulás topic
- Alienware notebook topik
- Kerékpársportok
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest