Hirdetés
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
divot
veterán
Épp ezért kell megmutatnod neki, hogy micsoda apró kis féreg. Ha most kilépsz, azt fogja mondani magának, hogy micsoda balfék volt, jobb is ha elment - és elhiteti magával, hogy már megint neki volt igaza. De ha pokollá teszed az életét, akkor te már nem kerülhetsz ki vesztesen ebből a helyzetből. Különben életed végéig eszedbe fog jutni, hogy mennyire megalázott ez az ostoba véglény. Ne hagyd!
-
divot
veterán
Én egyszer már elkövettem ezt a hibát. Persze tök jó volt abban a pillanatban fölállni, amikor elborult az agyam, de megbántam. Ha még egyszer ilyen helyzetbe kerülnék, már azt tenném, amit alant írtam. Megkeseríteném az életét a görénynek, hátha infarktust kap, és közben fapofával hallgatnám, ahogy üvöltözik velem. Ja, és közben minden energiámmal új munkahelyet keresnék. Édes istenem! Ha ismét ott lehetnék abban a korábbi szituációban! ;]
-
divot
veterán
Ne mondj fel, könyörgök! Ne add meg neki ezt az elégtételt! Egyszerűen csak a következő időszakban a lehető legszarabbul végzed a dolgod, kurávra ne tartsd be a határidőket, állandóan késs el, viszont te menj el leghamarabb. A végeredmény ugyanaz lesz, mint amit a felmondással elérnél, viszont legalább kiszórakozod magad.
Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest