Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
válasz
Grigorisz
üzenetére
Mifelénk: Budapesten, de szerintem a többi nagyvárosban is.
Most így nagy hirtelen csak egy viszonylag drága árlista van előttem (http://www.ret.hu):
20 Cd piros: 500 Ft bruttó,
36 Cd sárga: 1050 Ft bruttó.
Ezek mind 10 mm átmérőjűek.
5 mm-esből 1,8 Cd kék, 2,8 Cd fehér, 6,4 Cd piros és 11,2 Cd sárga van ebben a katalógusban.
Btw, pótféklámpába valószínűleg nem az űberbrutál ledeket rakják, hanem amit viszonylag olcsóbban megkapni. -
joghurt
addikt
Hát, nem tudom, te mennyire ''nagy'' fényerejű piros ledekkel vagy felszerelkezve, de mifelénk kapni 20000 mCd-s példányokat is, amiknek már igen brutális fényük van. Egyetlen darabnak is. Persze ha te a családi házadat akarod bevilágítani, és nem a számítógépeset
, akkor ezekből is kellhet 57 darab.
És akkor még nem is meséltem a nagyáramú ledekről, amiket mondjuk a Mercik vagy BMWk féklámpájába szerelnek gyárilag.
Amúgy meg ki vagyok én, hogy megakadályozzam abban, hogy esetleg hazavágja a soktízezer forintos gépalkatrészeit?
Ha barkácsolni akar, hát hadd barkácsoljon! Annak idején én is megsütöttem pár IC-t beforrasztás közben, aztán meg néztem, hogy miért nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, akkor ezekből is kellhet 57 darab.
Ha barkácsolni akar, hát hadd barkácsoljon! Annak idején én is megsütöttem pár IC-t beforrasztás közben, aztán meg néztem, hogy miért nem működik.