Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- MSI MPG Carbon alaplapok Z890 és X870E vezérlőhidakkal
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Érdemben megoldódik a zajos Noctua NH-D15 G2 léghűtők problémája
- Socket AM4
Hirdetés
-
Dead Rising Deluxe Remaster teszt
gp Közel egy évtized után a Capcom egy újabb régi kedvencét vette elő ismét, a Dead Rising Deluxe Remaster pedig sokkal fogyaszthatóbb formában kínál plázás, szabad zombiirtást és fotózást.
-
Zuckerberg hisz benne, hogy hamarosan okosszemüveget hordunk
it A Meta és az EssilorLuxottica kiterjesztették az együttműködésüket, Mark Zuckerberg hisz benne, hogy az okosszemüveg lehet a következő nagy szenzáció.
-
Engedély kapott az Apple Watch alvási apnoe funkciója
ma Olyan problémára hívhatja fel a figyelmet, amely alvás során fel sem tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Én pl bírnám🤷🏼♂️
Most várom a keyboard geek ganget hogy elmondja miért nem bitanpusztulatosan fostos, csak aránylag szar.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
niof
addikt
Csak mondom, ha ISO lenne, esélyesen vennék is egyet, mert amúgy tetszik. De nincs az az isten, hogy ANSI kiosztást használjak. Így is, ha behoznak egy olyan laptopot, amin olyan klaviatúra van, kb. 400* melléütök a megszokott gomboknak. Nem.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
GoldhandRent
őstag
meg kő szokni
otthon ANSI van, melóban ISO, smooth az átváltás. még akkor is, ha alkalmanként egymás mellett használom a kettőt.
Ű ütéssel nincs gond, de az í-t csak kombinációval szoktam írni.valaki egy árlista képet szerkesszen már... elveszik a szövegben a sok dollár, nem jött át mennyi az annyi. bogarászni meg kösz nem
-
-
niof
addikt
válasz GoldhandRent #5 üzenetére
Öreg vagyok én már az új trükkökhöz...
-
moleculez
veterán
válasz GoldhandRent #5 üzenetére
Én meg billt csak gépnél használok és csak angolul használom, magyarul meg telóról szóval elég rugalmas vagyok bill téren.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Amúgy sokkal könnyebb rá zsír kupakszetteket találni.
Egy ezüst alu fedlaposat sárgaréz plate-tel + nehezékkel, a Krytoxozott Alpaca V2-immel, meg mondjuk egy GMK Purple Night kupakszettel és Purple Night tekercselt kábellel azért nem utasítanék vissza.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakokkal 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Jobban szeretem én is az ISO-t, de új billencsnél már megfontolnám az ANSI-t a kupakok miatt, ha opció.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakokkal 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
niof
addikt
válasz Synthwave #11 üzenetére
Hát, én inkább kihagyom, akármilyen jó billentyűzet is az, ha nincs ISO-ban. Egyszerűen rühellem, és nem áll kézre. Hogy lehet eltalálni normálisan azt a nyomi entert? Meg játékok esetén (bár már alig játszom) állandóan van a hosszú í-re bindelve funkció, ha ott egy hosszú shift lenne, 30 év izommemóriája tiltakozna ellene.
-
Csak megszokás kérdése.
Nem tudom, a rövid shift melletti gombot kb. soha nem használom semmire, gépeléskor meg ISO-n is AltGr+j/i-vel írom az í/Í-t. Egyedül az egysoros enter zavarna, bár szerintem hamar túltenném magam rajta.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Engem jobban zavar, hogy melóban TKL, itthon meg Compact1800-at használok.
Héten eltartott egy darabig, mire rájöttem, miért nem megy a jobbkezes copy&paste: Ctrl-ScrollLockot nyomogattam a TKLen...
(1800-on 2 gombbal feljebb van az Insert a rendes heyéhez képest, Compact1800-akon eggyel feljebb+eggyel jobbra.)Persze a megoldás az lenne, hogy melóhelyre bevánszorgom napokra vegyek még egy Akko 3098B-t, csak nincs kedvem 125$-t még egyszer kicsengetni.
(Persze bevihetném valamelyik 1800-at, de azokon meg rossz helyen van az AltGr, az még idegesítőbb a magyar layout miatt)[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
niof
addikt
Tényleg, ha már hozzászóltál itt! Bár inkább a billentyűzet topikban kéne ezt kérdezni, de végül is témába vág, nem tudsz egy jó, olcsó (~150$ max), teljesen kész és jó szívvel ajánlott, 40-60% körüli ortho-t? Esetleg nagy enterrel? Szívesen kipróbálnék egyet, de eddig vagy olyat találtam, ami túl drága, vagy 150 körül kupakok nélkül, csupaszon kapni, és kupakkal már megint csak túl drágává válik, vagy olyat, ami nemes egyszerűséggel nem tetszett...😄 Köszi, ha válaszolsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 15 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy ZFold6 12/512GB kék színű, vadonatúj, bontatlan 36 hó gari!
- ROG Zephyrus G14 14" FHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple iPhone 15 Pro Max (1 év garancia/ 6 ciklus az akksiban 100%os)
- LianLi Galahad 360 ARGB vízhűtés FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen