Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Én pl bírnám🤷🏼♂️
Most várom a keyboard geek ganget hogy elmondja miért nem bitanpusztulatosan fostos, csak aránylag szar.
Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
-
GoldhandRent
őstag
meg kő szokni
otthon ANSI van, melóban ISO, smooth az átváltás. még akkor is, ha alkalmanként egymás mellett használom a kettőt.
Ű ütéssel nincs gond, de az í-t csak kombinációval szoktam írni.valaki egy árlista képet szerkesszen már... elveszik a szövegben a sok dollár, nem jött át mennyi az annyi. bogarászni meg kösz nem
-
-
niof
addikt
válasz
GoldhandRent #5 üzenetére
Öreg vagyok én már az új trükkökhöz...
-
moleculez
veterán
válasz
GoldhandRent #5 üzenetére
Én meg billt csak gépnél használok és csak angolul használom, magyarul meg telóról szóval elég rugalmas vagyok bill téren.
Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy sokkal könnyebb rá zsír kupakszetteket találni.
Egy ezüst alu fedlaposat sárgaréz plate-tel + nehezékkel, a Krytoxozott Alpaca V2-immel, meg mondjuk egy GMK Purple Night kupakszettel és Purple Night tekercselt kábellel azért nem utasítanék vissza.
>>>ELADÓ effektíve új, full dobozos MikroTik RB2011iLS-IN router – 23k, bolti ára 50 felett. Posta ON. Két darab van, a másodikon nincs SFP, azért 20 pénzt kérek. Ha érdekel, dobj privit!<<<
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Jobban szeretem én is az ISO-t, de új billencsnél már megfontolnám az ANSI-t a kupakok miatt, ha opció.
>>>ELADÓ effektíve új, full dobozos MikroTik RB2011iLS-IN router – 23k, bolti ára 50 felett. Posta ON. Két darab van, a másodikon nincs SFP, azért 20 pénzt kérek. Ha érdekel, dobj privit!<<<
-
niof
addikt
válasz
Synthwave #11 üzenetére
Hát, én inkább kihagyom, akármilyen jó billentyűzet is az, ha nincs ISO-ban. Egyszerűen rühellem, és nem áll kézre. Hogy lehet eltalálni normálisan azt a nyomi entert? Meg játékok esetén (bár már alig játszom) állandóan van a hosszú í-re bindelve funkció, ha ott egy hosszú shift lenne, 30 év izommemóriája tiltakozna ellene.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Csak megszokás kérdése.
Nem tudom, a rövid shift melletti gombot kb. soha nem használom semmire, gépeléskor meg ISO-n is AltGr+j/i-vel írom az í/Í-t.
Egyedül az egysoros enter zavarna, bár szerintem hamar túltenném magam rajta.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Engem jobban zavar, hogy melóban TKL, itthon meg Compact1800-at használok.
Héten eltartott egy darabig, mire rájöttem, miért nem megy a jobbkezes copy&paste: Ctrl-ScrollLockot nyomogattam a TKLen...
(1800-on 2 gombbal feljebb van az Insert a rendes heyéhez képest, Compact1800-akon eggyel feljebb+eggyel jobbra.)Persze a megoldás az lenne, hogy melóhelyre bevánszorgom napokra vegyek még egy Akko 3098B-t, csak nincs kedvem 125$-t még egyszer kicsengetni.
(Persze bevihetném valamelyik 1800-at, de azokon meg rossz helyen van az AltGr, az még idegesítőbb a magyar layout miatt)[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
niof
addikt
Tényleg, ha már hozzászóltál itt! Bár inkább a billentyűzet topikban kéne ezt kérdezni, de végül is témába vág, nem tudsz egy jó, olcsó (~150$ max), teljesen kész és jó szívvel ajánlott, 40-60% körüli ortho-t? Esetleg nagy enterrel?
Szívesen kipróbálnék egyet, de eddig vagy olyat találtam, ami túl drága, vagy 150 körül kupakok nélkül, csupaszon kapni, és kupakkal már megint csak túl drágává válik, vagy olyat, ami nemes egyszerűséggel nem tetszett...😄 Köszi, ha válaszolsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A barebone-ként is megvásárolható konstrukció minden kiegészítő elemét megválaszthatjuk, és fedőlapját egy mozdulattal kicserélhetjük másikra.
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Weblap készítés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- EarFun Free Pro 3 - a hármas lazán megvan
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó konfig! I5 10500 256GB M.2 SSD 1TB HDD 16GB DDR4 RTX3060 12GB! AKCIÓ!
- Eladó Shuttle XPC / i9-9900 / 128G DDR4 2666 / 2x1TB NVMe / hangtalan kompakt szerver
- Eladó játékgép, Arcade, Neo-Geo, Nintendo, Sega, pinball fx, van VIDEO, RGB-Design
- Új Dobozos Lenovo Ideapad Flex 5 x360 Érintős Ultrabook Tab 14 -30% Brutál AMD Ryzen 5 5500U 8/512
- Eladó konfig! I5-9400F 256GB 1TB 16GB DDR4 RX580 8GB!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest