- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Home server / házi szerver építése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Analóg fényképezés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Tényleg, ha már hozzászóltál itt! Bár inkább a billentyűzet topikban kéne ezt kérdezni, de végül is témába vág, nem tudsz egy jó, olcsó (~150$ max), teljesen kész és jó szívvel ajánlott, 40-60% körüli ortho-t? Esetleg nagy enterrel?
Szívesen kipróbálnék egyet, de eddig vagy olyat találtam, ami túl drága, vagy 150 körül kupakok nélkül, csupaszon kapni, és kupakkal már megint csak túl drágává válik, vagy olyat, ami nemes egyszerűséggel nem tetszett...😄 Köszi, ha válaszolsz!
-
niof
veterán
válasz
Synthwave #11 üzenetére
Hát, én inkább kihagyom, akármilyen jó billentyűzet is az, ha nincs ISO-ban. Egyszerűen rühellem, és nem áll kézre. Hogy lehet eltalálni normálisan azt a nyomi entert? Meg játékok esetén (bár már alig játszom) állandóan van a hosszú í-re bindelve funkció, ha ott egy hosszú shift lenne, 30 év izommemóriája tiltakozna ellene.
-
niof
veterán
válasz
GoldhandRent #5 üzenetére
Öreg vagyok én már az új trükkökhöz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A barebone-ként is megvásárolható konstrukció minden kiegészítő elemét megválaszthatjuk, és fedőlapját egy mozdulattal kicserélhetjük másikra.
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest