- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
Tényleg, ha már hozzászóltál itt! Bár inkább a billentyűzet topikban kéne ezt kérdezni, de végül is témába vág, nem tudsz egy jó, olcsó (~150$ max), teljesen kész és jó szívvel ajánlott, 40-60% körüli ortho-t? Esetleg nagy enterrel? Szívesen kipróbálnék egyet, de eddig vagy olyat találtam, ami túl drága, vagy 150 körül kupakok nélkül, csupaszon kapni, és kupakkal már megint csak túl drágává válik, vagy olyat, ami nemes egyszerűséggel nem tetszett...😄 Köszi, ha válaszolsz!
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz Synthwave #11 üzenetére
Hát, én inkább kihagyom, akármilyen jó billentyűzet is az, ha nincs ISO-ban. Egyszerűen rühellem, és nem áll kézre. Hogy lehet eltalálni normálisan azt a nyomi entert? Meg játékok esetén (bár már alig játszom) állandóan van a hosszú í-re bindelve funkció, ha ott egy hosszú shift lenne, 30 év izommemóriája tiltakozna ellene.
-
niof
addikt
válasz GoldhandRent #5 üzenetére
Öreg vagyok én már az új trükkökhöz...
-
niof
addikt
Csak mondom, ha ISO lenne, esélyesen vennék is egyet, mert amúgy tetszik. De nincs az az isten, hogy ANSI kiosztást használjak. Így is, ha behoznak egy olyan laptopot, amin olyan klaviatúra van, kb. 400* melléütök a megszokott gomboknak. Nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM