Széleskörűen konfigurálható TKL billentyűzettel jelentkezett a Drop

A barebone-ként is megvásárolható konstrukció minden kiegészítő elemét megválaszthatjuk, és fedőlapját egy mozdulattal kicserélhetjük másikra.

Az immár Corsair felügyelete alatt ténykedő Drop egy szerteágazóan testreszabható mechanikus klaviatúrával bővítette portfólióját, amelynek érdekessége, hogy a funkcionális vázára egy mágnesesen rögzülő, polikarbonátból lévő fedőlap kerül, így, mintegy kapszulaként ölelve körbe az eszközt.


[+]

A CSTM80 nevezetű, TKL kivitelben feszítő újdonság 3/5 tűs kapcsolókat egyaránt támogató (gyorscserés) foglalataiba lineáris Gateron Yellow KS3 vagy taktilis Gateron Brown Pro 3.0 switch-eket kérhetünk, amiknek szárain lézerrel gravírozott, fényáteresztő ABS kupakok tanyáznak Cherry profillal, és a rajtuk lévő karakterek az oldalfalaikon virítanak, a felhasználó felé nézve.

Az animációért kattints a képen!
Az animációért kattints a képen! [+]

A cserélhető gasket mountos periféria készülékházának, illetve a plate-jének anyaga, csakúgy, mint az első bekezdésben említett, többféle színben és mintázattal gyártott fedőlapé, polikarbonát, és a csillapításról két rétegnyi poron szivacsozás, egy IXPE switch pad, valamint egy alsó gasketként értelmezhető szilikongumi betét gondoskodik. A nyomtatott áramköri laphoz csavarozott stabilizátorokat a Gateron jegyzi, míg a gombonként címezhető RGB fényeket produkáló LED-ek a széleskörű kupakprofil-kompatibilitás érdekében déli tájolásúak.

[+]

A QMK/VIA – és a későbbiekben VIAL – programozhatósággal megáldott, készre szerelve 150, barebone-ként értékesítve 100 dollárra taksált apparátushoz 50 dollárért vehetünk extra nehezéket, és három opciónk van: rozsdamentes acél, chroma vagy fekete PVD bevonattal, illetőleg sárgaréz.

[+]

A fedőlap alapesetben fekete, de 25 dollárért fehér, lila, narancssárga és zöld alternatíváink vannak, a mintás darabokat 35 dollárért listázzák, de 60 dollár ellenében akár homokfúvott alumíniumból készültre is voksolhatunk, feketében, esetleg ezüstben. Ha a plate tekintetében vágyunk másra, az FR4 és az alumínium 25, a szénszálas kompozit 40, a sárgaréz pedig 50 dollárt kóstál.

[+]

A fixált dőlésszögű, USB Type-C/Type-A kábelt használó termék(ek) szállítása október 20-án veszi kezdetét, és a tasztatúrához egy kupak-, plusz egy kapcsolószedő csipesz jár bónusz gyanánt. A jótállás időtartama egy év, azonban ez kiegészül egy átvételtől számított, 30 napos, pénzvisszafizetéses garanciával, aminek keretében nem fogják feszegetni a visszaküldés okát.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Drop

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés