Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Ha már mindenképpen ökörködni akartok, beszéljétek meg a szegedi topicban, bár én ezzel sem igazán értenék egyet.
Ezt mindenesetre zárom. -
kraftxld
félisten
Kezdeményezem a mindenki vegyen Krafttól egy üveg stroh rumot akciót

-
pampika
őstag
Az a lényege,hogy kitalálnak az emberkék vmi relatíve értelmetlen dolgot (ld. kakaóivás @ nyugati),és ennek a híre terjed,terjed.Főleg a neten,meg haverok közt.És a végén adott időpontban megjelenik mindenki a megbeszélt helyen és véghezviszik a nagy tettet.Mindenki összegyűlik,majd az akció után ugyanolyan gyorsan mindenki szétszéled.Nincs hivatalos szervezés (meg rendőrségnek bejelentés
),szal olyan,mintha mindenki 'tök véletlenül járt volna arra olyan célból'.
Értelme nincs,inkább l'art pour l'art,célja mégannyira se.Szóval ilyen önszórakoztatásra jó. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Doki ez komoly? Azért ne menjünk már el játszótérbe teljesen...
Kraftxld: Vicces gyerekek idióta marhaságokat talának ki (pl. gyűljünk össze a Nyugatinál, és legyen mindenkinél sárga esernyő, nyissuk ki mind, és de jó lesz, hogy a sok ember majd néz minket), és az ''akció'' helyét és időpontját sms-ben küldözgetik szanaszéjjel. Aztán ez a sok ember odacsődül az adott helyre az adott időben, a megadott időpontban mind kinyitják a sárga esernyőjüket, úgy maradnak egy percig, majd becsukják az ernyőket és távoznak, otthon meg majd veregetik egymás vállát, hogy micsoda szuper fejek is ők.
[Szerkesztve] -
kraftxld
félisten
Ez egyébként micsoda?
-
pampika
őstag
Hello
Sokszor olvastam már különböző flashmobokról,gondoltam,mi lenne,ha csinálnánk egyet Szegeden is.
A témája (mivel akciózzunk
) és az időpont is megbeszélés tárgya.
Tömeget szerintem nem lenne nehéz hozzá gyűjteni,hisz itt az egyetem,és ilyen hülyeségre könnyű rávenni az embereket
Vélemény?
Aktív témák
Hirdetés
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- PlayStation 5
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest