- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
-
Rick4
félisten
válasz tajcsi #13323 üzenetére
Tudom javasolni ezt az eszközt a rendszerbe.[link] Több km távolság átlőhető vele, tapasztalat a 15Mbit gond nélkül megy esőben, hóban, és persze verőfényes napsütésben is.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
félisten
-
-
-
Rick4
félisten
válasz tajcsi #12853 üzenetére
Pl a busz megy naponta a Népligethez. Adsz egy 500-ast a sofőrnek, viszi a cuccot, vagy az ottani embered ad, és hozza. 2 óra alatt itt van. Szerinted miért mondtam itt?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
madstunt
addikt
válasz tajcsi #12803 üzenetére
ha vedelmet akarsz akkor otterbox defender, minden mas nem fog teljes vedelmet nyujtani...
amugy meg ha kulcs mellett tarolod akkor meg hova csodalkozol?
magadnak koszonheted innentol fogva.
a videok nemhazudnak, azokat a terheleseket kibirja. galaxy tabomon is probaltam mar kulcsot, viszont ettol meg tokba hordom mert jol tudom hogy attol meg megkarcolodhat hogy abban a bizpnyos szogben avval az erovel nem karcolodott.
viszont mikor leejtettem a betonra mikor asszonnyal tamolyogtunk hazafele akkor lepattant egy par milis reszen a gorilla glassbol egy szilank, mert reszben oldalrol kapta a terhelest. az eletben nem fogsz laboratoriumi korulmenyekkel talalkozni -
félisten
-
GrotESC
aktív tag
válasz tajcsi #12095 üzenetére
Ha sima VGA kábel alatt a D-Sub -ot érted, akkor úgy tudom annyi a külömbség, hogy a DVI/HDMI esetén digitálisan van a jel továbbítva, míg D-Sub-nál analógként. Vagyis D-Sub esetén a videókártya átalakítja anlóg jellé a kimeneti digitálisat, a monitor pedig a másik oldalon vissza. Érezhető külömbség szerintem nincs.
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
Syl
nagyúr
válasz tajcsi #12107 üzenetére
A VGA kábelnél gondolom a régi DSUB-ra gondolsz. Az analóg. LCD monitorokhoz szerintem nem szabadna használni.
A DVI(D) és a HDMI ahogy fradi81 is írta, csak a hangban van külömbség
Legalábbis a Full HD felbontásig. Az fölött már csak HDMI.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
félisten
-
Rick4
félisten
válasz tajcsi #10860 üzenetére
Nem érted. Ő az elektromos vezetéssel problémázott, nem a légáramlattal, valami miatt csak egyféle pózban megy a gép, és lehet emiatt van. A jó hűtéshez nyilván sejted, hogy nem szükséges a fizikai kapcsolat a bordák között.
-
mcclode
tag
válasz tajcsi #10844 üzenetére
Én nem értek hozzá de az autónál is ha azt szeretnénk h melegebb legyen a hűtővíz akkor letakarták a hűtő egy részét a menetszél elől.Itt nincs menetszél csak a venti ha letakarom egy nejlonnal vagy egy szigetelővel a hűtőborda egy részét ez nem befolyásolja a hűtési teljesítményt?Érdekes ellentmondásos a számomra de kiprobálhatom.De először inkább keresek egy keményebb szivacsos anyagot és azzal próbálom ki.
De nagyon szépen köszönöm a segítséget."Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
Rawulf
őstag
-
-
válasz tajcsi #10447 üzenetére
Az időrendiségen lehet veszekedni, a kérdés nem ez! A kérdés az hogy egy olyan embernek kellen képviselni az összel élő magyart, aki nem tud helyesen írni. Aki a kummenista érában megúszott egy olyan vizsgálatot ami az üzleti partnerei elítélésével járt.
Tudod, bárki diploma munkája kutatható és átnézhető. Lehet hogy ez elkerülte a figyelmedet, de a levéltárak és egyéb egyetemi társaik pont erre a célra lettek létrehozva.SP olimpikon. Helyes és nagyon jó! De aki korpa közé keveredik ( politizálni kezd ) az ne csodálkozzon ha megeszik a disznók.
Az pedig h ki hová süllyed... nos szerintem Pál most mutatta be az emberi gerinc és értékítélet teljes hiányát. Mit gondolsz, ha ezek után egy Merkellel kell találkoznia, lesz Ő olyan pozícióban hogy bármiről is komolyan tudjon tárgyalni?!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- nVidia tulajok OFF topikja
- Akvarisztika
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla