Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
válasz
mcclode #15937 üzenetére
7-8k között már újat kapsz.
Csak úgy érdekességként jegyezném meg, hogy 3db elfüstölt Asus 8500GT 512MB karival találkoztam tavasszal. Pmheros is látta őket a polcon sorakozva.
Javaslom egy új HD5450 beszerzését. Abban legalább van hővédelem.
Ebben a rekkenő hőségben viszont kell valami légkavaró, vagy egy lány aki fújja. -
SirRasor
addikt
válasz
mcclode #15783 üzenetére
Nem csak neked szól a kérdés: Hogy válhat fölöslegessé egy garnitúra gumi? Magamból indulok ki: tegyük fel, hogy veszek kocsit. Kell téli meg nyári gumi. Ha az egyik elkopik, akkor kuka és kell új. Ezek alapján sose lesz fölösleges egy garnitúra
Vagy ajándékba kaptátok? De ilyesmit nem szoktak ajándékba adni.. -
Rick4
félisten
-
mcclode
tag
válasz
mcclode #15771 üzenetére
Itt épp a sértő megjegyzésekről volt szó a hsz-ba ez is kicsit sértő a számomra nem gondolod.Ha nem tetszik a felni akkor ez van de azért fikázni nem kell főleg túlzásokba nem kell esni.
16" felnin nekem is 205 gumik vannak nem a legjobbak de még gurulnak.
14" uniroyal gumik vannak új áruk 18500ft a boltba.
Csak a miheztartás végett. -
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
-
Rawulf
őstag
válasz
mcclode #10896 üzenetére
Április 15-én lépnek életbe az új szabályok a közlekedéssel kapcsolatban, ergo Április 16-án számíthatsz rá, hogy a rendőrök keményen büntetnek.
http://jogiq.com/fix_birsag_helyszini_birsag_szabalysertes/
Ki van adva a rendőröknek a vasalni való.
Talán a nigériai rendszámmal még nem tudnak mit kezdeni.Láttam már olyat is.
Van már, ahol nekiálltak átnézni a külföldi rendszámokat:
http://index.hu/belfold/2012/04/09/figyelik_a_kulfoldi_rendszamu_kocsikat/ -
tajcsi
őstag
válasz
mcclode #10858 üzenetére
"Ha az alaplapi chipsetnek a hűtőjéhez hozzá ér a proci hűtője ez gáz?"
Gondolkozz...ha jól látom a proci hűtőd bordás ugye, ami között kimegy a levegő amit a vent nyom oda/ jó parasztos megfogalmazás de hátha érthetőbb/
Namost az a levegő pont bemegy a csipszett hűtőjének bordái közé így is csinál egy kis légáramot ami ugye hűti a cuccot. Nekem jelen pillanatban egy stcok i5 hűtő dolgozik egy p67 lapon és űberf*sza mert az alaplap hűtőjei bordázottak s így a bordák között átmegy a levegő, szal lesz egy kis huzat és ez jó!
Nem értem minek hőszigetelés meg ilyesmi.... -
macilaci78
nagyúr
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
mcclode #10823 üzenetére
Tippem szerint kontaktos. Mit csinál, ha fektetve elindítod és utána talpra állítod?
Első körben az összes madzagot kiszedném, majd visszaraknám. Ha még mindig marháskodik, akkor meglesném a pasztákat: lehet, az egyik hűtő mocorog. Utána letiltanám a giroszkópot, tápteszter, memória. Szvsz hardveres galiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Háztartási gépek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest