Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix82
addikt
válasz
lugosi #18769 üzenetére
Igazándiból ha akart volna a melóval foglalkozni akkor megnézi, és megbeszéljük az összeget....ha megfelel akkor természetesen várok 2-3 hetet is. De mivel nem akarta, így nem is erőltetem.
Konyhabútoros jó példa erre. Felhívom kéne egy, jó adjam be a tervrajzot. Közbe odaadta a színmintát is stb stb. Azt is megadtam. Rá pár nappal felhívott , hogy mennyibe lenne. OK jó lesz, mennyi idő, mondta max 1 hónap mire elkészül mert vannak más melói is. OK nem gond. Szólt kész, mikor rakhatja be, megbeszéltük az időpontot, jött berakta sőt a régit elvitte oda ahova kértem.
Összegezve: Akit érdekel a meló, az tesz is érte, hogy tartsa is meg. Itt jelenleg már a 2. vízszerelő mondja, hogy 2-3 hét múlva érdeklődjek, se ránézni se semmit nem tettek. Pedig amikor árat kérdezek mind azt mondja látnia kéne, lehetőség mindig is adott volt, de lepattintottak.
(Bezzeg amikor a konyhabútorhoz kellett a csaptelepet behelyezni + csöveket beépíteni, rögtön házhoz jönnek, könnyű és gyors meló)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest