Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix82
addikt
válasz
lugosi #18769 üzenetére
Igazándiból ha akart volna a melóval foglalkozni akkor megnézi, és megbeszéljük az összeget....ha megfelel akkor természetesen várok 2-3 hetet is. De mivel nem akarta, így nem is erőltetem.
Konyhabútoros jó példa erre. Felhívom kéne egy, jó adjam be a tervrajzot. Közbe odaadta a színmintát is stb stb. Azt is megadtam. Rá pár nappal felhívott , hogy mennyibe lenne. OK jó lesz, mennyi idő, mondta max 1 hónap mire elkészül mert vannak más melói is. OK nem gond. Szólt kész, mikor rakhatja be, megbeszéltük az időpontot, jött berakta sőt a régit elvitte oda ahova kértem.
Összegezve: Akit érdekel a meló, az tesz is érte, hogy tartsa is meg. Itt jelenleg már a 2. vízszerelő mondja, hogy 2-3 hét múlva érdeklődjek, se ránézni se semmit nem tettek. Pedig amikor árat kérdezek mind azt mondja látnia kéne, lehetőség mindig is adott volt, de lepattintottak.
(Bezzeg amikor a konyhabútorhoz kellett a csaptelepet behelyezni + csöveket beépíteni, rögtön házhoz jönnek, könnyű és gyors meló)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest