Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• DrSoul

őstag

válasz reg1 #53 üzenetére

Na jó, akkor állj!

Honnan tudod, hogy hány éves vagyok?
    Ha az ember kiejti a száján, hogy pedagógus, akkor rögtön egy -20 dioptriájú 70 éves emberre gondolnak.... Mi ez az előitélet, kéremszépen???!!!!
    Hát nem semmi ez a bolt... Mindenki olyan, mint te? Úgy beszélsz dolgokról, hogy nem is tudod a hátterét... Ha a hardverrel is ezt csinálod...

Én 26 éves vagyok, tavaj végeztem, amúgy tanító lennék de speciális, mozgássérült gyerekekkel foglalkozom. Hidd el, több ott a stressz, azért dolgoztam már egy Intézetben, most keresek új helyet (az külfödlön volt, hazajöttem családi okok miatt). És ráadásul nem figyelsz: írtam, hogy hobbym a számtech, tehát szeretem: miért lehetetlen elképzelni, hogy egy teljesen mással foglalkozó ember szeretheti a számtechet? Olvasom a PH! cikkeit, nézek ilyen témájú oldalakat, szeretek informált lenni... És nem azért, mert boltban dolgozom, hanem azért... MERT ÉRDEKELLLL!!!

Talán mostmár tiszább kép.

Leközelebb figyelj arra, hogy hogyan itélsz meg embereket, mert ha én is azt tenném, tuti, hogy kerülném a boltotokat... Ez a különbség köztünk.

Aktív témák