- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen TV-t vegyek?
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Na jó, akkor állj!
Honnan tudod, hogy hány éves vagyok?
Ha az ember kiejti a száján, hogy pedagógus, akkor rögtön egy -20 dioptriájú 70 éves emberre gondolnak.... Mi ez az előitélet, kéremszépen???!!!!
Hát nem semmi ez a bolt... Mindenki olyan, mint te? Úgy beszélsz dolgokról, hogy nem is tudod a hátterét... Ha a hardverrel is ezt csinálod...
Én 26 éves vagyok, tavaj végeztem, amúgy tanító lennék de speciális, mozgássérült gyerekekkel foglalkozom. Hidd el, több ott a stressz, azért dolgoztam már egy Intézetben, most keresek új helyet (az külfödlön volt, hazajöttem családi okok miatt). És ráadásul nem figyelsz: írtam, hogy hobbym a számtech, tehát szeretem: miért lehetetlen elképzelni, hogy egy teljesen mással foglalkozó ember szeretheti a számtechet? Olvasom a PH! cikkeit, nézek ilyen témájú oldalakat, szeretek informált lenni... És nem azért, mert boltban dolgozom, hanem azért... MERT ÉRDEKELLLL!!!
Talán mostmár tiszább kép.
Leközelebb figyelj arra, hogy hogyan itélsz meg embereket, mert ha én is azt tenném, tuti, hogy kerülném a boltotokat... Ez a különbség köztünk.
Aktív témák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged