Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiciKenny
senior tag
válasz
adalbert1 #7750 üzenetére
Hát, sajnos nemértem ehhez, demikor bejön a vásárló, és látja hogy 18 féle sütemény van a pultban, körülnéz..kérdezzük " segíthetek" erre nem nem csak nézelödök..2percre rá megszólal csak ennyi sütijük van? pffffff 18 fajta egy pici faluban sztem elég..meg 7végén ugyis mindig másvan..másik : bejön, körülnéz. nagybetükkel kivan irva 1 gombóc fagylalt 120ft ( csak mondtam valamit ) rámnéz: elnézést árulnak fagylaltot ? -.-" én : igen tessék választani, erreő és mennyibe kerül? -.- mondom kivanirva..olvasni nemtanulok meg helyetted (közlöm egy igen fiatal feketés bőrű kisgyerekvolt, sztem tudjátok h ki..nemakartam mondani személyi jogok megsértése miatt )
, meg ez milyen izű? mondom ez vanilia, és ez? csokoládé, de kivan ezis irva... eh ..sok lama istenem..
-
g@bo
nagyúr
válasz
adalbert1 #6359 üzenetére
én már pont emiatt csak nagykerben vásárolok, és ha tehetem, figyelek a gyártói garira is.... samsung, wd, etc... ha valami beütne. ez van. persze ez már ideálisabb állapot, mint amikor évekkez ezelőtt budapest piaccal a kezemben hajkurásztam a cuccokat, többek között mistral agybafőbe. azoknak a kiskereknek a töredéke van lassan meg... ( digitalmind, e-connect... )
árérzékeny a jónép, mert csóró.... de majd eljutunk oda, hogy már minden gépet a teszkóban lehet megvenni, finom celeronnal és integrált via lapokkal...
-
Ariadne
őstag
válasz
adalbert1 #6359 üzenetére
Én pl. már eljutottam arra a pontra, hogy akár fizetnék 10%-al többet az adott termékért, de csak ha tudom, hogy az adott cég ott lesz 3 v. 5 év múlva is, és normálisan fogják kezelni a garis ügyeket is
Ez az, végre valaki.Én is a fogyasztói oldalon állok, meg segítek is ahol tudok, de nálam is ez az elvárás. Megveszem biztos(nak tűnő) kisker üzletében a dobozos, 2-3-5 év garos cuccot, rendszeresen ott vásárolok, nem viszem vissza, ha leejtettem/túlhúztam/mittudomén, de cserébe elvárom, hogy ne húzzák két hónapig az ügyintézést és ne keressenek jogszabályellenes kifogásokat. Eddig alig volt garis ügyem, ami volt, az is jól végződött. Szerintem ez lenne a jó kereskedőnek-vásárlónak egyaránt, nem a (már bocs) phs sufniüzletek meg számlanélküli havertól vásárolt cuccok világa.
Bezzeg egyszer vásároltam a kékhalálnál, na azt jól meg is szívtam... -
eziskamu
addikt
válasz
adalbert1 #3507 üzenetére
Pata winyókhoz még spec alaplap sem feltétlenűl kell, mert win2000 és felfele is tud raid 0-át, ha jól emléxem, csak bootolni nem tudsz róluk. Volt erről a thg-n talán egy cikk is. Az olcsó raid vezérlők csak bootoláshoz kellenek mert ha jól emléxem ezek a cuccok erősen szoftveresek, csak tartalmaznak a firmwerükben progit, biosz hívásokat, hogy legalább be tudja tölteni a windowst/linuxot, utánna meg átveszi a meghajtóprogi az irányítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest