Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pancsermeste

őstag

válasz _Erik_ #5502 üzenetére

"Takarodj kifelé!"
    Nos... én éppen az ilyen hozzáállás miatt nem bízom meg többé a számtek boltok szakértelmében / véleményében.
    Persze tudom én azt nagyon jól, hogy milyen macerás az ilyen "elmesélt", csak időszakosan fellépő hibajelenség kivizsgálása, hiszen ha a vizsgálat helyén és idején minden rendben, akkor nehéz meghatározni a probléma forrását.
    Nekem 2 gépem volt -amit mint hozzá nem értő-, boltban vettem meg. Mindegyik nagyon gáz volt! Időszakos fagyások, újraindulás..stb. Amikor visszavittem a boltba, persze el is hajtottak vele... gondolom ez volt a legegyszerűbb és kényelmes megoldás.
    Közben kigyúrtam magam kicsit a témában, és sikerült néhány problémát magamtól is megoldani. A 3. gépemet már saját magam raktam össze. Most már 4. éve működik (igaz már nem nálam) teljesen hibátlanul, egyszer se fagyott. A mostani gépemmel első körben szintén voltak kb. havonta jelentkező fagyások, de erre is meglett a megoldás.
    Nem értem, hogy ha egy boltba/szervizbe megyek ilyen reklamációval, akkor miért nem hajlandóak vele foglalkozni!? Gondolom ha az ő gépük lenne, azért csak nem törődnének bele, hogy bár ritkán, de teljesen váratlan pillanatban csontra fagy a gép.

Új hozzászólás Aktív témák