Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 3D nyomtatás
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_
üzenetére
Símán van dual-boot, vagy akár multi-boot. Annyi, h widóz szerint csakawindóz van, tehát linuxot nem rakja a boot managerbe...

Én meg ilyenkor aljas módon símán várok egy évet, h mik a visszajelzések. Ilyen alapon XP után kimaradt a Vista, Mert mire nem kezdték szidni, már jött a win7. A 8 és a 8.1 is kimaradt, egyszerűen nem tetszik, nem ad annyi plusszt, ami megérne mittomén 28k Ft-ot... jó a win7 még. Most a Win10 és a DX12 nagyon tuti lesz, annak kell lennie. Legalábbis ha a dx12 hype fele igaz, akkor itt baCCottul jó lesz ez játékok alá. Ezzel el is értünk oda, h beletolják az embert a váltásba: jönnek majd a DX12 only játékok és váltunk.
Heq: az ilyen régi gépeket Wolfmannak küldjed, ő szinte kííívánja...
Amúgy jah, nehezen értik meg, h az 5 éve vett csúcsgémer (-ként megvásárolt) Celeron ma már filmnézésre is kevés. Persze az agyunk szelektív, van, aki nem látja az fHD videókban, hogy a képkockák felét eldobja a gép, nem tudja kiszámolni... irigylem őket. Én buta vagyok, nekem kell minden képkocka, az agyam nem tudja kitölteni a szüneteket... 
Ilyenkor sztem az autós hasonlatok a legjobbak, ezek is vannak legközelebb a PC-hez. Új autó forgalmiba bekerül a neved, még be sem ültél de már 15%-al kevesebbet ér. 5 évesen már a felét éri, 10 évesen meg fizetni kell, h elvigyék... Ha ezt nem érti, akkor hagyni kell, esetleg mutatni egy okostelót, ami keresztbe lenyeli és kisz..ja a régi vasat...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nintendo Switch 2
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Minden, ami hőszivattyú
- 3D nyomtatás
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy jah, nehezen értik meg, h az 5 éve vett csúcsgémer (-ként megvásárolt) Celeron ma már filmnézésre is kevés. Persze az agyunk szelektív, van, aki nem látja az fHD videókban, hogy a képkockák felét eldobja a gép, nem tudja kiszámolni... irigylem őket. Én buta vagyok, nekem kell minden képkocka, az agyam nem tudja kitölteni a szüneteket...