Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

TheReMiXeR
senior tag
válasz

Hequila

üzenetére
						Mit próbálsz ki egy egy lézer nyomtatón?
Hol próbálják ki neked??? Ne viccejjé má...
Monitor és más ketyere az más, de nyomtatót még nem láttam volna demózni sehol.
Csak hepiből kibontasz 4db tonert és nyomtatgatunk annak aki bejön. Ez majdnem 1 havi fizetése egy embernek.
A másik fele, hogy ha még kis is lehetne próbálni majd hírtelen dobok össze a csaj kedvéért egy windózos gépet, mert amúgy nincs feleslegesen kimondottan baromarcú miatt összerakott gép...
Arról meg nem is beszélve, hogy kifizetted kipróbáljuk. Nem fizetted akkor az marad bontatlanul. Ez nem egy akkora bolt, hogy tizesével hevernek a színes lézernyomik, hogy ha ez éppen nem tetszik akkor van még 19db másik...
Én megértem az ügyfelet is... de ha valaki próbálgatni akar, akkor az olyan helyen vásároljon ilyen terméket ahol ezt meg lehet tenni és van is erre kapacitás na meg el is kérik az árát.
GÓÓÓ TESZKÓ / OSAN / METRÓ / CORA / MÉDIAMÁRK <--- itt is kapható...
NoKomment - 

bullseye
addikt
válasz

Hequila

üzenetére
						ez ok, de az aki gyanakszik, mint a méhek, ha ki van nyitva a doboz de minden más légmentesen zárva, az 10mp-vel később ne akarjon mindent felnyittatni...
egyrészt télleg igaz, hogy miért ne próbálhatná ki, valszeg nem úgy gondolta, hogy ha a színe nem tetszik nem viszi el, hanem hogy műxik-e jól. ehhez azért joga van - hacsak nem kiszállásos a szervíz, vagy fizeti a taxit, hogy ne kelljen fölöslegesen kibehozni
másrészt meg nyomtatót (ha jól emléxem) telepítgetni kell erősen, meg minden, nem csak egy bekapcs-kikapcs.
műsrászt ezt én úgy szoktam megoldani, hogy leteszem a pénzt, és aztán kérem, hogy ellenőrizzük a működést, akkor a boltosok se reagálnak túl... - 

net84
őstag
válasz

Hequila

üzenetére
						az autókereskedésnek van tesztautója, amit kipróbálhatsz, nekem nem ad a gyártó pluszba egy 60k-s motort a két szép szememért, amin megmutathatom az ügyfélnek, hogy hogyan, miként működik és milyen a minősége...
ha felbontasz egy 60k-s nyomtatót, felbontasz minimum 2 patront, és az ügyfél utthagyja, mert nem erre gondolt...vagy amit már velem is eljátszottak, kibontatták, elmagyaráztam nekik mit hogyan kell összerakni (hdd usb házikó), utánna közölték, hogy kérik, de lehetőleg egy olyat, ami még nincs kibontva
 - 

Rover623
félisten
válasz

Hequila

üzenetére
						Jobb helyeken el sem engedig az ügyfelet anélkül, hogy kipróbálta volna a drága ketyerét (ezalól kivételt képezhet esetleg, ha zsúfolásig tömött a bolt).
Hát mi már csak ilyen szar hely vagyunk...nem óhajtok bontott patronokkal foglalkozni...és veszteséget sem szeretnék termelni...
Egy készlet patron nemhogy többe van általában mint a lehetséges haszon, de olcsóbb nyomik esetén gyakran összemérhető a nyomtató árával.
Ezt nyeld be te ha akarod...

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
 - AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - Arc Raiders
 - Milyen videókártyát?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Androidos tablet topic
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - További aktív témák...

- Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép
 - CSÚCS GAMER! 13900KS/ Astral 5080 / Z790 APEX / 48GB 8000MHz / 2TB NVMe / 860w Platinum! BeszámítOK
 - ÉRINTŐSDell,14"FullHd IPS,core i5 8350(8x3,6Ghz),8-32GB DDR4 RAM,Magyar vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,
 - Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
 - Intel CORE 2 QUAD + ASUS PB VEGAS2 + 4GB ram

- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
 - Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
 - ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
 - Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest