- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
HerrKiss
tag
Köszönök minden választ. Hétvégén fény derült a probléma okára. Nagyon egyszerű, és prózai.
Több tanács (nem itt a fórumon), és a józan ész is azt sugallta, hogy a hűtéssel lesz valami gáz (terhelés alatt halt le a dolog). Beszereztem néhány hűtés-javító kelléket, amit már régebben is szerettem volna a gépbe belenyomni (''cső'' IDE kábelek plusz két ventillátor), és mivel már a régi ''dobozom'' is elég lelakott volt, vettem egy Codegen házat (táp nélkül, mivel a Chieftek-et nem szándékozom a közeljövőben lecserélni)...
Szétszereltem, összeszereltem, és - valami isteni sugallatra - még mielőtt visszaraktam volna a doboz oldalait, bekapcsoltam, megnézem ezt a ''csodát'' belülről, működés közben is... És ekkor jött a döbbenet:
a vadonatúj (egy hónapos sincs), márkás (Gigabyte) FX5700 hűtőventije áll, mint a cövek, és a hűtőborda kézzel foghatóan, érezhetően folyamatosan melegszik (hogyne melegedne, mikor nincs, ami hűtse...!!!).
Nem is tudom, mit mondjak hozzá... A cuccokra fordított pénzt nem érzem kidobott pénznek, mivel már régen terveztem a gépemet ilyen ''extrákkal'' bővíteni, de akkor is... Nem ezt vártam egy márkás cucctól... Csalódtam benned, Gigabyte... Ez van. Az ember a személyes tapasztalatai alapján ítéli meg az egyes termékeket, és rajtuk keresztül a cégeket is. A több mint egy éves Abit Siluro GF4 Ti4200-am ventije azóta is pöpecül pörög, igaz már Öcsém gépében...
Aktív témák
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest