Aktív témák
-
HerrKiss
tag
Köszönök minden választ. Hétvégén fény derült a probléma okára. Nagyon egyszerű, és prózai.
Több tanács (nem itt a fórumon), és a józan ész is azt sugallta, hogy a hűtéssel lesz valami gáz (terhelés alatt halt le a dolog). Beszereztem néhány hűtés-javító kelléket, amit már régebben is szerettem volna a gépbe belenyomni (''cső'' IDE kábelek plusz két ventillátor), és mivel már a régi ''dobozom'' is elég lelakott volt, vettem egy Codegen házat (táp nélkül, mivel a Chieftek-et nem szándékozom a közeljövőben lecserélni)...
Szétszereltem, összeszereltem, és - valami isteni sugallatra - még mielőtt visszaraktam volna a doboz oldalait, bekapcsoltam, megnézem ezt a ''csodát'' belülről, működés közben is... És ekkor jött a döbbenet:
a vadonatúj (egy hónapos sincs), márkás (Gigabyte) FX5700 hűtőventije áll, mint a cövek, és a hűtőborda kézzel foghatóan, érezhetően folyamatosan melegszik (hogyne melegedne, mikor nincs, ami hűtse...!!!).
Nem is tudom, mit mondjak hozzá... A cuccokra fordított pénzt nem érzem kidobott pénznek, mivel már régen terveztem a gépemet ilyen ''extrákkal'' bővíteni, de akkor is... Nem ezt vártam egy márkás cucctól... Csalódtam benned, Gigabyte... Ez van. Az ember a személyes tapasztalatai alapján ítéli meg az egyes termékeket, és rajtuk keresztül a cégeket is. A több mint egy éves Abit Siluro GF4 Ti4200-am ventije azóta is pöpecül pörög, igaz már Öcsém gépében...
Aktív témák
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest