Aktív témák

• HerrKiss

tag

Köszönök minden választ. Hétvégén fény derült a probléma okára. Nagyon egyszerű, és prózai.
    Több tanács (nem itt a fórumon), és a józan ész is azt sugallta, hogy a hűtéssel lesz valami gáz (terhelés alatt halt le a dolog). Beszereztem néhány hűtés-javító kelléket, amit már régebben is szerettem volna a gépbe belenyomni (''cső'' IDE kábelek plusz két ventillátor), és mivel már a régi ''dobozom'' is elég lelakott volt, vettem egy Codegen házat (táp nélkül, mivel a Chieftek-et nem szándékozom a közeljövőben lecserélni)...
    Szétszereltem, összeszereltem, és - valami isteni sugallatra - még mielőtt visszaraktam volna a doboz oldalait, bekapcsoltam, megnézem ezt a ''csodát'' belülről, működés közben is... És ekkor jött a döbbenet:
    a vadonatúj (egy hónapos sincs), márkás (Gigabyte) FX5700 hűtőventije áll, mint a cövek, és a hűtőborda kézzel foghatóan, érezhetően folyamatosan melegszik (hogyne melegedne, mikor nincs, ami hűtse...!!!).
    Nem is tudom, mit mondjak hozzá... A cuccokra fordított pénzt nem érzem kidobott pénznek, mivel már régen terveztem a gépemet ilyen ''extrákkal'' bővíteni, de akkor is... Nem ezt vártam egy márkás cucctól... Csalódtam benned, Gigabyte... Ez van. Az ember a személyes tapasztalatai alapján ítéli meg az egyes termékeket, és rajtuk keresztül a cégeket is. A több mint egy éves Abit Siluro GF4 Ti4200-am ventije azóta is pöpecül pörög, igaz már Öcsém gépében...

Aktív témák