Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
Akkor én elmondanám, mit mire szoktam használni:
* Autoruns -- nagyon jó ellenörző progi az automatiksuan induló programok monitorozására. Főleg vírusirtás, rendszerkarbantartásnál jöhet jól.
* Process Explorer -- szintúgy, mint a fentieken, csak itt a jelenleg futó folyamatok listázása
* Process Monitor -- real-time file, registry, dll, stb monitoring okos szűrőkkel. Nagyon hasznos progi, ezzel ki tudom szűrni az adott program épp hova és mit dolgozik.
Ezért a háromért akár fizetnék is, ha fizetős lenne. Nagyon hasznos kis progik. Semmi sallang, csak a lényegre összpontosítanak.
U.i.: én még a TCPView-et szoktam használni, ha az adott gépen nincs olyan tűzfal telepítve, ahol ez a funkció elérhető/beépített lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest