Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
summers
tag
Helo!
Van egy DS720+ NAS szerverem és telepítettem a Media Server csomagot, a TV látja is, viszont sehogy sem akar olyan filmeket lejátszani, amiben csak DTS vagy DDP hangsáv van. Ha ezek mellett van még AC3 hangsáv, akkor gond nélkül lejátsza a filmet. Nincs valami megoldás erre a problémára? Már telepítettem az ffmpeg-et, de azzal sincs DTS támogatás, pedig a neten ezt a megoldást írták.
-
summers
tag
Üdv!
Tudna valaki segíteni, hogy kell beállítani a Plex Media Server-t? Telepítettem a NAS-ra, elindítottam, és ennyi:
Pedig be vagyok jelentkezve, de nem enged könyvtárat hozzáadni semmit sem. Néztem videókat a Youtube-on, de egyikben sem volt ilyen probléma, feltelepítette, elindította és simán beállítottak mindent.
Ha a Saját Media-ra kattintok akkor meg ezt írja ki:
Nem tudom mi lehet a baj. Valaki tudna segíteni? -
summers
tag
Üdv!
Plex szerver DTS támogatásra tudna valaki valami megoldást?
-
summers
tag
Hali!
A NAS-on lévő Plex szerver iso képfájlt beolvas ill. meg lehet valahogy oldani, hogy tudja kezelni?
-
summers
tag
Hali!
Szerintetek a wd red vagy a wd gold jobb egy nas szerverbe?
-
summers
tag
DS720+ nas-ba kellene, és csak filmnézésre használom plex-en keresztül. Ha lehet 4K-s filmeket szoktam letölteni, ezért is szemezgetek egy 16TB-os vinyóval. Jelenleg van egy 6TB-os Gold vinyó a nas-ban, de hamarosan megtelik és törölni meg nem akarok. Red Pro vagy Gold hdd-t néztem ki. A gold-al nincs problémám, ez is szerverekbe lett kitalálva, úgyhogy szerintem nas-ba is tökéletes, de érdekelne, hogy mi a vélemény a red-ről, amit direkt nas-ra fejlesztettek ki, hogy jobb e mint a gold ezen a téren, red-em még soha nem volt, nincs róla tapasztalatom.
-
summers
tag
Hali!
Másnak is akad Plex-en UHD Dolby Vision Dual Layer mkv-s filmek lejátszása AC3 hangsávnál? Másik hangsávval tökéletesen megy. -
summers
tag
Hali!
Gondjaim vannak a letöltésnél és már nem tudom mit csináljak. Vettem egy másik vinyót a NAS-ba, így most két kötet áll rendelkezésre, de viszont ha a Download Station-el le akarok tölteni valamit a 2. kötetre, akkor mindkét vinyón fogy a hely, vagyis letölti az első kötetre, utána átmásolja a 2.-ra. Lehet csak később törli az ideiglenes helyről? Már arra is gondoltam, hogy lehet a raid beállításokkal van probléma. Az első köteten SHR van, az újra beállítottam basic raid-ed, de ugyanazt csinálja.
-
summers
tag
válasz Sanyi.mTs #70268 üzenetére
Megpróbáltam, de miután elkezdett másolni a 2. kötetre, 1TB-nál leállítottam. Annak sincs értelme, hogy most 5TB-ot átmásoljon az új vinyóra és ugyanúgy nem tudom használni a régit. De viszon eltávolítottam a torrent listából, amit letöltöttem az új kötetre, és felszabadult a hely a régi hdd-n, a másikon pedig megmaradt a film. Vagyis ha letöltés után eltávolítom a torrentet a listából, akkor az első köteten felszabadul a hely, a másodikon megmarad a letöltés viszont nem tudom így seed-elni. Ez egy rossz vicc.
[ Szerkesztve ]
-
summers
tag
Köszönöm a segítséget, holnap kipróbálom valamelyik instrukciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest