- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD FX
- Apple asztali gépek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
summers
tag
Köszönöm a segítséget, holnap kipróbálom valamelyik instrukciót.
-
summers
tag
válasz
Sanyi.mTs #70268 üzenetére
Megpróbáltam, de miután elkezdett másolni a 2. kötetre, 1TB-nál leállítottam. Annak sincs értelme, hogy most 5TB-ot átmásoljon az új vinyóra és ugyanúgy nem tudom használni a régit. De viszon eltávolítottam a torrent listából, amit letöltöttem az új kötetre, és felszabadult a hely a régi hdd-n, a másikon pedig megmaradt a film. Vagyis ha letöltés után eltávolítom a torrentet a listából, akkor az első köteten felszabadul a hely, a másodikon megmarad a letöltés viszont nem tudom így seed-elni. Ez egy rossz vicc.
-
summers
tag
Hali!
Gondjaim vannak a letöltésnél és már nem tudom mit csináljak. Vettem egy másik vinyót a NAS-ba, így most két kötet áll rendelkezésre, de viszont ha a Download Station-el le akarok tölteni valamit a 2. kötetre, akkor mindkét vinyón fogy a hely, vagyis letölti az első kötetre, utána átmásolja a 2.-ra. Lehet csak később törli az ideiglenes helyről? Már arra is gondoltam, hogy lehet a raid beállításokkal van probléma. Az első köteten SHR van, az újra beállítottam basic raid-ed, de ugyanazt csinálja.
-
summers
tag
Hali!
Másnak is akad Plex-en UHD Dolby Vision Dual Layer mkv-s filmek lejátszása AC3 hangsávnál? Másik hangsávval tökéletesen megy. -
summers
tag
DS720+ nas-ba kellene, és csak filmnézésre használom plex-en keresztül. Ha lehet 4K-s filmeket szoktam letölteni, ezért is szemezgetek egy 16TB-os vinyóval. Jelenleg van egy 6TB-os Gold vinyó a nas-ban, de hamarosan megtelik és törölni meg nem akarok. Red Pro vagy Gold hdd-t néztem ki. A gold-al nincs problémám, ez is szerverekbe lett kitalálva, úgyhogy szerintem nas-ba is tökéletes, de érdekelne, hogy mi a vélemény a red-ről, amit direkt nas-ra fejlesztettek ki, hogy jobb e mint a gold ezen a téren, red-em még soha nem volt, nincs róla tapasztalatom.
-
summers
tag
Hali!
Szerintetek a wd red vagy a wd gold jobb egy nas szerverbe?
-
summers
tag
Hali!
A NAS-on lévő Plex szerver iso képfájlt beolvas ill. meg lehet valahogy oldani, hogy tudja kezelni?
-
summers
tag
Üdv!
Plex szerver DTS támogatásra tudna valaki valami megoldást?
-
summers
tag
Üdv!
Tudna valaki segíteni, hogy kell beállítani a Plex Media Server-t? Telepítettem a NAS-ra, elindítottam, és ennyi:
Pedig be vagyok jelentkezve, de nem enged könyvtárat hozzáadni semmit sem. Néztem videókat a Youtube-on, de egyikben sem volt ilyen probléma, feltelepítette, elindította és simán beállítottak mindent.
Ha a Saját Media-ra kattintok akkor meg ezt írja ki:
Nem tudom mi lehet a baj. Valaki tudna segíteni? -
summers
tag
Helo!
Van egy DS720+ NAS szerverem és telepítettem a Media Server csomagot, a TV látja is, viszont sehogy sem akar olyan filmeket lejátszani, amiben csak DTS vagy DDP hangsáv van. Ha ezek mellett van még AC3 hangsáv, akkor gond nélkül lejátsza a filmet. Nincs valami megoldás erre a problémára? Már telepítettem az ffmpeg-et, de azzal sincs DTS támogatás, pedig a neten ezt a megoldást írták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest