- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD FX
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juzzie71
tag
Sziasztok!
Ma megjött az rendelt Synology DS 218-am. Rendeltem mellé két WD Red NAS drive 4TB-s HDD-t. Azonban a Synology adatbázisban ez nincs benne: WD40EFAX - 68JH4N1
Merjem azért használni?Köszi előre is a válaszokat!
Üdv. -
Juzzie71
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy DS218-at (DSM 7.1.1-42962 Update 4), üres HDD-t tettem be, majd a régi Zyxel NAS-tól egy mappába átmásoltam a régi cuccokat. Mivel itthon Linux operációs rendszert használok többségében a képek, videók, zenék mappáiban az /mnt/zyxel NFS megosztásról symlinkekkel szépen beállítottam, amit kell. Azaz úgy nézett ki, mintha ezek a képek, videók és zenék a gépemen lettek volna, pedig az NFS megosztásról voltak "szétszórva". Ezt szerettem volna beállítani az fstab-ban, de az valamiért nem működik. Leírások és videók alapján csináltam a beállításokat, mindent úgy, ahogy mások, de nekem csak root joggal jeleníti meg a fájlokat a gépemen lévő új /mnt/syn mappában.
fstab:
192.168.1.80:/volume1/transport /mnt/syn nfs defaults 0 0Mi lehet a hiba?
Köszi előre is a válaszokat!
Üdv. -
-
Juzzie71
tag
Feltettem a PLEX-et a meglévő csomagból a DS218-ra. Beállítottam mindent amit kell és szépen felolvasta a megadott könyvtárakból a képeket, filmeket és zenéket. A számítógépen a böngészős kliensből már látok mindent és meg is nézhetem.
Az azért gáz, hogy a haverokkal készített túra videókhoz mind társított valami amcsi hollywood-i filmes borítót...
Azonban a C1-es LG tévémen nem tudtam működésre bírni a manuális szerver beállítást. Azt mondja, hogy nem látja a szervert, pedig egy hálózaton vannak.
Igazából nekem csak itthon kell a Média szerver és nem akarom kintről soha elérni. Nem tudom, hogy mi legyen vele: töröljem a PLEX-et és próbáljam ki a KODI-t, Emby-t vagy a Jellyfin-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest