- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: prezentálta az NVIDIA az új GeForce-okat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
válasz sususarkany #81082 üzenetére
Nekem NAS 718+ -asom van, 3 éve vettem. 2 db Saegate 6 TB-os winchester van benne Btrfs módban. Mindig is esküdtem a Seagate vinyókra, jó tapasztalatom volt velük, vagy 3 hónapja szétesett a kötet, de mivel úgymond biztosítva volt a Btfrs file rendszer-rel a rendszer, így mindent le tudtam menteni és újra elkészítettem a kötetet ugyanolyanra, ugyanazokkal a vinyókkal, azóta is müködik. Azóta sem tudom, hogy mitől volt ez. Ja, és volt mentésem a beállításokról.
Ahányan vagyunk annyiféle mentési módra esküszünk. Na persze, ha "éles" a helyzet akkor mindenki beparázik, de hát ez evvel jár.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha már raid1 , akkor gondolom a védelem miatt választanád.
Nem ezt használnám. (arra a célra amire neked kell)
Bár csak feltételezés, de ha nincs 3-4 tb pótolhatatlan fotód - videód , akkor fölösleges 2x ekkora tárhely,hiszen a filmeket letöltöd bármikor bármilyen mennyiségben, ha behal a hdd.
Egyet vennék és a másik lemez árának töredékéért vennék olyan usb lemezt (vagy kettőt) amit csak biztonsági mentésére használok és nem a filmek tárolására. Pl. 2 heti egy mentés után lehúzom és be a szekrénybe. Így sokkal nagyobb biztonságban van mint egy eszközben 2 lemezen. Gondolj bele , elég egy jól célzott villámcsapás és a raid1 sem véd meg ,mert adott esetben mind a két hdd egyszerre megy a kukába.
Persze ez is csak egy vélemény/ajánlás. Filmeket fölösleges bármilyen biztosnágban, saját pénzen tárolni , mert minek?
[ Szerkesztve ]
-
mazso1988
csendes tag
WD Red nagyon jó,én is ezzel használom 2db 4T 8éve hibamentesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Akvarisztika
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- PlayStation 5 (PS5) DualSense Edge vezeték nélküli kontroller - újszerű, hibátlan, sosem használt
- Thrustmaster kormány pedállal és cockpittel!
- Green Cell Asus R510C R510L R556L X550C X550L töltő ÚJ
- Ritkaság! Xiaomi 13T Pro 16Gb 1TB 120Wtöltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest