Hirdetés
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen széket vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
adolfo01
tag
Működik frankón nálam is Kodival is meg simán androidon is.
Az viszont érdekelne,hogy ha nyári szabadságom alatt Erdélyben leszek,ott is tudom nézni a magyar csatornákat?Valakinek ezirányú tapasztalat?Egyelőre a próbaidőszakban vagyok,de csak akkor fizetnék elő rá, ha külföldön is használható,főleg erre kellene,ugyanis akkor arra az időre előfizetek.(1-1 hónap) Idén még van digi utánna ki tudja,lehet előfizetek vezetékes netre + sweet tv. De ehhez az kellene,hogy mindenhol férjek hozzá a magyar csatornákhoz,akár külföldön is!Az online tartalomszolgáltatásoknak a belső piacon való, határokon átnyúló hordozhatóságáról szóló Európai Parlament és Tanács 2017/1128 (2017. június 14.) rendelete értelmében biztosítani kell a tartalomhoz való hozzáférést azon Felhasználók részére, akik Magyarországtól, mint a lakóhelyük szerinti tagállamtól eltérő tagállamban tartózkodnak.
Amúgy...kiváncsi vagyok ezt melyik szolgáltató ,hogyan tartja be...
Szerk.
Írtam nekik,most jött a válasz,hogy a mai naptól az EU -ban korlátozás nélkül elérhetőek lesznek a magyar csatornák,ha valaki Magyarországon fizet elő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest