Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
(#235902) fagyalllo
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Canonfan
senior tag
válasz Canonfan #235853 üzenetére
@mriya@, andrew01, Nimda, ricsik, hoffman_
Mindnyájatoknak köszönöm szépen a hasznos infókat!
Most már képben vagyok, akkor ezután már tudom hogy használjam majd csak nekem még új a dolog, egy Amazfit GTR-t váltott ez a solar Casio, de ez jobban tetszik
Jó a GTR is fitness óraként, de ez a csuklómozdulatra bekapcsol a kijelző az annyira nem jött be az Always On kijelző meg nagyon merítette az aksit.Úgyhogy akkor most már tudom hogy melegben direkt napoztatást többet nem csinálok max talán tél beállta előtt kiteszem egyszer az ablakba kicsit.
Annyit szeretnék még megkérdezni, hogy szerintetek azzal hogy tegnap ki tettem napozni bő két órára a melegben, azzal okozhattam olyan kárt ami miatt aggódnom kéne, vagy ha egy ilyen még nem a világ vége azért?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Előre is bocs ha túl banális a kérdésem, de megköszönöm ha válaszoltok
Solar óra ügyben szeretnék kérdezni, mert pár napja vagyok boldog tulaja egy CASIO ECB-900DB-1B órának, de ez az első solar órám ezért ez még új nekem.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez a napoztatás közben felforrósodik az óra dologtól mennyire kell félni, mennyire tehet kárt a szerkezetben esetleg?
Persze a használatija is írja hogy vigyázni kell nehogy felforrósodjon, de abból nem derült ki számomra hogy inkább a szerkezet miatt, vagy inkább elővigyázatosság hogy ilyenkor ne vedd fel egyből.Én is ma gondoltam kihasználom ezt a szép időt és feltöltöm teljesen (a héten érkezett meg és csak fél töltésen volt) és kiraktam közvetlen napfényre kora délután kb bő két órára, valóban érezhetően meleg volt mikor behoztam de gondoltam ennyi erővel a strandon is lehetnék vele egész délután ahol ugyanúgy így érné a nap.
Szóval nem tudom, hogy ettől mennyire kell tartani nektek mi a tapasztalatotok, (főleg Edifice vonalon ) illetve azt szeretném még megkérdezni hogy ti hogy szoktátok tölteni (napoztatni) a solar órákat, hogyan érdemes leginkább?
Bármilyen tanácsot és infót előre is köszönök!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest