Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
hitman77 #223917 üzenetére
A pulzusméréshez: attól függ mire kell. Megbízható pulzusmérést ezekkel az olcsó optikai elven működő eszközökkel nem fogsz mérni. Ha az elég, hogy nagyjából mutatja, de nem pontosan a pulzusodat és nem követi le azonnal a változásokat (ami pl sport közben dinamikusan változhat), akkor jó lehet. Én pont a pulzusmérés miatt küldtem vissza anno a Mi Band2-met. Megbízható pulzusméréshez mellkaspánt kell. Persze tudom hogy azt kényelmetlen napi szinten hordani, nem is arra van. De sportolás alatt monitorozni csak ilyen való szvsz.
-
Veron
addikt
válasz
hitman77 #194830 üzenetére
@hitman77: ilyenre gondolsz? [SNKK31]
más téma: Hasonlóval van tapasztalata valakinek? [kínai Bauhaus]
Tudom, hogy good-stuffról vannak itt órák, de erre nincs ráírva, hogy Seagull, valamint ennek a tokja is kisebb, 35 mm? Az eladó szerint Seagull ez is. Milyen minőségre lehet számítani és a tok vajon acél? Kösz! -
petipetya
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest