Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
daara #187045 üzenetére
volt ilyenem, a rotorja baromi hangos volt - szerintem egészségtelenül - , aquaparkozást gond nélkül bírta. 2 évig használtam napi játszósnak, ahhoz képest eléggé jól bírta esztétikailag is, hogy mennyi bántást kapott.
járástartaléka elég kevés, szóval vagy mindennap "hokizni" kell vele vagy kell hozzá forgató, ha mást is akarsz hordani mellé.
ennyi pénzért mondjuk nem rossz ajánlat így se, csak nem kell tőle csodát várni. ebben a kategóriában még inkább kvarcot vennék. -
ph_5.5
aktív tag
válasz
daara #187045 üzenetére
Fekete számlapos ilyenem volt pár éve. Illetve még most is megvan, fiók mélyén hever- de már legalább kiszáradt
Anno azt hittem milyen jó vásár lesz mert jó a belső (Seiko) és szép a külső. Nos a küklopsz az első ami karcolódik. Ugyanis sima üveg és nagyon dudorodik. Szóval Én - lebeszélnélek róla.(szerk. szóval nekem pl beázott egy sima kismedencés fürdéstől. Első gazdás új óra... tehát nem elöregedett tömítés miatt, simán úgy döntött hogy hogy valahol beengedi a vizet- azóta sem tudom hogy a csavaros hátlap adta meg magát vagy a korona)
-
gipsztigris
addikt
válasz
daara #187045 üzenetére
Megosztó!
Vannak vállalható modellek és vannak olyanok amiket bottal sem piszkálnék meg.
Az általad linkelt épp egy válalható darab, Seiko automata szerkezettel, tisztességes minőségben elkészítve. Ha ezt akarod megvenni, inkább vedd a Jomashop ebay boltjából. Olcsóbb a szállítás és Global Shippinggel előre kifizetsz mindent (szállítás, ÁFA) és nem kell a királyi postával görcsölni hetekig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Dune Awakening - Arrakis hangjai: Kulisszák mögötti videót kaptunk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Last Epoch
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Politika
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Kugoo Kirin G1
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest