Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
Kornel #32294 üzenetére
Szórógittel csak "finomítanak" azaz ráfujják visszacsiszolják picit hogy "egybe olvadjon" a gittelt és a makulátlan felület fényezés előtt. Illetve a sima/üvegszálas gittbe száradás után a szóró tünteti el a nagyon apró lyukakat. Ha ez sem elég akkor flekkgitt.
Na de annyi a lényeg h ha nem csak karcrol van szó akkor önmagában a szóró, xart nem ér..
-
blakey
titán
válasz
Kornel #32294 üzenetére
Ahhoz látnod kellett volna, hogy az enyémmel mit csináltak, 5 napos korában rámparkolt a szerelő, elvittem a fényezőhöz és amig beszélgettem vele a lakatos srác már nekiesett, fémig csíszolt majd kezdte rátenni/heggeszteni a korongokat, kisebb nagyobb mértékben, makulátlanul simára kihúzta, belülről ahol még az alvázvédelem is rajta van valamint valamilyen bordás felület is, hibátlan lett, olyan szinten visszanyerte eredeti állapotát, hogy azt el sem hittem, pedig a horpadás mellett meg is lett húzva. Vannak olyan sérülések amiket bizony gyönyörűen ki tudnak javítani. Saját szememmel láttam, az ajtó feletti részt is kihúzták, pedig az még "szúrt" mélyedés is volt. Elhiszem, hogy van olyan lakatos aki nem tudja megcsinálni de nekem az Opelt mindkét alkalommal így csinálták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Cyberpunk 2077
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- YouTube
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest