- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
A horpadással itt sem lett volna probléma. A mostani kocsimon is van (igaz kicsik meg az kicsit jobba kategória
). De a Suzukin úgy voltak javítva a dolgok, hogy ecsettel lett lefestve (látszanak a szálak) és olyan mintha szigetelőszalaggal lett volna a maszkolás elvégezve. Jó 1 mm-el magasabb volt a javított rész. Ki tudja, hogy mit kentek rá mert nem az eredeti szín árnyalata volt. Ráadásul kezdett is rozsdásodni amiről szintén hallgatott az eladó holott rákérdeztem. Nekem az ilyenekkel van bajom, hogy nem képes elmondani akkor sem amikor rákérdezek. Több ezer Ft-ot meg egy csomó időt kidobtam így az ablakon az útiköltség miatt. Mondja meg, hogy ez és ez a baja és akkor úgy készülök. De már az az első kérdésem a gyanúsan szép autókra, hogy kereskedő-e az eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest