Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz ugri77 #56589 üzenetére
igen a balcsit dicsérték is, hogy egy jó autó lett hát akkor abba már belekerült....
jó persze, azt is megértem hogy sokaknak "félelme" lenne, hogy ?tuti bezárt? ?biztos bezárt? valaki ezért nem kedvelné ezt az automata bezárósdit
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz Brogyi #56580 üzenetére
szó szerint pont, hogy nem "érzi" ha közel vagy, hisz ha ilyen lenne, akkor nem kellene gombot nyomni, hanem távolodásra csukna, közeledésre nyitna magától -ugye ahogy pár autó azért már tudja ezt, ha jól tudom.
Most belegondolva ez úgy működhet, hogy én odatoppanok, gombot nyomok a kilincsen és az "csekkolja" a kulcsot és akkor van jelátvitel szerintem.... de mondom, most jutott csak eszembe ez a gondolat, hogy itt diskurálunk róla
szerk.: amikor pedig már bent csücsülsz lehetséges, hogy az immo chipet érzékeli, így akkor sem "fárasztja" az elemet, de ez már csak tényleg áltimét' tipp
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz Cunaja #56553 üzenetére
kéket/fehéret ill. miután tesztautó bordó volt bordót is jobban szerettem volna, mint szürkét
aztán mikor megláttam itt-ott elkezdett tetszeni, de kék volt az álom.... de mindegy
Pár hónapja foglaltuk be készletről és az év végén ideérkezett hajóval jött, aztán úgy volt, hogy dec 28-án itt lesz a szalonba, de még nincs. Sebaj, az országban már itt van és amúgy is nekem minél későbbi átvétel is teljesen megfelelFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz Cunaja #56548 üzenetére
azt hittem, hogy a szabós meggybordót vitted el nekem is ásványszürke fog érkezni, sárgából -már ha nem a sport sárgára gondolsz- fekete tetősről tudtam eleddig, de ha van készlet, az jó hír
Gondolom akkor első negyedéves szállításban leszel benne, az enyém már behajózott, most várjuk a pénzintézetet plusz azt, hogy megérkezzen az autó a kereskedésbe legalább
-
zsolt19900
őstag
válasz Cunaja #56545 üzenetére
nyíltak új készletek, vagy találtak neked rakisat?
milyen színt szerettél volna és mi lett végül?
-
zsolt19900
őstag
válasz pigmeus #56513 üzenetére
én spec. sajnos ilyesmire vajmi kevés esélyt látok, hogy érvényesíteni tudna ilyesmit, ha pl. mással megcsináltatja és ráterheli a szalonra esetre gondolsz. Ilyen esetben még inkább azt tudom elképzelni, hogy ha ezt a szalon felé továbbítja bárki is, akkor arra az elemre meg is szüntetik a garit/szavatosságot, mert külsős belenyúlt, mondom ezt úgy, hogy itt az indulatok kezdenek elharapózni ha jól veszem ki a szavaiból sajnos
-
zsolt19900
őstag
válasz Olivér85 #56501 üzenetére
amennyiben sokáig játsszák ezt, vannak ilyenkor jogaid és el kell állni a szerződéstől, mivel nem az valósult meg, amire szerződtetek
persze valószínűleg nem érhetne anyagi hátrány, de az üzembehelyezés stb. költségét nem fogják visszafizetni, de el lehet állni a szerződéstől, de ez már csak a legvégső mozzanat legyen.... szerintem
-
zsolt19900
őstag
válasz mefistofeles #56494 üzenetére
itteni helybéli kereskedő is dolgozott (szerelt) ilyen fejegységgel Vitarát és adott is el, szóval az helytálló lehet, hogy a kereskedő tette bele, azt viszont végképp nem értem, hogy miért nem lehetett letesztelni a mikrofont -akár egy pár km gurulva is- és úgy átadni a vevőnek
-
zsolt19900
őstag
válasz KubanitoS #56476 üzenetére
sajnos jelen helyzetben ő és a piac szerint még mindig olcsó autónak számítanak
-
zsolt19900
őstag
válasz mefistofeles #56454 üzenetére
jó ez, főleg az újban már a sávot is tartja, tiszta autópálya+megreggelizel hajnalban kompatibilis
jók ezek, csak a helyükön kell kezelni
-
zsolt19900
őstag
válasz mefistofeles #56452 üzenetére
az "egycsíkos" is néha parázik
ki van ez találva, full biztonságosra, nem is ezzel van a bajomSwiftnél pedig még "érdekesebb" szívómotorja révén, ott még egy picit több lendületvesztés/visszanyerés fog játszani ebben a szituban
-
zsolt19900
őstag
meg a legjobb, amikor picit "tempósabban haladnál" és nem enged úgy "ráesni" pl. pálya szituban nézve a lassabb autóra és mire pl. visszakapcsolás nélkül visszagyorsulunk a belsőben, hátöhm
Szóval itt is résen kell azért lenni, mint mindenhol....Máskülönben nekem is nagyon tetszik, jók ezek a dolgok
-
zsolt19900
őstag
válasz burgatshow #56443 üzenetére
extraként rendelhető volt a gl+okhoz az első parkradar ha jól emlékszem, szóval azt is ki lehetett pipálni akár utólag is
-
zsolt19900
őstag
válasz Graphics #56419 üzenetére
akkor "csak" fél leendő kollégák vagyunk
én nem panaszkodom, az elődeinkhez képest én úgy gondolom, hogy sok-sok előnyt kaptunk és segítséget az elvégzéshez
persze az egy picit fájó, hogy nem lehetett választani több kategóriát, de majd idővel
Amennyiben van már 1-2 lezárt adóéved, mint vállalkozó én a helyedben ráfeküdnék a most futó kavosz-os hitelekre, nagyon kedvező feltételekkel lehet autót vásárolniFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz Graphics #56417 üzenetére
te is a mostani csapattal tanulsz, vagy már régi motoros vagy?
-
zsolt19900
őstag
válasz simonjoe #56408 üzenetére
szóval kötelezőre ti vittétek az alkatrészt és úgy is szuper volt minden?
-
zsolt19900
őstag
válasz yaneez #56388 üzenetére
olyan CASCO-t kell kötni, hogy az is benne legyen és megvan oldva az ügy
A gondolattal mi is kacérkodtunk -legalábbis én a családból- de az, amikor beültünk egy szalonautóba és nem tudtuk kiegyenesíteni a nyakunkat, na az eléggé kiábrándított
Persze én is úgy vagyok vele, hogy nem ülök soha magam mögött, de hát naFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz Gyöször #56380 üzenetére
persze, hogy hiba jól néznénk ki, ha egy felnyithatatlan (jó a párakiszökkenés végett van rajta egy picike nyílás) lámpatestben alapvetően jó dolog lenne a búrájának belső felére a LED hőjétől ráégett por/kosz, nem lenne hiba.
Persze-persze, tudjuk, hogy nem egy 2-3millás mátrixLED fényszóróról van szó, de nem is egy 20k-s Vanwezel utángyártott Passat fényszóróról (amiben hozzáteszem egy porszem nem volt, pedig az ugye nem felbonthatatlan)....
Persze jött a gyártól a "naaaagy-naaaaagy" hű és ha, hogy ilyenről még nem hallottak stb. stb. és hogy ötvenezer szögből fotózzuk, akkor menjünk vissza fotózza be a kereskedés is stb. stb. és végül nagykegyesen pozitív bírálatot kapott a garanciaigényünk. Ez persze akkor bosszantóbb hiba lenne, ha akkora kosz lenne a lámpatestben, ami a vetített képbe is már bele"foltoz" ezt a mostaninál bizonyos szögben sajnos látjuk, aztán majd kiderül hogy mi lesz ennek is a sorsa.
Részünkről minimum elvárható lenne, (alkatrész összeszerelést tekintve olyan technológiát megkövetelő hely/egység, melybe porszemnek/kosznak egyáltalán nem szabadna benne lennie, szóval pormentesség akár feltöltődést illetően esd védelem stb. stb.), hogy ilyen alkatrészhiba ne forduljon elő.Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz dethroner #56375 üzenetére
az "első hullámosokra" szerintem -de ez nem100%- nem volt még PRO gari, lehet hogy így csúszott ki a gari időből sajnos
Én is épp ezen vagyok -simán kitudnék cserélni itthon mindent, amit a kötelező előír- de akkor kb. dobhatom a kukába azt a tényt, hogy vettem egy új autót ami garis. Azon persze megint oldalakat lehetne tanácskozni, hogy erre meg erre fél van, hogy 1 évet kell várni és a jobbik eset az amikor járóképes -forgalomjáróképes- marad az autó.
((Ugye lett cserélve Crossunkban a két első lámpa, mivel szemeteske volt a belseje -sajnos a kövi is cserés lesz, mivel azt sem sikerült pormentes helyen össze szerelni- de kérdezem én, ha pl. elhalálozott volna a LED, akkor fél évig félszemű lett volna az autó? igen fél évbe telt, mire megjött a csíkszemföldről az új lámpa, mivel nem volt egy pár új lámpa magyarhonban ))Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
értek én mindent, csak számomra furcsa még mindig, hogy ilyesmin spúrelna az ember akkor már inkább fogjátok meg és iktassatok közbe egy "fordított" kapcsolót, ami akkor kapcsolja be az SS-t mikor megnyomjátok és alapértelmezett a kikapcsolt állapot
Én -persze ez én vagyok- biztosan nem spórolnék ilyesmin és gyári előírásoknak megfelelő alkatrészt -jelen helyzetben akkut- vennék bele.Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz Gyöször #56353 üzenetére
nem tartom valami jó ötletnek, pusztán ezért kérdeztem
Elég sok évet követtem pl. a VAG csoportot és ott kifejezett hibalisták voltak akkor, mikor az autót nem tudtad feltanítani -megmondani neki- hogy "vettem beléd új agm akkut, kérlek e szerint töltsd és menedzseld a dolgokat ezután is.
Szóval én személy szerint nem javaslom eme spórolást, lehetséges karácsonyfával fogja díjazni az autó és többe fog kerülni a dolog a végére: nem belevaló akku eladása, belevaló megvétel/feltaníttatása stb. stb.
((Persze mindenkinek a saját döntése, azért sokszor elszörnyülködöm, hogy mondhatjuk a legkedvezőbben fenntartható és szervizelhető autómárkánál is ilyesmin gondolkodtok, gondolkodnak a tulajok))Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
kérhetnék egy kis felvilágosítást, hogy honnan és hogyan is jött az, hogy esetleg AGM stb. akku helyett normál akkut választ helyette az ember az autóba?
-
zsolt19900
őstag
válasz Olivér85 #56295 üzenetére
persze sovány vigasz, de ki kellene vetetni velük és megnézni, hogy jack csatival csatlakozik-e a mikrofon hozzá. Amennyiben igen, úgy veszel valami normálisabb darabot és szépen eltűrve elvezeted mondjuk az "A" oszlophoz és akkor a "hallhatóságod" meg fog javulni.
Szerintem ezekben a mondhatni aftermarket fejegységekben "cserélhető" a miki, szóval ezzel meg fog oldódni ez a gond.Az alap probléma, hogy ők úgy adták el és úgy "okéztátok" le, hogy gyári fejjel lesz értékesítve, az persze bibi, mert ez nem megfelelő szerződésteljesítésnek minősülő tényező.
Amennyiben benne volt (valamilyenkiscsillagosrészbenhaérted), hogy biza' nem gyári lesz a fejegység, akkor viszont reklamációnak helye nem igazán van.Viszont, ha van benne normális mennyiségű belső memória 3-4Gb++ akkor én normálisan felszoftverezném (szerintem van egy kis kutakodás után másik tükröző alkalmazás is, mint ami rá van telepítve és/vagy ajánlottak) és akkor valószínűleg még egy gyorsabb fejegységed is lesz, mint a gyári maga.
Ezt a pár dolgot tudom én elmondani.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz SirKero #56147 üzenetére
azért arra kíváncsi lennék (ha lenne pontos cikkszám szívesen megnézem a beszer. árát), hogy ez a "ennyi marad és abból megcsinálom" pl. élne-e akkor is, ha egy ülés alatti akkupakk vagy egy ISG megy-e tönkre, mivel arra ugye ott van a 7év (max. 200k km) és még csak az "ismertebb" főbb alkatrészeket említettem, ki tudja még hány érzékelő, szenzor, jeladó van ebben a láncolatban, amire ugye él a hibiribibiri extra garancia
Gondolom feltétele ezen garancia megmaradásának is, hogy oda vidd, a további évekre is, miután lejár az "alap" garanti
-
zsolt19900
őstag
válasz Gyöször #56081 üzenetére
ja, hogy van benne csak picike áhá okés, hát ez újdonság volt
mondjuk nekünk elcsukódik frankón, csak pl. nem úgy mint a régi autóm.... azon pl. mikor először megláttam azt sem tudtam, hogy mi az az aztán néztem utána, hogy mire is jó és hogy akkor onnan hallom azt a furcsa hangot, amit ugyancsak nem tudtam hova tenni
-
zsolt19900
őstag
válasz KubanitoS #56078 üzenetére
ezeken pl. sorra elcsodálkozom, amit a csoportokban leművelnek nekünk 2. telét tölti el a szett, de se nyári se télinél nem volt hiszti.... persze szerintem ez így is a helyes
Gyöször: ablakpára viszont feltűnő módon van, ha nem megy a klíma.... nem tudom, hogy ennyire nem szellőzik át magától az utastér? persze tudom, hogy beázás/felvizesedésre szokott utalni, de azt mondjuk kétlem, amit viszont nagyon hiányolok ebből az autóból -mármint ami nekünk van- hogy nincsen benne kialakítva ugye az utastér légnyomását "elvezető, kiegyenlítő" kis valami, ami miatt ugye "nehezebben" csukódik le pl. a csomagtér ill. az ajtó is némely embernél, aki ahhoz szokott hozzá, hogy az már alap dolog
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz tatararpad #56011 üzenetére
jó kapcsolatot ápolunk Lánycsókiakkal, bementünk ugye pedzegettük, hogy szükségem lesz egy Swiftre, lehetőleg áprilisi átvétellel (még a nagy dilik előttről beszélünk ill. a Suzukinál annyira nem is érezhető ez a dili) na mondták, hogy addig nem tudják eltenni, még akkor sem ha az 50% önrészt befizetjük.
Rá pár hónapra picit élesedett a helyzet, jelezték hogy utcsó negyedév lesz és jön szállítmány, látnak látnak GL+ még fejegységgel és sok fejegység (ésatöbbi) nélkülit
Ugye volt egy ügyesbajos egri kék GLX (nekem csak ez a felszereltség jöhetett szóba) na arról kiderültek érdekes infók, de még mielőtt lemondtam volna, jött a telefon Lánycsókról, hogy van X-es eltegye-e?
Hát, hát nagy fejvakargatás (a szín az ami nem volt elsőre szimpi, hisz kék lett volna a favorit, asztroszürke metált nem is igazán nézegettem)
OK, telefon hogy mehet, tegyék el, és így tudjuk kihúzni, hogy január első pár hetében fogom átvenni
Itt volt az, hogy alku nuku, gumiszőnyeg lesz, én viszem a téligarnit, azt felteszik ill. a plusz kiegészítők árából csippentenek le nekem még egy kis százalékot
Jelen pillanatban ténylegesen az van, hogy pl. ezzel a felszereltséggel nincs Swift (amit remélek, hogy 3-4 év múlva eladáskor számítani fog) és ha nem kérem, akkor a partnerkereskedésük értékesítője tud 3 emberkét, aki nyár óta vár rá....
Szóval lehet, hogy SZFV nagyon jó fejek meg minden, de szerintem jelen helyzetben (hahun nézve napról-napra változó készletekkel és "bődületes" új árakkal felkerülő és kitudja, hogy fejegységgel rendelkező Swiftek kerülnek fel/fogynak le) nincs ilyen lehetőség
Szerk.: Csak példaképpen, év elején mikor kalkuláltattam egy GLX-re ajánlatot, akkor annyiért kalkuláltak nekem, mint amennyiért most egy GL+ kerül.... és ugye masszívan megvan az 500-600e különbség a szintek között és még ne is beszéljünk a januári emelésről[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz tatararpad #55985 üzenetére
jelenleg kb. semmit nem lehet belealkudni, hisz elviszi akkor más.... ha kell autó akkor itt van, max. egy téli gumiszőnyeg szett ami beleférhet, kb. ennyi
sajnos ez nem a kereskedés/kereskedő szegénységi bizije tavaly még volt ugye Vitara/S-cross mellé télikerék garnitúra ajándékba, most meg kb. nem kapsz még ha fizetnél érte akkor sem
-
zsolt19900
őstag
válasz pigmeus #55952 üzenetére
jah' de azért még teszegetik fel azokat is, amik drágábbak mint a most megjelent modell és 2-3 évesek tizen-huszonezer kilométerekkel
-
zsolt19900
őstag
válasz Chereiose #55914 üzenetére
azért nézzünk meg némely más márkát, ahol egy LED mátrix fényszóró nyaldossa az 1-2Misit, ha kéred felárba és akkor még a full 360fokos 3d-s kameraképpel felvértezett rendszert stb. nem is említettük.
Normális, szó szerint normális árazással lőtték be ezt az új modellt.
Most, hogy a fényre sötétedő belső visszapillt kivették belőle, az azért furi, de a talpraesettebb ember rendel egyet a régiből, ha egyezik a felfogatása és örülFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz Kolondrum #55896 üzenetére
hát szerintem megmarad az az alap "ez egy Suzuki" érzet és kész, ezzel kell együtt élni
A kamerák szerintem nem tudnak rögzíteni, ismi BMW X-ében van ilyen funkció, mint beépített fedélzeti kamera, ez szerintem ebbe még majd egyszer valamikor
Jaja, hát felniket meg gumikat nem kell cserélgetni akkor simán
Hozzávetőlegesen azért sok olyan generációt is megtudnak "érinteni" fogni ezekkel a frissebb dizájnokkal, akiket eleddig nem tudtak, azért egy Ignis (okés kinek mi, nekem bejön) a Swift és milyen kis frankó, főleg a Sport, Vitarából is biztosan fog érkezni egy olyan ráncfelvarrás amit azért odatesznekFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
azért azt valljuk be, hogy nagyon-nagyon sok plusz biztonságtechnikai és kényelmi extrát kapott.... 360as kamera, holttérfigyi, kitakarós LED fényszóró, sávTARTÓ ill. kiparkolást is segítő keresztirányú forgalom figyelő.
Az persze megint kérdés, hogy a GL-be miért jutott "csak" menjuell klíma (ha jól rémlik, az az "elő" szériában is digit volt)
Illetve nekem örvendetes a "vitara" műszeregysége, hisz színes stb. stb.
Meg a mekafullba azért a főnagykijelző' is egész szép normális grafikát kapott
Persze 6,3ért hoztuk télivel év elején ki az X-est, ahhoz képest azért +1 Misi, de szerintem teljesen reál a forintnyögés ill. a plusz eléggé szuper extrák végett az áraFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz zsolt19900 #55873 üzenetére
és mire leírtam a hsz-t, újabb csattanás történt ugyan ott abban a kanyarban dejó
-
zsolt19900
őstag
válasz Memmaao #55872 üzenetére
szomorú dolgok szoktak történni a Mecsekben sajnos, igaz itt ahogy néztem a nyomokat rá következő napra ill. a fotókat, azért láttam hogy a karikáson nyárigumi volt és gondolom én a 60as tábla nem 60as tempót jelentett.... szépen kiegyenesíthette és hát egy majd' fele akkora súlyú autót talált telibe.... én azon csodálkozom, hogy nem lökte le a "szakadékba"
Persze ez nem mentesíti az elhunytakat ill. a túlélőt, nem azért mondtam, csak tényleg sokszor meglep, hogy miket tudnak olyanok is művelni, akik még úgymond ide valósiak és azért tudják, hogy mi merre hány méter persze nem tudom, nem ismertem fel a karikás autót, hogy helybéli volt-e avagy sem és persze ez sem érdekes a baleset végett, sajnos nagyon be lett nézve valami, hiába mondják általánosságban, hogy "inkább felfelé nyomjuk" mint lefelé, itt sajnos kiegyenesítette a kanyart (gondolom) a karikás avantFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz blakey #55865 üzenetére
burgatshow: jaja, arról ne is beszéljünk, aztán csak-csak látom a csoportjába hogy veszik őket.... igaz ha nem lett volna jó ajánlat Swiftre én is Sanderós lettem volna
blakey: a Passátba nekem is kapta a hangszóró az ívet, hisz abban a térben van ahol folyik, megy le a vízracerx és SirKero: a kárpit "alatt" jelenik meg valóban, de az attól még az ajtólemez hanyag szigetelése végett -vagy akár nem megléte végett van- ettől még maga az ajtó alapból is "ázik" hisz ez a funkciója.... én arra reagáltam, hogy sokan ezzel sem lenni tisztában és olvastam csopikban, hogy minek van rajta lyuk meg ilyesmi?!?!?!?! ill. még akkor is tud "ázni" akár még az én rendesen leszigetelt exautóm, ha napokig esik és pont úgy áll, hogy ne tudjon elégséges víz eltávozni a kis lyukakon + mosáskor, volt hogy kinyitottam és akkor csepegett, folyt ki a víz.... ez ilyenkor persze, hogy visszaköszön a kédereknél, aztán pedig az utastér legalacsonyabb pontján pl. aztán lehet szárítani extrém esetben az egész utastérszőnyeget
-
zsolt19900
őstag
válasz blakey #55858 üzenetére
egy modellfrissítést, ráncfelvarrást amúgy sem szoktak annyira túlgondolni sehol sem, pl. házon belül nézzük csak meg a Vitarát pl. vagy akár a Swiftet, azok kb. még ennyire sem lettek átdolgozva.... kaptak új lámpákat ill. pár közlekedéstámogató alapból belekerült és kb. ennyi, de hát ez ilyen.... tudják szerintem, hogy aki ilyen kategóriában keres majd ár/érték azok úgy is megveszik.... pl ott a dácsia, ott sem vitték túlzásban a dászternél a modellfrissítést
-
zsolt19900
őstag
válasz racerx #55859 üzenetére
ez is mondjuk probléma az Scrossoknál, hogy elterjed, hogy "beázik" miközben nagyon sok autónál van úgy, hogy eleve bevezeti az ajtó belsejébe a vizet és utána a lenti lyukon pedig kifolyik.... persze értem én, hogy miért "ázik be" de kvázi nem beázik, hanem hanyag -gondolom én, mert a miénken nem fordult elő- az ajtó belső lemezének a ragasztása illesztése....
Volt Passátomon is pl. csak úgy lehetett az ablakemelő/zár mechanizmushoz hozzáférni, ha kompletten kivettem ezt a lemezt és utána bizony újra kellett szigetelni.... szóval az ajtó még ázott attól függetlenül, de az a szigetelés nem engedte be
Bocs, a hosszú kiragadott gondolatért, csak néha annyira lesek magam elé amikor mondják mondják, hogy beázikazajtó'Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz galaxys80 #55850 üzenetére
mi kicseréltettük gariba azt a kettő felfogató klipszet ill. annak az ellendarabjait is és teljesen jó lett
-
zsolt19900
őstag
válasz hemaka #55802 üzenetére
így van, akkor lennék én felelősségre vonható, ha az utasom nem köti be magát és baleset következik be.... mondjuk ez is érdekes, főleg úgy hogy személyszállító voltam és szentül hitték az utasok, hogy ők csuklóból megtartják a vészfékezéses súlyukat és, hogy nem repülnek előre redbull nélkül hát persze jót mosolyogtam, de kb. el sem szabadott volna induljak, ill. senkinek sem szabadna, míg az utasuk nincs bekötve
-
zsolt19900
őstag
válasz Napfénysüti #55795 üzenetére
az szokott benne a "dühítő" lenni, hogy ott van nekik a szép szabályos placc ergó, ha neadjaisten' valami baj történik és az úttesten kaszálja elfele akár egy sodródó autó vagy akárcsak egy félrerántást nem csinálsz meg -mert a belső hang ugye azt súgta, hogy ott biza van egy bicajos és arra azért nem kellene rárántani- akkor azért érdekes szituk tudnak kialakulni és a másik kisebb gond, amikor haladnék tök normális tempóba de csak azért is látom, hogy jönnek szembe és ni-ni ki miatt kell elvegyem, gépészkedni stb.... hát a bicajos miatt, aki mehetne tök nyugodtan a neki kiépített úton
ez nagyon megfordítva meg úgy néz ám ki, hogy van a bpiautosok stb. oldalakon fent, hogy felmegy az autó a járdára, kb. ilyen mértéknek kellene annak is lenni, ha egyszer adott a kerékpárosnak a saját útja, akkor ugyanmár' ne menjen az úttesten
de csak még egy példa, ha neadjisten' úgy ér mögéd stb. hogy nem veszed észre és esetleg elsodrod -tudom vezetői hiba- de ha nem ott ment volna akkor ugye....Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz Napfénysüti #55788 üzenetére
skodálatos akkor mi autósok mikor mehetünk a kerékpárútra?
ezzel pedig, hogy másik csalingáznak stb. hát tartsanak össze szépen, maguk között mind biciklisták tartanak esetleg ők is konzultációs propaganda -vagyhogymondják- napokat, rendezvényeket, hogy anyuka apuka és a nagy család kimenvén a kerékpárútra tudjon megfelelően közlekedni....
de szerintem az elején megoldott lenne a dolog a családok részéről -mint ahogy gondolom sokan teszik is- hogy elől egyik hátul másik szülő és a gyerkőcök közrefogva és azért lássuk be, valahol valamikor meg kell tanítani/nevelni a virgonc gyerkőcöket is, hogy itt biza mások is közlekedhetnek stb. akár még smkp-val is találkozhatnak a kerékpárúton
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
én mondjuk azt imádom -általában a "nagymenő" országutisok játsszák ezt- hogy ott van sokszor még a jobb minőségű kerékpárút az úttest mellett, de hol kerékpározik, na hol? igen az úttesten
-
zsolt19900
őstag
bizti díjak mindig keszekuszák.... ezzel is foglalkozom, mint alkusz és szoktak meglepő dolgok kijönni ugye azt sokszor elfelejtik nézni az ügyfelek, hogy pl. egy CASCO miért tud drága lenni vagy épp olcsó ill. mit tartalmaz az olcsóbb és főleg mit nem.... beállítják a magas önrészt, hogy olcsóbb legyen és pl. kitörik egy LED fényszóró ami magában 5-6-7e-től indul felfelé és megy a csodálkozás, betörik a sokféle érzékelővel ellátott szélvédő aztán ha nincs benne az önrészmetnes üvegkár, akkor tud drága lenni....
A másik szép dolog az ingatlanvagyon biztik, amikor minél olcsóbban legyen benne minden, aztán ha jön a baj a biztosító a rossz, mert nem fizet, vagy keveset
de persze ez tök más téma, csak néha a hajam égnek áll, mikor az fb csopikban is 2 adat megadása után hasonlítgatják az ott megszólalók a biztidíjakat és szólják le a biztosítót és a biztosítást (ez most nem rátok vonatkozik, ne vegyétek magatokra ill. ide)Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
összehozhatunk persze valami napot, mikor egybegyűlik a csapat egy ilyen tréningpálya napon
-
zsolt19900
őstag
a végén tényleg összeverődne itt egy kedvezménycsomagra való embertömeg
-
zsolt19900
őstag
válasz Gyöször #55729 üzenetére
groupama tanpálya pl. ilyen
totalcar tulaj a pályán stb. sorozatok
én speciel minden egyes embert elküldenék minimum 1 ilyen oktatási napra.... nagyon para amikor baleset van és "szem pecsuk, se**lik összehúz" a reakció, mintsem az elkerülés és sokszor ezzel együtt a megoldás.... vagy amikor hallom, hogy nem nyomja a féket, mert elkezdett pulzálni a pedál és megijedt?!?!?!?! hát működik a jó öreg ABS.... ja ő ezt nem tudta, nem hallott róla, így inkább felengedte a féket, mintsem megálljon
Sok történetet hallottam és ezek döntő többségére tökéletes lenne egy ilyen tanpályás nap....
Igaz oktatásunk során voltunk pl. beleültetve nagyon komoly szimulátorba, ott kaptam egy erdős/sövényes részt, szembe autó és jobbról felbukkant a vaddisznó.... én persze nem rántottam semerre, kijött a coca aztán durr bele (persze fék volt rendesen), ekkor kérdezte a napni tréner és csodálkozott a csapat, hogy hát ez mi volt ez? Én pedig mondtam neki, hogy gázoltam már vadat, inkább annak megyünk neki, mint a szembejövőnek, azt mondta ez addig okés is, de ránthattam volna az árokba.... néztem rá néztem rá és még mindig úgy voltam vele, hogy a vad és legalább 1 oldali kerékkel az úton (de inkább mind a néggyel), erre jött a válasz, hogy akkor az autóba milliós a kár.... én meg mondtam okés, az pótolható illetve honnan tudom, hogy mi van ott az árkos bokros részen aminek nekirántom? Erre már nem felelt....
Szóval persze vérmérséklet kérdése lenne ez a tanpálya is, de sok dolgot megtapasztal az ember, még ha sosem lesz rá szüksége akkor is.Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz burgatshow #55660 üzenetére
jajaja, a Crossal kb. mindig úgy indulok útnak, hogy 3-4-5 ember tuti köszönni fog.... aztán amikor visszaköszönök jönnek rá biztos, hogy én tompítottal mentem, csak hát egy alacsonyabb autó jön szembe, akkor persze, hogy egy bizonyos ponton és szögben (ez fontos szerintem, hogy 1 ponton) vakítani fogja
Azokat szeretem, akik a mindenfelé világító frankón beállított fényszórójukkal villognak vagy kapcsolják rám a refit, hogy "vegyemmále" amit még rá sem tettem.... vagy a másik fajta autóstárs akinek kb. még csilivilibb lámpája van és az tolja rám a refit
Ja igen, meg a harmadik.... amikor úgy megyünk, pont én dombon felbukkanok ő pedig jön szembe, hát persze hogy pont arra a szögre esik, hogy azt hiszi csórikám, hogy refivel megyek aztán szépen rámkapcsolja....
Persze én tudom, hogy a gyárban így lőtték be, akkor rossz nem lehet, így elengedem.... max. aki nem ért a szóból és visszakapcsolja rám, neki megmutatom, hogy milyen lett volna ha valóban refivel megyek vele eszembe
Nekem is kifejezetten tetszik a vetítése ill. a képe is, főleg az, hogy a jobb oldalra eső út melletti sávot is egészen jól beteríti, bevilágítja.... sajnálom, hogy pl. kanyarfény (akár a köd felkapcsolásával is a megfelelő sebességig és kormányszögig érzékelve) nincsen, de hát lesz mit újítani legalább a következőekbenFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz dethroner #55649 üzenetére
picit én is várom már a szürkeségemet
január első pár hete lesz az átadás, ha jó eszelek fújnak stb
Igen és épp ezt próbáltam kifejteni, hogy számomra ez a nagyon furcsa és szimpatikus is a Suzukiknál, hogy pl. egy ilyen kis "gyösz" autóban mennyi mindent belepakolt, mondhatni alap áron is már.... ill. tényleg meglepett a szívómotorsága ellenére, hogy van benne fickósság is
A LED-et én annyira nem figyeltem a hétvégén megmondom őszintén, láttam hogy azt tudja, mint a Crossunk (csak persze nem annyit világít be, hisz alacsonyabban van) és nekem ennyi elégséges is.Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz Chereiose #55637 üzenetére
mostani árakat nézve, teljesen reális az ára.... most azok vakarhatják a buksit, akik behirdették az 1-2 éves Crosst (igaz pont X-es felszereltséggel) közel annyiért, mint az újból a Plusszost, itt is tuti lesz 1-2 felszereltség pluszban "alapból" amire az "egyszerű" (semmi bántás stb.) embert nem érdekli vagy nem is figyel rá....
Csak példaként írom, hogy hahun volt/van feltéve olyan Swift, amiben pl. nincsen holttérfigyelő (ugye 2019-2020as váltás derekán tették bele a Plusszosba már), viszont úgy hirdetik és hasonlítják őket össze a 2018as Swiftesek, hogy debezzeg' én 2018ban milyen jól vettem.... (a legszebb az, amikor még a nem ráncfelvarrott halogén fényszórókkal megvásárolt Swiftet hasonlítják árban a már ráncfelvarrotthoz.... pedig ugye tudható, hogy akár egy LED fényszóró más autóknál mekkora extra felár).
Nagyon-nagyon túlgondolkozva (és ismét senkit sem megbántva) én mindig jó kedélyű mosollyal tartózkodom a szalonokban, tökéletesen megvan az a réteg, akik oda járnak-kelnek, kb. pár extrát nem is értenek/tudnak kezelni biztonsággal az autón és épp ezért nem is használják, nagyon korrektül és tüchtig módon viszik szervizre a kocsit és "le van tudva" a helyzet. Na a lényeg.... én annyira "kilógonak" érzem magam ebből az egészből, még szerencse, hogy nyitott a fiatalabbak felé a Suzuki, ezekkel a formákkal és felszereltségekkel.... szóval biztosan lesznek benne olyan "teches" dolgok amik ismét előremutatóbbak.
Akkor lett volna furi' az "előző" Scross, ha beleteszik pl. abba is a holttérfigyelőt, a kitakaróslekapcsolós' LED fényszórót és esetleg még a műszerfali színes kijelzőt....
Ezek szerintem az érdekes dolgok (persze valahogy pozizni kellett az autókat), hogy a Swiftben szerintem sokkal újabb/dizájnosabb a műszerfal, ott van a holttérfigyelő, automatán kapcsolgatja neked a távolsági fényszórót és még a dudaszólama is fickósabb, mint az Scrossunknak viszont ott van, hogy nem halad úgy és mégis csak egy kisautó (persze haladásra ott a Sport, de abban megintcsak nincs holttérfigyelő, ha jól láttam a felszereltségét ill. a benne lévő motor végett elveszik az egyik fő varázsa a kis fogyasztás).
HúdehosszúlettFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz mefistofeles #55616 üzenetére
tettel fel most fb csoportba egy szinte új állapotú 2018as dotosat 100ért szerelve, ha gondolod less rá
-
zsolt19900
őstag
én még mindig siratni fogom a PD-met, de most hétvégén nálam volt a Swift és mindig elmosolyodtam a magamhoz képest normál (szóval nem finomkodtam stb. vele) vezetési stílussal mindig 5 alatt volt a fogyimérő, mikor megálltam.... én speciel ezt keresem és ez végett "szemet tudok hunyni" hogy nem vág hátba....
igaz, a holnapi nap lesz a döntő, volt egy kis egymás melletti elbeszélés én köztem és a kereskedés között, szóval meglátjuk.... előre örülök, hogy megvettem már a téli szettet, de ha nem fog jól sikerülni a holnapi nap, akkor van egy fölös (de nagyon halkan merem írni, mert tudom hirdetni itt nem szabad)
-
zsolt19900
őstag
"megnyugtatok" mindenkit, a gumit ne nagyon halogasd, ahol ma voltunk lepapírozni az autómat eléggé baljós árnyakat vetített elő a szalonvezető.... neveket stb. nem mondok, de pl. említette, hogy hiány van már pl. gyújtógyertyából, hiány van ajtóemelő teleszkópból, hiány van télikerékből.... érdekes dolgok lesznek itt kéremszépen
-
zsolt19900
őstag
válasz Memmaao #55425 üzenetére
persze, kihegyezettebb szerkezetek vannak egypáran a piacon, szóval az is egy érdemes opció
-
zsolt19900
őstag
-
zsolt19900
őstag
válasz hemaka #55421 üzenetére
én mondjuk épp ezért "díjazom" a mostani Sportot, szerintem tök jó, hogy kicsit fickós gépet szeretnél akkor nem csak három ajtós téma van a helyre pedig azért írtam, hogy tágas, mert meglepően az volt, mondjuk számomra is amikor Édesapámmal beültünk és egyikőnk sincsen 185 cm alatt ill. vállban is ott vagyunk, ami sarkalatos pont szokott lenni autóválasztásnál
Gondolom amúgy, hogy nem is ezzel mennének nyaralni, tuti van ott még másik verda pl. asszonypajtásnak akár, a hangján pedig egy másik kipurendszerrel tuti lehet javítani, segíteni ha valakinek az kell
Én is "nézegettem" a Sportokat, de azért oktatóautónak picit dúúúúrva' lett volna de hát ami késik, nem múlik
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz Memmaao #55414 üzenetére
ha mozgatja a fantáziádat szerintem csere éld meg!
Amiket tudni érdemes, hogy picit speckóbbak a futómű/felfüggesztés részei, a többi kb. ugyan az, mint a sima Swift
Továbbá pályanapon egy bizonyos biztikivétellel igazi kis virgonccá tudod varázsolni
nem mellesleg, ha cserélsz kereshetsz nyugodtan akár biztosításkötésével kapcsolatban, ha még nincs alkuszod, hisz majdnem egy karnyújtásnyira éldegélünk egymástól
hemaka: a "hely sincs benne" gondolattal picit vitatkoznék.... okés nem magas építés, de azért elég tágasra sikeredett úgy alapjában a legújabb széria a Swiftből, normális forma/ajtónyílása ill. beltere van, főleg ha még úgy nézzük, hogy egy Sport modellről beszélünk[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
én is pont jól elvagyok az egy telet futott (kb 3e km mondott a srác) gumiszettemmel
úgy voltam vele, mint te: csak is új stb. stb. de ha már ugyan az a gumma, gyári felnin, gyári szenzorokkal és gyári dísztárcsákkal 7,1-7,3 mm profilmélységgel 90k-ért landolt nálam, hát üsse kavics elhasználom (jam és az árban volt friss centrír és felrakás is lett volna, ha meglenne már az autó és azzal mentem volna ) plusz a felnik is igazán szép állapotban vannak, semmi rozsda, leütés stb.Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
ha vagy fb-n, én vettem nemrég egy korrekt sráctól Bp-n gumis műhelyből 1 szezont futott szerelt gyári téliszettet 100k alatt
van még neki egy.... ha gondolod privátban valahogy eltudom neked juttatni az elérhetőségét, rá tudsz kérdezni
-
zsolt19900
őstag
mefistofeles akkor már betette igen ezek ennyik sajnos, én is picit elcsodálkoztam és még egy s máson is, pl. néztem normális (rendesen élre lenyúló) küszöbvédőt is az ajtók alá + a csomagtérhez, na az sincs normális gyáriban a Swifthez, Crosshoz volt tök jó mattfekete fólia, meg vannak ilyesféle apróságok, amikkel azért úgy látom megkülönbözteti a modelleket a Suzuki
-
zsolt19900
őstag
pedig van gyári, abból is 2 féle, van egy 90k alatt ill. van egy 90k felett.... azért jobbak, mivel az ülés sínjéhez is hozzá vannak fogatva, így beton
Amennyiben érdekel, nézek cikkszámokat hozzá neked, én fogok kérni az enyémbe úgy döntöttem végül a Crossunkban is van (persze ott belefért gyárilag) és tök jó darabFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz roti86 #55188 üzenetére
meg is rendeltem, reménykedem hogy nem lesz rárakodó költség és szipi szuper lesz
-
zsolt19900
őstag
válasz roti86 #55159 üzenetére
még egy "buta" kérdés, ugye az ajtón történő zárás/nyitással is működnek ezek a komfortmodul témák?
csak azért merült fel bennem a kérdés, mert mindegyik videóban a távirányítóval mutogatják a működésüket.... szóval ugye zsebemben a kulcs és a kilincses gombocskával zárok, akkor is felmegy az ablak ugye?
-
zsolt19900
őstag
válasz tboldi #55170 üzenetére
2ozzmexy: pontosan nem tudom, természetesen megvan okosítva egy picit, de méregetéssel nem foglalkoztam, alapból 116LE és 310 Nm azt hiszem, persze tudom, hogy ezek végett más
tboldi: jajajja a cr az kb. olyan a pdhez képest, mint egy mozdony autópálya felhajtónál olyan észrevétlenül meg lehet húzatni 150-60ig mindenféle erőlködés nélkül, hogy csak pislákol az ember és még "csak" az alap 140es elsőkerekesről beszélek
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz Chereiose #55166 üzenetére
egy rétegnek tényleg azt mondom -mindenféle bántás nélkül- hogy elégséges, dinamikus stb. stb. csak ne lennének szemellenzősök, hogy "melegyorsulomvele a egynégyturbót simán" meg hasonló dolgok.... persze aki az 1.0literes szívóból ült át annak elhiszem, hogy istenkirály, de pl. én aki az 1.9pd mellett vezetem az Scrosst úgy vagyok vele, hogy elismerően nyilatkozom, hisz ott a turbó ami megfújja a motort, viszont nem adja azt a hátbaaszó érzést, mint a Passat, de tényleg mint benzines turbós motor teljesen jó és eszembe nem jutna átülni egy szívóba*, mer hogy az régebbi tekinka
*most persze tekintsünk el attól, hogy Swiftem lesz és abban szívó motor van, abba a Sporton kívül ugye nincs más választás jelenleg sajnosbajnos
-
zsolt19900
őstag
válasz Chereiose #55163 üzenetére
vannak elbordult árak a hahun igazából sokszor azt nem értem, hogy megvan hirdetve a vatta új (+persze a metálfelár bele van írva a hirdetésbe, ami cca 120-250ig terjed modell és tónusszámtól függően) aztán ott látom a felsorolásban a tízen húszon harmincezret futott autót, hogy 50-100erel olcsóbban teszi fel.... persze megértem, hogy olyan élethelyzet állt elő stb. de azért nekem nem lenne "képem" kitenni úgy az autómat, hogy átnyálazom az új kínálatot és látom, hogy bászki' az új 200-300al többért elhozható (mert azért valljuk be az is pénz, de nem egy autó, főleg egy új autó vásárlásakor, amit azért nem fél évre tervezel venni nagyrészt)
Aztán vannak azok akiket te is írsz, hogy "azé jobb a egyhatszívó me abba kevesebb doog rooomlike" vagy ugye "azé joobb a réégebbi me abba nics annyi eektornika".... pedig azért láttam én már olasz pályán vészfékező új Ignist nagyon kacikás hölgyikével a volánnál, aki ha nincs elektronika tutiszáz, hogy belerohant volna az előtte haladóba....meg persze ilyenkor szívesen mondanám, hogy akkor miért ír számítógépen, miért nem levélben küldi el ezt a posztját postán?! meg hasonló dolgok is eszembe jutnak, de teljesen megértem, hogy van egy olyan réteg, aki nem tudja és nem is fogja elfogadni, hogy a világ halad és ezt nem lehet megállítani.... hozzátéve, hogy azért a Suzukinak a "jajdefélelmetes" turbómotorjai nem igazán tűnnek eddig rossznak
-
zsolt19900
őstag
válasz roti86 #55131 üzenetére
abban tudnál még segíteni/tanácsot adni, hogy a tükörbehajtás az úgy opcionális, ahogy én gondolom? szóval a belső gombbal tudom én neki "mondani" hogy nem kell ki-be hajtogatni a tükröket, vagy azt mindig hajtja ki és be?
megmondom őszintén az alis leírásban benne van, hogy opcionelló, de abban nem igazán bízom
-
zsolt19900
őstag
válasz 2ozzmexy #55134 üzenetére
jaja szerintem a sofőr ajtónál van becsipi gátló, az általában automata
a tükör meg elvileg úgy műxik ezeknél a Suzukis moduloknál, ha az ajtókapcsoló panelen (vagy az egyik vagy a másik már nemtudom) állásban van a tükörbehajtó, csak akkor hajtogatja zárkáskor, szóval kb. mint az összes többi autón, aminél van ilyesféle funkció
persze, ha olyan garis gond van, akkor ki lehet szedni egyszerűen és kész
-
zsolt19900
őstag
válasz 2ozzmexy #55132 üzenetére
roti86: köszi a pontos linket is
2ozzmexy: azt vágom, hogy pl. a mostanimnál is "számolja" egy bizonyos érzékelő egy kerék vagy potméter átfordulási számát és onnan tudja a végállásokat, ha rá van tanítva akkusaru visszatételt követően
ennek hiánya okozhat gondot, hogy pl. a vezetőén kívül a többi ablak nem "automata" a Suzukiknál? Amit linkelt feljebb roti, az ha jól nézem kész csatis, amúgy is csak ilyesmin gondolkoznék én is
-
zsolt19900
őstag
válasz roti86 #55128 üzenetére
roti: ez mennyire friss infó lenne, a mostani szabályozások szerint sem rakódna rá plusz teher?
bigdigit: épp ez a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy 2021-es Swifthez is jó lenne ez a modul? Ugye Vitara ill. Scrossok csoportjába olvasom sokszor, hogy be-be szerelik ezeket (én Passatról fogok váltani, így eléggé hiányozna ez a funkció, ha nem lenne ) és ez egy jó hír számomra, ha pl. ezt a modult a Swiftbe is be tudom rakni/rakatni.Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz racerx #55083 üzenetére
rendben köszi, már megijedtem hogy nagyátlagban ennyit fog hozni a Swift
-
zsolt19900
őstag
válasz racerx #55065 üzenetére
az 1.2esre jött ki ez a nagy átlag? ez a 6.7?
-
zsolt19900
őstag
válasz dethroner #55063 üzenetére
én is valami ilyesmire számítok, remélem bejönnek a számítások az egész napos pécsi karikázgatásokkal
-
zsolt19900
őstag
válasz 2ozzmexy #55036 üzenetére
én is adtam volna, ha kapok adatokat csak-csak vannak hozzá neves gyártóktól is szűrők, főleg ha nem "0" éves az autó
-
zsolt19900
őstag
válasz 2ozzmexy #55015 üzenetére
mik az autód pontos adatai? rátudok nézni, hogy vannak-e tényleg "normálisabb" ut-s márkák hozzá
Swift az odáig megvan, ha minden igaz
Évj, ccm, LE esetleg motorkód kellene nekem[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz mefistofeles #54998 üzenetére
kb. ugyan az lehet, mint a VW csoport ill. a PSA stb. stb. szóval nem újdonság ez ugye, csak Suzukiéknál még picit szokatlan az embereknek
-
zsolt19900
őstag
válasz dethroner #54981 üzenetére
blakey: találtam bontottan töredék áron, de úgy látszik, hogy felfogatás hiányos a drágám
Moleman: utángyártott nálam nem jöhet számításba, nem lenne olyan merev, mint pl. a mostani autómban és ez hiányozna
dethroner: A rati stimmel, helybéliek vagyunk én is te is és ismerem a céget, a fentebb taglalt helyzet miatt mondtam le azokról a kartámaszokrólFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
nem tudom mennyire vagytok otthon ebben és/vagy csináltatok-e már hasonlót
ha veszek egy olyan Swiftet amiben nincs könyöklő és tennék bele gyárit, akkor ahhoz másik középbox kellene, vagy szétszedhető úgy gyárilag, hogy betudjam tenni gyári helyére a könyöklőjét? Ill. a felfogatások ha jól nézem az ülés sínt érintik, akkor gondolom plusz csavarok sem kellenek hozzá, csak kitekerem és a rögzítésnek megfelelően odaillesztem a könyöklőt és mehet vissza azzal a csavarral?
-
zsolt19900
őstag
válasz ugri77 #54944 üzenetére
és amikor az alap Dácsiába pl. nincsen klíma? voltak/vannak olyan szériák és/vagy nincs elektromos ablak és közel volt az is a 4-5 millióhoz, szóval azért vannak néha alapból is csodák sajnos
-
zsolt19900
őstag
válasz Memmaao #54935 üzenetére
ez a példány még a "no audio" előtti korszakból maradt náluk.... a sima GL-t így próbálták (nem mondom, hogy rossz példa) felpimpelni picit.... így lett benne még tolatókamera is és talán navi is
nem rossz ötlet, de ez még nem az újabb árazású modellek sajnos....
lehetséges, hogy ha ezt az érát követné minden kereskedő és aki pl. pont GL-t nézegetett na az ezzel a csomaggal tök jól járna.... így legalább van a beépítésre is gari, a fejegységre is gari, szóval ez mondjuk nem rossz példa, mondom ezt úgy, hogy ugye pont ezekkel a frankó vargáékkal szívtuk meg az új autónk vásárlását
Amit most úgy ahogy tudni az az, hogy pl. amit én is lefoglalóztam X-es Swift és jönni fog dec. végén január közepén, na azokból 1db-ot foglalHATTAK a kereskedők max. a lehívási listából.... szóval a mostani szállítmányok között gyér lesz a helyzet sajnos. Ugye jönni fog az, hogy akinek van rá igénye (semmi általánosítás, de papi-maminak nem biztos, hogy fontos lesz a rádió stb.) azok szépen elviszik a készletes "normál" audios autókat, aztán szerintem lesz egy pár szállítmányozási negyedév amikor csak ilyenek fognak jönni, ami persze szomorú, de legalább valamennyire próbál minden kereskedés (akiknél érdeklődöm hónapról hónapra) tök normálisan tájékoztatni, hogy "jó lenne időben megrendelni ill. készletből választani" mert, hogy ez és ez lesz a szitu....
Persze ott is voltak kétségek, valaki azt mondta hogy "nyugi" a kis modelleket álá Swift, Ignis nem érinti "csak" a nagyokat, de azóta ugye világossá vált számomra is, hogy a kicsiket is érinti sajnos.Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
egyszer már előfordult velünk is pl. hogy "elkövettük" azt a "hibát" hogy úgy sikerült megállnunk mozgáskorlátozottaknak kialakított helyre, hogy észre sem vettük
Úgy tessék elképzelni, hogy van egy sor, ahova vagy 10-15 autó beállhat és a sor legeslegeslegeslegelején ott a tábla kb. az autók orra magasságában egy balra mutató nyíllal és 5x jelöléssel, na hát pont az 5. helyet sikerült megtalálni, persze jött is a bünti.... még jó, hogy egy kártyával rendelkező rokont vittünk és a kártya utólagos bemutatásával elengedték a büntitFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
hangszóróknak lesz kábel és elvileg hangszórók is lesznek benne, ami a fő gond az a kamera/gps antenna stb. stb. hiánya lesz inkább
persze amikor ez a széria eladósorba kerül akkor is lesznek olyan vevők akiket ez nem fog érdekelni, szóval most egy picit hőbörgünk rajta (persze teljesen jogosan) és pár év múlva már el is lesz felejtve az egészFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz KubanitoS #54826 üzenetére
lesz még benne fejegység
dReFiX: ez most pl. cél, hogy ki legyen húzva számomra, szóval köcce de még akár január februárban is jöhet felőlemFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
nos úgy látszik, hogy decemberi szállítással én is csapattag leszek egy Swift személyében.... sikerült egyet elcsippenteni még normál beltartalommal X-es felszereltséggel asztroszürke színben
-
zsolt19900
őstag
én amúgy teljesen megtudom érteni, hogy hogy jöhetnek ki ilyesmi számok.... valaki fogja és tankolás után "nulláz" egyet aztán valahol elgurulgat és beteszi, hogy jé ennyire meg ennyire ment "le" a kezdeti számtól....
Pl. az én Passzátomnál is 15,9től kezd el lefelé számolni minden egyes napi elinduláskor és ha szépen normálisan megyek lemegy akár 5 alá is sőt.... de attól még a teljes vegyes fogyija 6,1-2-5 között alakul és ez a baj, hogy még alig tesz bele valaki kilométert a kocsijába (szemszállításkor volt, hogy pár hónap alatt összeszedtünk a zsír új autóval 75e kilométert, na ott azért releváns volt a fogyi adat) és ugye azokat fotózgatják be sokan, hogy mennek egy évben 10e-ret sem és nini ennyit meg annyit eszik
A másik tényező pedig az (amibe ismét ne menjünk bele, de sokan úgy látják, hogy jól teszik, hogy cső pontosan vagy még inkább a táblák szerinti mérce alatt közlekednek) hogy ahogy sokan mondják "feltartva" a forgalom ritmusát közlekednek, nincs sem dinamikus kigyorsítás, sem egy-egy (vagy akár több) "odalépés" "elrugaszkodás" és ebbe a monotonitásba persze, hogy olyan adatokat tudnak mutatni ezek az autók, hogy örömmel mutatják a nagyvilág felé.
Mindezzel amit leírtam persze semmi gondom nincsen, örülök neki ha ténylegesen sikerül ilyen jó motorokat összehoznia a Suzukinak és tényleg spórolnak vele az emberek (nekem is ez lesz a célom, ha belépek a táborba), de most kb. ott állunk hogy mi is csak lesünk amikor az Scrossoknál írják, hogy 5 meg ilyesmi fogyik vannak és Édesapám pl. tök normálul vezet (néha azért odalép neki, mert élvezi a turbó fútta lehetőségeket) én pedig azért jóval dinamikusabban használom az autót és így a kettőnk fogyija 6,0-6,1 között alakul és én ezzel teljes mértékben kivagyok békülve, megvagyok elégedve és ilyenkor tényleg nem tudom megérteni, hogy egy 1.6 szívó (gondolom azt azért pörgetni kell, de ne kövezzetek meg ha nem így van a turbóhoz képest) szóval egy 1.6 szívó a turbóshoz mért dinamikával való közlekedés mellett ennyit vagy még kevesebbet enne, minta miket sokszor látni a neten.... bennem ez az egyetlen egy kérdőjel csupánFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz tboy93 #54717 üzenetére
igen, jelenleg eléggé a nicknevedre hajazó helyzet alakult ki ezen a színtéren.... amikor meglátom, hogy az xykmrt futott autókat is annyiért -vagy többért- árulják, mint amennyiért megvásárolták....
persze nem mondom, hogy én sem lovagolnám meg ezt a tendenciát.... valamilyen szinten érdekes dolog lesz pl. 3-4-5 év múlva eladni a tervben lévő (igen igen picit előre gondolkodom) Swiftemet, hisz ki tudja? lehet, hogy addigra épp még lesz olyan réteg, akinek ezek a szögegyszerű járművek lesznek a legmegfelelőbbek.... na de majd jön a kérdés, hogy Én mit fogok tudni vásárolni, ha hasonló szögegyszerű termékre lesz szükségem
-
zsolt19900
őstag
válasz AMD Power #54570 üzenetére
2ozzmexy: persze kinek mi ugye, én már elfogadtam a gondolatot, hogy egyelőre -mivel reméljük úgy hozza az életem- át kell üljek egy 1.2 szívóba, de hát ez van "Sajnos" én 1.4pd Lupóval indítottam, aztán most ugye van a kicsit okosított 1.9pd, hát már az 1.4t Crossunk azért közel van hozzá dinamizmusban, ez ami vigasztal
AMD Power: én is így voltam vele, de azért annyi tetszett a tce-ben, hogy azért megvolt az a megszokott vezetési élmény, amit egy turbós motor nyújtani tud
és amit Vigneau is ír, azt sajnálom a legjobban hogy újként "csak" a Sport modellben kapnék megfújt motort egy Swiftben és sajnálom, hogy már újonnan nem tudok vásárolni pl. 1.0 boosterjetet (ez volt megfújva még pár éve turbóval azt hiszem)....
és persze mondhatnák sokan, hogy mert komplikáltabb bonyibb stb. stb. de azért a japók tudnak turbós motort is jót gyártani ill. ha más márkákat nézünk akkor pedig ott a gari.... ((nagyonzárójelben persze csak nyűg az ember nyakában, ha komplett motorokat kell cserélni 1-1 szériában a hibáik miatt, de ha a gyártó elismeri stb. akkor már azért mondhatjuk, hogy normális a garis ügyintézés))Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
tolatólámpa kapcsolóra tippelnem kellene, akkor a váltóházon lesz a motortérből látod, ha megy egy 2 eres vezetékes csati egy jeladóra (kb 17-19es villáskulcsos dolgot keress), na az lesz az
-
zsolt19900
őstag
válasz TommyY2 #54556 üzenetére
hirtelen úgy értelmezte, hogy Alpin hatokkal hoztad ki a komplett szettet annyiból
Szerintem nem gyári az acélfelni (sumonál van 70k tpms-sel, amik szintén nem gyáriak) ha úgy alakul én azt fogom megvásárolni és ahhoz találtam saját beszerezésből még 4-5k/db olcsóbban gumit.... Passaton a Lafuenn i-Fit tökéletesen teljesített, teljesít télen, így nekem bőven elegendő lesz szerintem az a gumi a Swiftre is.
2ozzmexy: pár hónapja tesztvezettem pont Swift után egy Stepwayt, okés okés dinamikusabb volt, hogy megfújta a motort a turbó ill. aláírom már régen nem az az alap Logan fííííling, mint ami akkor volt amikor még 17 éve (jujj) vettük az első új Ignisünket de valahogy mégis azt éreztem én is elől és Édesapám is hátul ülve, hogy még mindig ott lebeg a szemünk előtt, hogy mégiscsak egy Dácsia.... mondjuk meg kell valljam a Swift azért belsőre (ill külsőleg is) elég modernnek hat, szóval ilyen kisautóba nehéz felvennie a szememben a versenyt vele.... de ha viszont azt nézem, hogy teljesen felextrázott Sandero (itt most a simáról nem a Stepről beszélek) 3-400kval olcsóbbra tudom konfigurálni, mint egy Swiftet, akkor ilyen szemlélettel viszont elgondolkodtató.... (azoknak akinknek mondjuk fontos az, hogy turbós legyen a motor)[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz TommyY2 #54552 üzenetére
én nem mondtam, hogy innen kell venni pusztán reflektáltam a gyári ajánlatra
nekem is mondtak a gyári ajánlatra egy összeget, mivel full kedvezménnyel odaadták volna az autó mellé, így ezek nem játszottak
-
zsolt19900
őstag
válasz 2ozzmexy #54542 üzenetére
csak azért mutattam, hogy a szerelt yoki itt pl. olcsóbb, én úgy fogok eljárni, hogy megveszem a felni és szenzor szettet és veszek rá külön gumit (ezt kifelejtettem az előbbi hszből)
-
zsolt19900
őstag
válasz mefistofeles #54539 üzenetére
[link] itt azért sasolj körbe.... nem akarom én rontani a márkaszervizek árait, de hát ha
én is valószínűleg innen fogom beszerezni, ha sikerül lefixálni a verdát
-
zsolt19900
őstag
válasz dangerzone #54434 üzenetére
ahogy kivettem pár fórum olvasgatásában, a szerviz vagyis inkább az általános alkatrészárak emeltsége jelentkezik a sport kivitelnél.... fogyó kopó alkatrészek döntő többsége akár gyáriban elérhető csak, semmiféle utángyártott nincs pl. 1-1 alkatrészből, ami itt ott amott fájdalmas kiadásokat szülhet.... persze ha ezzel tisztában van az ember akkor vehető, hisz kvázi egy pici bódéban elrejtett (hahun láttam akár 200pacis) élénknek mondható turbómotoros autóról beszélünk, aminek a futóműve karakterisztikája hangja (gondolom lehet rá venni akrapovicsot is stb. stb. de ebben nem vagyok biztos) is egy jó élmény tud nyújtani autózáskor ill. ha "normál" használatra kell arra is tudod használni, hisz 5 ajtós, "sportkocsihoz" mérten normális hely van benne stb. stb.
Picit több lenne az ihlet és nem számítana annyira kihegyezve most jelenleg a fogyi én is elgondolkoznék rajta, ez a modellváltozat nagyon is bejön a szememnekFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz Brogyi #54402 üzenetére
tudom, hogy van auto állás, de az a drl-ről kapcsol tompítottra és fentebb arról ment a diskurzus, hogy jó lenne ha drl-al együtt világítana a hátsó helyzetjelező lámpa is, na ezt "csak" a parkolóvilágítás helyzetben tudod megtenni, amit viszont kapcsolgatni kell -ami persze teljesen okés és nincs vele semmi baj
-
zsolt19900
őstag
válasz 2ozzmexy #54387 üzenetére
hát jó a másik pedig, hogy a 90éves néninek az orvosát lehetséges, hogy elő kellene varázsolni, miért is adott neki alkalmassági pecsétet ez ugye ismét egy jó diskurzus téma
Persze az is hozzátartozik, hogy külön nincsen jelzése, hogy parkoló/tompított ég-e.... ez valóban igaz, de legalább van egy zöld izé a Passatomban pl. annyi van, hogy világít a műszerfal világítás
Amúgy az első hátsó dolgot megoldhatja úgy is a Suzukinál, hogy parkolóra kapcsolja és akkor világít elől a drl hátul is minden, de ezt ugye mindig fel le kell kapcsolni, ami ugye megint nem automata
Persze először én sem értettem, hogy miért is nem lehet úgy megoldani, mint a motoromon volt gyárilag, hogy (ott igaz a tompítottat kapcsolta drl híján) felkapcsolja gyújtásra elől és hátul is a fényeket.... de hát az autóban elégségesnek találták így isFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz 2ozzmexy #54381 üzenetére
az "elbarmolásra" mindig az a válasz -ami szerintem helytálló is- hogy nappal vagyis inkább megfelelő látási viszonyok mellett teljesen felesleges hátul is égetnie a drlnek a helyzetjelezőt, hisz hátulról érkezvén kutya kötelességed észlelni egy előtted haladót.... ugye szokott lenni a válasz, ha nem veszed észre, akkor add le a plasztikkártyát
A másik meg amire inkább figyelnie kellene az autóstársadalomnak (persze itt is mondhatnám, hogy Suzuki forevör, mert hát abból töménytelen mennyiség van az utakon és sajnos nem magyarázták el a kereskedésben és/vagy nem értette meg Sanyibá') hogy ha leszáll az a rohadék köd és/vagy esik a sűrű eső és/vagy szürkület támad akkor kapcsoljuk már fel a tompítottat, mivel a drl általában szúrós fénye nagyon vakító tud lenni ilyen körülmények között és ugye "megérkezni" egy ilyen autóra hátulról, na az tud igazán fini lenni még
((a fogalmazásmód nem konkrétan rád vonatkozott, csak így egyszerűbb volt leírnom))Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz mefistofeles #54358 üzenetére
én is hangnélkülizek' amikor személyszállításban dolgoztam a Wazeee ment a különböző jelentések miatt, de amikor már több tiszedszerre, szászadszorra teszed meg azt az utat, már az elején rájöttem, hogy nekem elég a csipogás....
-
zsolt19900
őstag
válasz Brogyi #54356 üzenetére
én is azt venném, csakhogy jelenleg egy kanyiló sincs az országban új és régi áras példányokról beszélek most.... aztán egyik kereskedő azt mondja, hogy érinti a lyukasleszazautó szindróma őket, a másik pedig hogy nem
Mindegy, nagyon megrágom a dolgot, pár hét múlva elhozunk egy Plusszosat teszthétvégére -azért csak azt, mert az van - aztán ja.... majd meglátjukFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz Vigneau #54354 üzenetére
én azon gondolkoztam (persze mindenféle üzletrontást és warezt mellőzve a fórumon), hogy megfelelő helyről letöltve simán frissíthető otthon is az adatbázis egy biztonsági mentés után lehet vigéckedni vele
igaz még nem néztem meg a miénk fájlszerkezetét, ami volt a X felszereltséghez
(nagyonzárójelben hozzátéve persze azt is, hogy csoportba, fórumokon 50-50%ban mindig megkapom, hogy minek kellett X-es, hisz a Pluszban is minden benne van ami kell')Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz Chereiose #54322 üzenetére
az a baj ezzel, hogy kb. már hír nélkül is teljesen hihető az árazás.... nem tudom mi lesz itt pár éven belül, érdekes dolgok várhatóak, ha ez így lesz
Nálam pl. azon megy most a morfondírozás, hogy melyik modell lesz kb. 2-3 év múlva eladhatóbb viszonylag sok kilométerrel: Swift vagy Ignis.... (Igiből a GL kizárólag, mert kell az 5 fő papíron )[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz csubuka #53957 üzenetére
pl. be van állítva a speedlimiter 50re és 51-52nél besípol egyet, hogy túllépted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest