- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
-
Szajo
őstag
Akinek van új Swift:
Mennyire szólnak jól a gyári hangszórók? -
M_AND_Ms
veterán
-
Tamoo
MODERÁTOR
Gondolom ugyanaz van benne mint az S-Cross-ban. Én képtelen vagyok hallgatni, inkább az autó zúgás. Hülye fejemmel belerakattam a centert is, így 6 borzalmas hangszóró helyett lett 7.
Olvastam már mástól ugyanerre, hogy 10/8-as szerinte. Nekem rettenetesen bántja a fülem a zajos torz hangja, pedig borzasztó nagy igényeim nem lennének.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Már épp akartam írni, hogy azért annyira nem vészes "autó szinten" a dolog, viszonylag jól be lehet állítani és a 1860-as szoftverrel egy picit még finomhangoltak a dolgokon, mintha jobb lenne. Vezetés közben bőven elég ez a hangzás, úgysem itt fogom hallgatni Vangelist.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Tamoo
MODERÁTOR
Szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Azért tudom, hogy miről írsz amikor az 1-es Swifthez képest kérdezed és annál sokkal jobb a mostani.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tboldi
nagyúr
Első körben érdemes kipróbálni az ajtók szigetelését. Nekem a Jazz-ben hasonló cincogók vannak, de kibéleltem az üregeket bitumenlapokkal, és egyből teltebb lett a hangzás.
Ha hangszórót cserélsz, akkor valószínűleg a fejegységet is kelleni fog, a gyáriak a legtöbb esetben rosszabbul szólnak egy aftermarket hangszórószettel, mint az eredetiekkel.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz tboldi #38568 üzenetére
Szigetelés alap, eddig a beázó ajtó miatt nem akartam megbontani. Reménykedek, hogy lesz valami visszahívás, ha nem akkor majd megcsinálom előbb-utóbb magamnak.
A fejegységet nem hiszem, hogy le fogom cserélni. Ajtó szigetelés és egy pár elfogadható minőségű hangszóró 20-30 körül szerintem kielégítené az igényeimet. De azért is nem sürgettem a dolgot, mert viszonylag kevés időt töltök az autóban, annyit meg kibírok zene nélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
S-Cross. Mondhatjuk típushibának, igencsak sokakat érint. Gyárilag szarul ragasztják a fóliót ajtón belül és bevezeti a kárpithoz a vizet. Én a két elsőnél tapasztaltam. Szervizben visszanyomkodták ahol elállt, de maga a konstrukció is rossz. Ennyi víznek nem kellene az ajtóba bejutnia, az elvezetést meg nem egy ragasztott fóliára kellene bízni.
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
Egy hangszóró hangját azért ne a külsejéről ítéljük meg. Történetesen a kicsinek látszó neodímium mágnes csalókán néz ki, erejében ugyanott van, mint a régi megszokott méretű ferrit mágnes. A műanyag kosár is lehet merev, vagy még merevebb, mint a fémöntvény.
A Suzukikban elsősorban a nem kialakított csillapításon és az ebből következő rossz akusztika viszonyokon kell javítani. Addig nem érdemes a hangszórót cserélgetni. Amúgy ez egy belépő szintű hangszóró, amit második lépésben már érdemes cserélni egy jobbra, de azt sem szabad (csak) külső alapján választani.[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Lesz a lidlben motorolaj 1000 huf/liter, milyen lehet?
-
M_AND_Ms
veterán
-
IreN!CuS
őstag
válasz M_AND_Ms #38575 üzenetére
A véleménye szerintem azért ilyen negatív mert hallja azt amit például én is a kép csal plusz volt. Legalább szebben fogalmazta meg a dolgot mint ahogy én tettem volna. Mellesleg kár szépíteni dolgot...egy rakás sz@r az egész na csak megfogalmaztam
Igazából azt nem értem, hogy egy ilyen autónál ami a Suzuki zászlóshajója itt, pontosan mekkora pénzbeli különbséget okozna ha 4 mind a négy ablak auto fel/le opcióval lenne ( 2008as ceed-emben ez alap volt ) lenne benne 4/6 ici picit értelmesebb hangfal és nem folyna be a víz? 50k? 100k? Szerintem a vevők nagyon nagy százaléka kifizetné....bár lehet csak én/mi vagyunk erre ennyire háklisak és az "átlag" leseszarja
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
HKorn
veterán
válasz IreN!CuS #38576 üzenetére
Ezen kár rugózni mennyivel kerülne csak többe, ha ez meg az még benne lenne. Hiába tűnnek ezek filléres dolgoknak, az árazás és az ebbe beleférő dolgok patikamérlegen vannak kiszámolva.
Persze én is azt mondom amit ti, hogy ha a Suzuki tényleg a kis apró filléres dolgokra jobban odafigyelne, sok negatív kritikától szabadulhatna meg sé még az autó is minőségibb összképet sugallhatna. Persze azt is mondom, hogy ennyi pénzért még mindig nincs jobb és minőségibb nála.
Run&Ride
-
M_AND_Ms
veterán
Nem látunk be az egészbe: hogy, s miként állítják össze egy termék beltartalmát.
Egy off példa. Divat a panellakásokat zsigerből fikázni: miért ilyen kicsi, miért ilyen rövid, miért annyira olyan. Családi kapcsolatok révén volt szerencsém megtudni, hogy anno, mikor tervezték őket, akkor is a legnagyobb munkát az okozta, hogy az egy lakásra szánt költségkereten belül tudjanak maradni úgy, hogy azért az alapvető-, elvárt- és kötelező tulajdonságokat teljesítse az épület és a lakás.
Szóval, nem arról van szó, hogy ne tudna Suzuki, autónként 30ezres hangszórókészletet berakni (ami ugye nem mondható drágának), hanem inkább arról, hogy valószínű itt volt egy vágás, hogy a végösszeg alatt maradjanak (és valószínű ezen hangszóró bekerülése költsége töredéke az általunk kiválasztottnak). Talán jobb is, hogy már nem a karosszéria merevségén spórolnak.
Persze, kívülállóként én is tudnék gazdagítani a beltartalmon úgy, hogy szerintem nem, vagy csak -számomra- nagyon kicsit dobná meg a költséget. Nem tudom. Azért gyanítom, sok minden tényezőt nem ismerek az egész nagy egyenletből.
(Ugyanígy vagyok, mint amikor saját szakterületembe valaki kívülről a saját -de hiányos- ismereteinek birtokában tényleg jó szándékkal és még érvekkel alátámasztva is, de "beleokoskodik". Én jobban tudom, jobban ismerem az okokat és a "mit-miért"-et.)Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
IreN!CuS
őstag
válasz kisza25 #38578 üzenetére
Szerintem mindketten (HKorn) félreértettetek...én nagyon szívesen kifizettem volna az említett plusz pár tízezer forintot. Nem várom el, hogy a Suzuki jófejségből adja
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Kakaduku
senior tag
válasz Motion_Blur #38581 üzenetére
@Motion_Blur: Véletlenül nem te voltál az, aki egy kék színű S-cross-t vitt el a StarCarGarage-ba?
Bocs, az OFF -ért. -
Vesztor87
senior tag
Egy 15 éves Almera után szerintetek gagyi a Baleno? Gondolkodom merre tovább autó fronton, gondolkodtam 10 éves H Astrában, de lehet egy kis hitellel egy Baleno jobb lenne... csak némely foton szegény olyan gagyinak tűnik...
-
nagyúr
-
Szajo
őstag
Amúgy a baleno "fentebb van" mint a swift?
-
P00By
nagyúr
Sziasztok!
Páromnak lett egy 2005-ös Suzuki Altoja. Volt szakszervizben átvizsgáláson és van mit rajta javítgatni... Budapesten van nektek bevált szakemberetek? Sok itteni autós topikban jelen vannak jó szakemberek azt figyeltem meg. Kicsit beletekertem a topikban igaz igen felületesen, bocsi ha 627 alkalommal leírtátok már Köszi!
-
Vesztor87
senior tag
SX4-e (nem az scross) van itt valakinek ferdehátú verzóban?
HKorn: itt igazából az a helyzet, hogy ha nagyon nagyon kell, akkor az Almera árára (4-700 közt érhet bmit, attól függ kereskedő, vagy magánszemély viszi) max egy millát tudnánk sztem rádobni. Vagy ezt kipótolni hitellel, ami persze nem igaz hogy kis hitel Nem nagyon szeretnék ugyanakkor hitelbe se belemenni.
Keresem azt a megoldást ami jó[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Erről az autóról mi a véleményetek? Igaz, nem GS, de az előéletét és tartozékokat tekintve reális az ár szerintem. A tulajjal is beszélgetek már pár hete, de csak holnap lesz alkalmam először megnézni a kocsit. Egyébként teljesen korrekt embernek tűnik, készségesen válaszolt eddig bármilyen kérdésemre.
10W40 Aral Blue Tronic olajjal használta, 73k km óta van nála.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz bajaki #38599 üzenetére
A 10W40 Aral olaj és a Viking gumik (WTF??) miatt komoly fillérb*szó emberrel van dolgod szerintem
A leírás alapján csak ABS kocka az ami rizikó, minden mást cserélt elvileg. Megéri megnézni, csak nem értem miért nem lehet tisztességes olajat beleönteni és rendesen felgumizni egy autót. Egy Magnatec 5W30 pont 2e Ft-al lett volna több..
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...