Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
-
mynames
senior tag
válasz
Dare2Live #2043 üzenetére
Szerintem azért nem hihetetlen, hanem ''csak'' jó a vas. 1.3-as benzines. Az lehet ennyi.
3 éve pünkösdkor, hazafelé Plitvicéből, el voltunk késve, autó: 0.8 Matíz, 3 főnyi legénységgel. 150-nel nyomtam végig, azt hittem szétszakad...csak a mo-i határtól az M7-ig lévő szakasz volt lassú tétel. Lelki szemeim előtt már 8-9 literes fogyasztás jelent meg...és nem! 5.1 lett.
-
tildy
nagyúr
vegulis
dare2live: mindig irjuk hany kilometer mentunk, es mennyit tankolunk.
Egyebkent innet ''Nekunk eddigi legalacsonyabb fogyasztaskor 350 km autopalya(ebbol kb 100km 150-160km/hval) 150km orszagut , ez volt 6.5-6.7 liter.''
Karacsonykor rokonlatogataskor volt ez. hat remelem nem szamoltam el, de kb ennyire jott ki.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Sytex mar kifejtettem, arrol nem tehetem hogy nem olvasol : A mr wagonra mondtam.
lampak a minibol, oldalablak es ajtok a swiftbol... kb.
''Meg az a fogyasztásos dolog, hogy városra van tervezve, vagy autópályára.....hát LOL''
Ha megnezed az uj swift nyomatekgorbejet, lathatod, hogy ugy van csinalva, hogy varosban ne egyen sokat. a fogyasztasnal irtam azt, hogy itt jon ki, hogy varosra terveztek.
Nekunk eddigi legalacsonyabb fogyasztaskor 350 km autopalya(ebbol kb 100km 150-160km/hval) 150km orszagut , ez volt 6.5-6.7 liter.
[Szerkesztve] -
Sytex
tag
Tildy: Tudom hogy ilyet ismeretlenül nem illik mondani, de most a hozzászólásaid kihozták belőlem: Te nem vagy normális..
Összelopkodott??? Ezt kifejtenéd?
Meg az a fogyasztásos dolog, hogy városra van tervezve, vagy autópályára.....hát LOL
Szerk: OFF
[Szerkesztve] -
mynames
senior tag
válasz
sasa311 #2025 üzenetére
''Édesanyám autója Pözsó 206 1.4 TDI
város: 4,5-5,5 liter
országút: 6-7 liter
sztráda emberes tempóval 9-10 ....... tartósan 150 fölött 12 is.''
Nem TDI az, hanem Hdi!
És ezek elég hajmeresztő adatok!Szvsz azonnal szervíz! A városi még ok, de a többi az nagyon gáz!
Tartós 150 fölött max. 7 lityónak kellen lenni, de már az is durva túlzás. -
divot
veterán
Ja, ahogy azt Főkukac is írta: ennyit mutat a pillanatnyi fogyasztásmérő.
130-nál még nem pörög nagyon a motor, ott 8-9 között, de aztán ahogy mész tovább, úgy kúszik följebb, és tartós 170-nél beáll - úgy emlékszem - 11,2-re. De itt már ötödikben 5000-t pörög a motor, szóval érthető a dolog.
Majd egyszer megnézem, hogy mennyi az annyi, csak amikor ótópályán vagyok, általában sietek, így nincs időm piszmogni a méricskéléssel. És az eredmények hatására egyébként sem mennék lassabban.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #2032 üzenetére
Mi olyat nem tudunk mondani , mert nincs ilyen perszónál kompjúter az autónkban
SzalaiG: ott van lennt egy kis ikon, az, hogy kép, na arra kattintva.
Az ''enyémre'' (csak félig-meddig ) nem vagyok túl büszke, mert nem megy úgy ahogy szeretném... Természetesen, hogy fokukac is talaljon (megint) fogast rajtam, az egy lada.Idén 11 éves.
-
fokukac
nagyúr
a pillanatnyi fogyasztásról annyit, hogy kb. nulla az értelme...
pl. a BMW-vel elinduláskor adsz egy gázfröccsöt, és kiírja, hogy 48 liter / km...
de a mazda 6-tal produkáltam 94 liter / 100 km-es pillanatnyi fogyasztást is...
-------------------------------------------
a kedvem meg azért ilyen, mert már aludtam, de felkeltettek. aztán meg végigolvastam a poltika topicot, és hát ideges lettem. -
tildy
nagyúr
válasz
Dare2Live #2023 üzenetére
aesir: a lámpája.
Dare2live: én erre az mr wagonra mondtam, hogy olyan minis, swfites összelopott. Swiftből a magas ajtók, kis ablakok, ablakív jött , a miniből a lámpa , lásd: [link]
Nem csak én vagyok az első, akinek nem jön be a swift kinézetre, nálunk otthon a szüleimnek sem. (Hiánba na, ilyen a család...)
(Egyébként sorry, de nekem nagyon bumfordi és gömbölyű a swift, annyira oylan, hogy az már szerintem csúnya... De ahogy az eladási statisztikát, meg az utcát nézem, tényleg egyedül vagyok azzal a véleményemmel, hogy egy autó sedanos kinézetű legyen.na jó vannak kivételek, a honda jazzt nem rugdosnám ki magam alól))
Ezzel pédául maximálisan elégedett vagyok, mit ne mondjak szerelmes vagyok belé ([link])Hiába no, nemhiába ezt választottuk....(
Fokukac: jaaaaaa, azt hittem írja a tankolást+ fogyasztást, nem a pillanatnyira hittemCsak mert nekünk ez számolt érték
Nagyon beszólogatós kedvedben vagy maAz új ladából csak a tuningolt verziók tetszenek
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
Ez minden autón meglátszik.
Édesanyám autója Pözsó 206 1.4 TDI
város: 4,5-5,5 liter
országút: 6-7 liter
sztráda emberes tempóval 9-10 ....... tartósan 150 fölött 12 is.
Az enyém Audi 80 (kerek)
1,8 karburátor
város 9-11
országút 7-8
sztráda 130 körül 8-9 , persze ha kened neki, akkor több
Igaz, most kap egy injectort, kíváncsi vagyok mit segít a fogyasztásán és mennyire érezni majd a + kraftot...
Amúgy nálunk az egész családnak nem jön be a szuzuki, a régi nagyon, de az új sem....
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
válasz
Dare2Live #2018 üzenetére
Városba nem is kell 130
Hu tényleg divot te mondtad ugye, hogy autópályán 150-160as tempóval 11-12 liter környékén fogyasztott a kocsid?
Na a mienk 140-160as autópályázásnál 6.5-7 Litert.
Na itt látszik meg, hogy városra van tervezve a tied , mert itt ha jól tudom neked nem nagyon fogyasztott 7-7.5nél többet, átlagban.
Nekünk meg 9 városban.... -
Dare2Live
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #2016 üzenetére
Vagy hyundai tiburont, vagy 2006-os accentet, vagy hibrid accentet (4 milla lesz ez utóbbinak a várható ára!!! )
Rx8 drága és sokat eszik. Cserébe megy mint atom, és gyönyörű
ez nem fog európába jönni? Dehogynem, majd nézd meg, lesz olyan kapós, mint a swift.
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
Van valakinek Ignis?
Írjatok véleményt!
Főleg a fogyasztás érdekel.
[Szerkesztve] -
raczger
őstag
Ezt láttátok már? Undorító!
[link] -
SzalaiG
addikt
Van valakinek Ignis? Írjatok véleményt! Főleg a fogyasztás érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged