- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nekem már rajta van a Cross Climate a holnap átvevendő Scrosson. 4wd automata. Meglátjuk milyen lesz.
A levett gumira nem nagyon jelentkeznek 110 ezerért se. Lehet hogy félrerakom egy évre és ha nem jön be a 4 évszakos akkor csak télit kell vennem.
Bár Kornél szerint ha jól emlékszem akkor vacak a gyári nyári.
Szerk: Üzembe helyezés ajándék, 44 a kötelező és 150+ a casco. Bár ezen alig van bónusz, ez lett az iq bónusz utódja (2-es bónusz csak azt hiszem). És a cascót alacsony önrészre tettem a led lámpák miatt is.
[ Szerkesztve ]
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Tom1939 #31952 üzenetére
Most hozol ki egy automata s-crosst? Most nagyon de nagyon irigy lettem!
Gl+ vagy GLX?
Gondolkodtam az automatán, de aztán nem az lett, adhatnák awd nélkül is, akkor talán megvettem volna.Szerintem teljesen elfogadható a gyári szerelésű gumi. Bár nekem nincs nagy tapasztalatom, a másik autónkon Uniroyal Rainexpert van, azt nagyon szeretem. A téli meg Barum Polaris 3, az is elmegy egynek. Egy valamire figyelek, megbízható gyártó termékét vegyem, de nem vagyok hajlandó prémium felárat fizetni. Évente 10.000km-t megyek, ezért gondolkodtam a 4 évszakos gumiban én is.
[ Szerkesztve ]
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
őstag
-
xmad
őstag
Elvileg a 2010 elotti swift felnije
5,5x15 et45
Arra is fel lehet rakni a 175/65 R15 gumit?
A 2010 utani swiftnek pedig et40 a merete?
-
Danex
addikt
Na elvileg egy emberkének már frissítették a szoftvert az Scrosson szervizben. Kornélnak válaszoltak és 1840-et kapott az illető. AA-t még nem próbálta ki.
-
Sza_Sa
senior tag
Az enyém még 830, remélem a novemberi 1. éves szerviz alkalmával lesz már valami jó 1850 vagy ilyesmi.
Egyébként szerdán maximálisan elégedett voltam a gyári navival, a sávaszisztens kifejezetten jól működött. Amit már igazán bele tehetnének a google térképekbe."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Kornel
veterán
1840-re frissítettek a Gusztávnál egy elmondás alapján.
Holnap rá is kérdezek. -
air
nagyúr
válasz Sza_Sa #31962 üzenetére
2015. február óta van sávasszisztens a Google Maps-ben.
Google Maps will now provide users in 15 new European countries with accurate lane guidanceTintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
dnelb
veterán
na végre kész lett a rendszer az autó alatt, a video nem a legjobban adja vissza de fülessel kb hallani lehet milyen nagyon imádom, menet közben nagy gáz után kicsit visszahörög, óriási feeling
akit érdekel -
tboldi
nagyúr
-
Gergőke88
addikt
válasz Napfénysüti #31936 üzenetére
Belinkelned nekem a Facebook csoport linket?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
AMD Power
titán
TESZT] Suzuki Swift 1.0 GLX ISG SHVS – jó, jobb, legjobb
Ez a fehér szín jól áll neki.
-
blakey
titán
válasz AMD Power #31984 üzenetére
2005 környékén Ignist szerettem volna venni, megnéztem 1-2-t a szalonokban egyik a nálunk gyártott volt a másik meg a "japán változat", az utóbbi számomra sokkal kellemesebb benyomást keltett és jobbnak véltem de valahogy mégsem vettem Ignist. Motorikusan rendben van viszont maga az egész autó olyan bizonytalan, de lehet, hogy más másképp érzi. Külsőleg jól néznek ki és az utolsó még egész vállalható felszereltségben is.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
air
nagyúr
válasz AMD Power #31984 üzenetére
Páran az Omega örökzöldjét fogják idézni neked: "Menekülj, amíg nem késő!"
De ha műszakilag rendben vannak, akkor még pár évet biztosan kiszolgálnak.
Ha nincsenek komoly kényelmi igényeid, inkább csak városban, rohangálni, bevásárolni használnád, akkor arra alkalmas. Hosszú útra, családdal kicsi és kényelmetlen. Mi mindig tetőboxszal használtuk, és csak hárman vagyunk.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
AMD Power
titán
-
xmad
őstag
Beállok azok táborába akik nem javasolják a castrol olajat
5w30 titanium fst
Hidegen szelep hang.
Es csipegette is az olajat..Ecstar 0w20 semmi se fogy es a hangja is szép a motornak
K12b
-
tm5
tag
sziasztok,
nem tudjátok véletlenül mi a pontos 16"-os felnimérete (lyukosztás, ET szám stb.) az új SCROSS-nak?
Annyi talán megvan, hogy 6,5J x 16, meg majd 215/60 R16 a gumi, de kellene a többi infó is.Készülök lassan a gumishoz. Szerintem ha darabokban megveszem az "alkatrészeket" akkor a gyári Yokohamás szet árából ahogy néztem ki jönne a Continental is.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Megrendeltem apumnak az új téli gumikat. Sajnos a WagonR-nek eléggé elcseszett mérete van, választék sincs nagyon belőle, de végül a Hankook W452 Winter i*cept RS2-re (165/60R14 79T XL) esett a választás, összesen 59k Ft-ért.
A Jazzemhez ugyanilyen gumikat kaptam, én elégedett vagyok vele.
-
sputyi70
aktív tag
Sziasztok. Bocs ha már volt a kérdés. Adott egy 2016-os Vitara. A fejegység nem tudja a navi opciót. Van erre valami gyógyír hogy menjen? A másik kérdés, hogy van egy gyári Navi kártya BOSCH-os 2016-os Map-al de a kártyán EU helyett MX van. Van erre tippetek, hogy minek a jelőlése az MX?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest