- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Ahol vettem az autót, 5 vagy 6 tesztautó van, igaz, nem tudom, hogy swift van-e, Vitara, S-cross, Ignis, Baleno biztos van, mert láttam
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
CoolBoy323
nagyúr
SX4 bal feklampat hazilag nehez kicserelni? Ki egett a mocsok... Kepes volt 11 ev utan meghalni
-
Tarill
őstag
válasz CoolBoy323 #29317 üzenetére
nem, 2 csavar meg kipattintasz két fület egy határozott mozdulattal, de ne feszegesd mert úgy törik el 21/5w-os kell bele
-
Tarill
őstag
válasz CoolBoy323 #29319 üzenetére
nem hinném
-
dnelb
veterán
válasz CoolBoy323 #29319 üzenetére
azt mondod induláskor még világított
-
Kornel
veterán
Még mindig szerda a terv az átadásra, nem szóltak, hogy késne a verda.
-
zuzozuzo
tag
Sziasztok. Próbáltam már máshol is kérdezni erről a dologról de érdemleges választ nem kaptam. Van nekem egy 2006-os Swiftem aminek a csomagtere a visszahívás óta is beázik, a jobb oldalon az oldalsó kárpitnál. A szervízben (mivel a rendszer szerint ki van javítva a hiba) borsos áron újra megnéznék. Szóval a kérdés az lenne hogy tudja-e valaki mi okozza ezt a beázást? Otthon ki lehet-e ezt javítani? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #29324 üzenetére
Rajos
-
Zoleee83
addikt
Loool és akkor lehet venni egy donort alkatrésznek, meg egy benzinkutat hozzá
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
dnelb
veterán
viccnek is rossz
-
dReFiX
senior tag
verejtékben úszva fogsz szűkölni a sarokban az első komolyabb szervizt után
-
Zoleee83
addikt
válasz dReFiX #29330 üzenetére
, De ez egy Béjemvé!
Sosem értettem ezt a német autó őrületet, 20 millákért adnak olyan túlárazott tucat autókat hogy eszem megáll, tudom velem van a probléma.
Ha megtehetném én feleennyiért valami különlegesebb autót néznék amiből nem jön szembe 100 méteren 15.
Pl. Ford Mustang, Ch. Camarro, stb. Pédául
Szerk
@ Krisztián: Haggyálmán' ne viccelj, tele vannak az utak roncs német autókkal, mert a delikvens megveszi arra még van pénz, aztán az első 200k-s szervíznél/gumivásárlásnál/stb. szem fennakad, ó hát most nincs már erre pénzem , majd...[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
lacy86
addikt
Igy kell ket kerékre tenni egy Suzukit
[link] -
blakey
titán
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Zoleee83 #29343 üzenetére
Köszönöm. Már minden benne van amire szükségem van/volt, majdnem GLX szintű jóval olcsóbban, gumiszönyegeket is kaptam ajándékba, pótkerék, GPS, kartámyasz, óra, csomagtérvédő csík, stb. A küszöb nem is olyan vészes mint gondoltam, de van teflon matricám azt rá fogom tenni, körbe fújtam nyestriasztóval, szélvédők kaptak egy rain-x-et. Remélem a parkoló szomszédaim vigyázni fognak rá. Élőben tényleg szép.
(#29344) Kicsirics77
Köszönöm, reméljük úgy lesz, előző autómat a szemem láttára 5 naposan húzták meg, fájdalmas volt, még aznap vittem a fényezőhöz.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz blakey #29345 üzenetére
Azta, gyönyörű lista, teljesen királyul felszerelt autót vettél!
A kartámasz nekem kihagyhatatlan, annyira kényelmes, a GPS + pótkerék sem aprópénz.
Miről váltasz? Majd meséld el az első élményeket, egyre valószínűbb, hogy itt is Vitara lesz a Swift II. után.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
blakey
titán
válasz dedike #29347 üzenetére
Igen, de a véletlenül sikerült dolgok többnyire jól sülnek el.(#29348) Zoleee83
Igyekeztem illetve valamennyire megpróbáltam alkudni is, végül szerintem egész jó lett a végeredmény. Hétvégén lesz egy hosszabb teszt, kiváncsi vagyok milyen lesz hosszabb távon.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest