- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cane
őstag
hogyan lehet beállítani normálisan suse alatt azt, hogy a képernyő valóban 1024x768 méretű legyen? zavaró mert az ablakok kilógnak a monitor ''látómezejéből''.
-
Zsu_
senior tag
válasz
rollingrock #6 üzenetére
köszi, már sikerült megoldanom
-
rollingrock
csendes tag
A SuSe alatt a Yastban keresd meg a megfelelő (értelem szerű) menüpontot. Pontosabbat most nem tudok mert ritkán használok Linuxot, de ott valahol be tudod állítani.
-
Zsu_
senior tag
Van egy WinXP és egy Suse Linux a gépemen.
A Suse csinált egy indítómenüt, hogy melyik oprendszert szeretném.
Alapértelmezettben a Suse indul...
Szeretém a bootprioritást átállítani, hogy alapértelmezettben a win induljon el.
Hogyan tudom ezt megcsinálni? -
Bazsesz
őstag
Bővebben: link
Gondolom játszani akarsz alatta. Az csak olyan játékkal fog menni, amit kiadtak Linuxra (pölö Enemy Territory). EXE-t úgy tudom nem nagyon lehet futtatni alatta, de majd jönnek az okosak, és megmondják. -
Cler
csendes tag
Úgy tudom, hogy régen vlt ilyen topic, de most nem látom úgy hogy csináltam egyet. Egy nagyon egyszerű kérdésem lenne, mivel én nem használtam még Linuxot soha ezért nem tudok róla semmit. Szóval az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet az . exe fájlokat elindítani. Mert nekem mindig ilyen applications ablak jöne be. Tudom, hogy nagyon hülye kérdés de én abszolút kezdő vagyok a témában. Létszí segítsetek.A válaszokat előre is köszönöm.(suse linux 8.2-m van)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest