Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabranek
senior tag
nem hiszem, mert az alaplapi biosból tiltva van. Lehet a vga-t nézi hangkártyának, elvégre az az ATI

Próbálkoztam a legkülönfélébb lejátszó programokkal is, de semmi előrelépés...az egészben az a vicc, hogy a rendszerbeállításoknál normálisan le tudja tesztelni az összes hangfalat subwooferrel együtt, de miután véglegesítem ezeket a beállításokat és kilépek vissza desktopra, elfelejti, és újra az ATI HDMi cucc lesz alapból beállítva. -
gabranek
senior tag
sziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni a hang beállításához suse 11.4 alatt:
van a gépben egy audigy2-es kártya, amit a rendszer szépen fel is ismer, viszont az 5.1-es hangot nem tudom elővarázsolni belőle (leginkább a mélynyomó hiánya zavar)
Hiába állítom be a YAST vezérlőközpontjában a multimédia alatt a hangfalbeállításoknál a soundblastert alapértelmezettnek, mire kilépek belőle, elfelejti és valami Redwood HDMI audiót akar alapnak használni
(az eszközkezelőben is megjelenik ez az ATI kártya, ami igazából nem is tudom, hogy micsoda, mert ilyen kártya nincs a gépben
).szóval, hogy a csudába tudom megjegyeztetni a hangfalbeállításokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Dell Precision munkaállomások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

(az eszközkezelőben is megjelenik ez az ATI kártya, ami igazából nem is tudom, hogy micsoda, mert ilyen kártya nincs a gépben