Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Én most várok egy kicsit, azon a soft crash-en kívül a problémák grafikai jellegűek amelyek nem nagyon érdekelnek.
Ha nem válik be a kde6 ideiglenesen feldobok egy xfce-t vagy hasonlót amíg peccselik. vagy teljes rice hyperlanddel
Illetve B tervnek ott a snapper, visszemegyek egy korábbi verzióra és nem frissítek 2-3 hónapig
-
-
az update teljesen összekakilta a rendszert mert az sddm-et nem jól frissíti le.
Szóvalsudo zypper dupaztán újraindítod, csak shell lesz semmi más és mégegyszer frissíteni kellsudo zypper dup, mégegyszer újraindít és akkor oké lesz.Szerintem korán volt a dolog. Paneleket nem lehet átméretezni, hiányzik az átméretező sáv, ott kellene legyen a panel és a lebegő ablak között. A transparent / opaque dolog egyáltalán nem működik, egyik opcióban sem átlátszó kicsit sem.
Az előbb megnyitottam okulárban egy PDF-et és összekakilta magát, kellett egykillall plasmashellkstart plasmashell
mert nem lehetett semmire kattintani, olyan volt mintha nem lennének ablakok nyitva.Hónapok óta ígérgetem hogy váltok slowroll-ra, de szeretem ha fáj
csak tudnám miért a munka számítógépemen kísérletezek
-
Megjött a Plasma 6 Tumbleweed-re
-
-
Sziasztok!
Tumbleweed, nvidia kártya a zárt driverrel. Két monitorom van, az egyik hdmi a másik display port. Teljesen random, hogy melyiket inicializálja indításnál először és amikor a DP monitorral teszi (ami az elsődleges képernyő) akkor a másodlagos képernyő üres marad, a widgetjeim nem jelennek meg ott, a háttérkép sem. Tudok ablakokat oda húzni, de minden panelemet rádobálja az elsődleges monitorrra.
Csak akkor jó a desktop, ha először a hdmi monitort inicializálja ami a másodlagos, majd a DP monitort ami az elsődleges. Lehet ezt valahogy valami konfiggal erőltetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest