Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
daninet #4226 üzenetére
Én is feldobtam egy TW-t virtuális gépbe, beraktam a Slowroll repóit, most frissítem le.
Melyik átméretező sáv nem jelenik meg nálad? Itt egy kép, nálam így fest a KDE panelje, ha belépek szerkesztő módba:
[kép]szerk: zypper dup közben kaptam egy hibát: [kép]
Azért ez nem túl biztató, ha már az első upgrade-nél hibát dob
Bár nem fatális hiba, és nem is különösebben zavarna, ha nem lenne ImageMagick-em. Nálatok is előjött ez a hiba? -
Csabi1221
lelkes újonc
válasz
daninet #4226 üzenetére
Az nálam működik, lehet egyéb beállításoktól füg. Két laptopon fut, klasszikus, nincs automatikus bejelentkezés, külön root jelszó, oxigén téma.
Viszont találtam egy kellemetlen hibát plasma 6 melett jött elő, hogy Discover lett a frissítés kezelő. Némely frissítéshez kéri a root jelszót, ha lemaradok róla tovább megy azokkal amelyekhez nem kéri, és végül összeomlik az egész garfikus rendszer. Hálózat kezelő, x11...... Csak terminál használható. Jó, hogy pillanatkép adott, vissza lehet állítani a rendszert, és újra, de azért ez már nem épp felhasználó kompetencia lenne, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged