Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daninet
üzenetére
Én is feldobtam egy TW-t virtuális gépbe, beraktam a Slowroll repóit, most frissítem le.
Melyik átméretező sáv nem jelenik meg nálad? Itt egy kép, nálam így fest a KDE panelje, ha belépek szerkesztő módba:
[kép]szerk: zypper dup közben kaptam egy hibát: [kép]
Azért ez nem túl biztató, ha már az első upgrade-nél hibát dob

Bár nem fatális hiba, és nem is különösebben zavarna, ha nem lenne ImageMagick-em. Nálatok is előjött ez a hiba? -
Csabi1221
lelkes újonc
válasz
daninet
üzenetére
Az nálam működik, lehet egyéb beállításoktól füg. Két laptopon fut, klasszikus, nincs automatikus bejelentkezés, külön root jelszó, oxigén téma.
Viszont találtam egy kellemetlen hibát plasma 6 melett jött elő, hogy Discover lett a frissítés kezelő. Némely frissítéshez kéri a root jelszót, ha lemaradok róla tovább megy azokkal amelyekhez nem kéri, és végül összeomlik az egész garfikus rendszer. Hálózat kezelő, x11...... Csak terminál használható. Jó, hogy pillanatkép adott, vissza lehet állítani a rendszert, és újra, de azért ez már nem épp felhasználó kompetencia lenne, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest