Hirdetés
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1221
lelkes újonc
válasz
urandom0
üzenetére
Windows gondolat már vagy tíz éve lehetett.
Viszont Slowroll a mai frissítésekkel minden plasma 6 hibát kijavított amit én tapasztaltam. Igazán gyorsak voltak, csak pár napja van plasma 6. Ha találkozom még valami egyébb hibával megosztom, hátha valakinek érdekes lesz. Számlázó, iroda, média eddig is renben működött. Egyébként mindig rendszeresen van biztonsági mentésem, a futó rendszert kimásolom egy külső tárolóra, amit egyben indíthatóvá is teszek. Mindenesetre sajnáltam volna, ha megszűnik a suse. Mégegyszer kösz a barátságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Orvosi kérdések
- MasterDeeJay: eRam gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- Háztartási gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Jogász topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont Slowroll a mai frissítésekkel minden plasma 6 hibát kijavított amit én tapasztaltam. Igazán gyorsak voltak, csak pár napja van plasma 6. Ha találkozom még valami egyébb hibával megosztom, hátha valakinek érdekes lesz. Számlázó, iroda, média eddig is renben működött. Egyébként mindig rendszeresen van biztonsági mentésem, a futó rendszert kimásolom egy külső tárolóra, amit egyben indíthatóvá is teszek. Mindenesetre sajnáltam volna, ha megszűnik a suse. Mégegyszer kösz a barátságot.