Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1221
lelkes újonc
válasz
urandom0
üzenetére
Windows gondolat már vagy tíz éve lehetett.
Viszont Slowroll a mai frissítésekkel minden plasma 6 hibát kijavított amit én tapasztaltam. Igazán gyorsak voltak, csak pár napja van plasma 6. Ha találkozom még valami egyébb hibával megosztom, hátha valakinek érdekes lesz. Számlázó, iroda, média eddig is renben működött. Egyébként mindig rendszeresen van biztonsági mentésem, a futó rendszert kimásolom egy külső tárolóra, amit egyben indíthatóvá is teszek. Mindenesetre sajnáltam volna, ha megszűnik a suse. Mégegyszer kösz a barátságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Processzorok Olcsón Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont Slowroll a mai frissítésekkel minden plasma 6 hibát kijavított amit én tapasztaltam. Igazán gyorsak voltak, csak pár napja van plasma 6. Ha találkozom még valami egyébb hibával megosztom, hátha valakinek érdekes lesz. Számlázó, iroda, média eddig is renben működött. Egyébként mindig rendszeresen van biztonsági mentésem, a futó rendszert kimásolom egy külső tárolóra, amit egyben indíthatóvá is teszek. Mindenesetre sajnáltam volna, ha megszűnik a suse. Mégegyszer kösz a barátságot.